Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 431
  • Wyświetleń 71,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Popełniłem rainbow cake     Z tego przepisu:     3h roboty ale efekt bardzo dobry

• @Rudiok i gotowe: Zrobiłem na sylwka to znajomi pytali skąd miałem przepis, a ja mówię że od Rudioka z forum psextreme:)  Nie no joke, dzisiaj zrobiłem dopiero. W sumie nie wszystkie się zmi

• mój przepis na BEEF JERKEY (suszona wołowina ) alternatywa dla czipsów i innego tłuszczu xD   Krok 1 Kupujemy 2kg wołowiny (może być mniej), wycinamy zbędny tłuszcz oraz kroimy na cienkie plastry

Opublikowano

Hah, robiłem to samo. Ale Twoje ładniejsze :( Ja się zawsze trzymam przepisu na 100%.

Opublikowano

Dzięki :) Też się w miarę trzymałem. Za bardzo ser rozpuściłeś przede wszystkim jeżeli chodzi o wygląd, ewentualnie zbyt cienkie plastry. Zresztą głupi listek bazylii też poprawia wizualnie potrawę zazwyczaj. Szczególnie jak jest ser koloru białego. A czemu sam kurczak jest czerwony ? Czy tak się przypiekł po prostu ?

Edytowane przez Robak

Opublikowano

Nie wiem, wysmarowałem go tym pesto pomidorowym, aż się zrobił czerwony. Może byłby inny efekt, gdybym robił pesto od zera, a tak pewnie tam jakaś chemia.

Opublikowano

Zwyklym pesto, czyli?

Opublikowano

bazyliowym pewnie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No i jak tam? Jak idziecie do kogoś na sylwka to prócz flaszki, bierzecie jakieś żarcie? Jakie?
W tamtym roku, chyba hitem były parówki w cieście francuskim, lub sałatka gyros. W tym roku idę do kumpla i w sumie coś bym wziął, tylko nie wiem co. Macie jakieś pomysły, albo linki z ciekawymi przepisami na przekąski?
Jakieś babeczki z marihuaną, albo coś do wutki?

Opublikowano

Ja robię tortille z almette ziołowym, kurczakiem, ogórkiem i sałatą. Zwijam i kroję na małe kawałki.

Opublikowano

Nie jem na co dzień kiełbasy, no ale Święta i mam trochę w domu. Myślałem o jakimś przepisie typu wiecie, fasolka, cebulka, kiełbasa, boczek, pomidorki... Macie jakieś zabijające system przepisy tego typu? Tylko poważne propozycje.

Opublikowano

leczo

Opublikowano

No od ciebie spodziewałem się braku odpowiedzi.

Opublikowano

najlepiej leczo, bigos, zapiekanka ziemniaczana, makaron, lasagne 

o albo kup sobie ciasto francuskie i mozesz zrobic sobie tarte tylko ser by sie przydal 

Opublikowano

Bułkę tarte każesz mu jeść?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie śpiesz się tak, bo to danie łatwo spyerdolić.

Opublikowano

Smacznie i tanio. Kombinacja wobec której żaden polak nie może przejść obojętnie

Opublikowano

Przepis podobny jak te "minikotleciki" z kostek rosołowych. "Dzieci jedzą takich po kilka"... :)

Opublikowano

dalej wierzę, że ten przepis zagościł tu dla beki. 

Niby czemu? Nie każdy ma pieniądze i czas na przyrządzanie trufli z tofu, a tu szybko, smacznie i niedrogo. Idealna przekąska