grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2022 No spore, 4 tylko weszły w naczynie żaroodporne. Raczej kupowałem wcześniej w pojemnikach 500g i tam był malutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 2 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2022 2 godziny temu, grzybiarz napisał: @Rudiok i gotowe: Zrobiłem na sylwka to znajomi pytali skąd miałem przepis, a ja mówię że od Rudioka z forum psextreme:) Nie no joke, dzisiaj zrobiłem dopiero. W sumie nie wszystkie się zmieściły do naczynia, ta ostatnia pieczara na foto, to z patelni:) ale pod przykryciem ładnie się usmażyło w oliwie z zalewy. thanks No i gitówa Choć też myślałem, że to raczej portobello kupiłeś a to po prostu większy kaliber Mikołaj ojebany przed czy po pieczarkach? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2022 To taki easter egg, fota z neta Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 2 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2022 Ueeee. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 2 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2022 Szkoda, nawet mi dygnął Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 565 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego Spróbowałbym takiego w sumie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego W dniu 16.01.2019 o 21:11, Mejm napisał: Ostatnio chodza za mna zapiekanki. Ale takie jak z nadmorskich/dworcowych budek - chrupiace, ze spieczonym serem, pieczarkami podsmazonymi i keczupem. Na razie suplementuje sie tymi z lidla. Sa calkiem spore i smakowo ok. Ale chcialbym zrobic swoja od poczatku i w sumie mam zagwozdke, bo nigdy sie nad tym nie zastanawialem, ale jakie jest ciasto na zapiekanke? Stawiam, ze drozdzowe ale jednak jest chyba inne niz na pizze. Zatem, ma ktos sprawdzony przepis na ciasto do zapiekanki? xD Poki co szukam tutej, jeszcze nie odpalalem szerokiego internetu. Odkopuje po 5 latach. Piekarnia Opolska przy Opolskiej 24 sprzedaje najlepsze bułki na zapiekanki. Kroisz przez środek i masz dwie ogromne. Pieczarki ścierasz na dużych oczkach na tarce i mieszasz z serem (mozarrella, bądź inny starty). Podziękujesz mi potem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.