Opublikowano 18 października 20186 l Wygląda jakby Dareal Radex Hejo to wrzucił. 3 godziny temu, Metoda napisał: Bardzo spoko przepis, polecam.
Opublikowano 2 listopada 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Popełniłem rainbow cake Z tego przepisu: 3h roboty ale efekt bardzo dobry
Opublikowano 3 listopada 20186 l W dniu 18.10.2018 o 18:52, grzybiarz napisał: Wygląda jakby Dareal Radex Hejo to wrzucił. wygląda jak filmik od tych debili co kręcą porno filmy z robienia noża z tektury. Szkoda trochę żarcia, dzieci w afryce płaczą.
Opublikowano 23 grudnia 20186 l https://www.naszeszlaki.pl/archives/23502 podaję przepis na ruchanki.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Ostatnio chodza za mna zapiekanki. Ale takie jak z nadmorskich/dworcowych budek - chrupiace, ze spieczonym serem, pieczarkami podsmazonymi i keczupem. Na razie suplementuje sie tymi z lidla. Sa calkiem spore i smakowo ok. Ale chcialbym zrobic swoja od poczatku i w sumie mam zagwozdke, bo nigdy sie nad tym nie zastanawialem, ale jakie jest ciasto na zapiekanke? Stawiam, ze drozdzowe ale jednak jest chyba inne niz na pizze. Zatem, ma ktos sprawdzony przepis na ciasto do zapiekanki? xD Poki co szukam tutej, jeszcze nie odpalalem szerokiego internetu.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l No co ty. Nad morzem jak jadles zapiekanke to byla na bulce z piekarni? Lepiej to juz kupic lidlowska ale ja chce zrobic samemu.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Robię czasami i najlepsze wychodzą właśnie na bagiecie, ale nie jakiejś tam z ciasta mrożonego, tylko właśnie z piekarni, albo inny świeży wypiek. Na to trochę oliwy, mozzarella i na górę podsmażone pieczary z cebulą, przyprawione ziołami i dużo ilością pieprzu.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Moje dwa ulubione przepisy: Francuskie bagietki są świetne na zapieksy, aż dziw, że żabojady tego nie podłapali. Choć prościej jest po prostu znaleźć lokalną, dobrą piekarnię i tam się zaopatrzyć.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l 9 godzin temu, Mejm napisał: Czyli trzeba szukac przepisu na ciasto na bagiete.
Opublikowano 17 stycznia 20196 l Polecam te krótkie bagietki z lidla właśnie. Idealnie się nadają do zrobienia takich domowych zapieksów.
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l Przepis by Rudiok, aczkolwiek chyba żem nieco zmodyfikował.Dobrze tak sobie czasem usmażyć na grillowej patelni cukinię, a do tego serek z czosnkiem pietruszka i orzeszkami nerkowca. Całość doprawiona solą i pieprzem. ps. aha, oleju za dużo dałem, ale odsączyłem elegancko na ręczniczku papierowym
Opublikowano 1 sierpnia 20195 l No oleju toś nalał jak do passata Ale wygląda zacnie, spróbuj z bakłażanem, jeszcze lepsze.
Opublikowano 9 sierpnia 20195 l W dniu 16.01.2019 o 21:50, Mejm napisał: Nvm Edytowane 9 sierpnia 20195 l przez Bjały
Opublikowano 11 sierpnia 20195 l W dniu 9.08.2019 o 18:47, grzybiarz napisał: Za co ten minus? Tez mnie ciekawi Po prostu Mejm to daun, debil, maruda i Ch.uja się zna na czymkolwiek
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l Parę dni temu o(pipi).ałem pesto, ale takie własnoręcznie robione. Miałem na balkonie sporo bazylii no i zmiksowałem z cheddarem, orzechami, czosnkiem, pietruszką oliwą + sól, pieprz. Wyszło zaje.biście aromatyczne pesto. Teraz te ze słoika nie będą mi smakować:/
Opublikowano 12 sierpnia 20195 l W dniu 11.08.2019 o 02:02, Bjały napisał: Po prostu Mejm to daun, debil, maruda i Ch.uja się zna na czymkolwiek Nvm.
Opublikowano 19 września 20195 l W dniu 1.08.2019 o 16:56, grzybiarz napisał: Przepis by Rudiok, aczkolwiek chyba żem nieco zmodyfikował. Dobrze tak sobie czasem usmażyć na grillowej patelni cukinię, a do tego serek z czosnkiem pietruszka i orzeszkami nerkowca. Całość doprawiona solą i pieprzem. ps. aha, oleju za dużo dałem, ale odsączyłem elegancko na ręczniczku papierowym dobra rozyebał mnie litr oleju na grillowej patelni smażąc cukinię, o cie chuy
Opublikowano 19 września 20195 l 1 godzinę temu, Figaro napisał: dobra rozyebał mnie litr oleju na grillowej patelni smażąc cukinię, o cie chuy DAŁEM NA RĘCZNIK PAPIEROWY PRZECIEŻ
Opublikowano 19 września 20195 l no ale na (pipi) olej na patelnie grillową I to jeszcze dla cukinii No po co
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.