krupek 15 493 Opublikowano 18 października 2018 Opublikowano 18 października 2018 Chu.jowe, pajacowanie z jedzeniem. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 18 października 2018 Opublikowano 18 października 2018 Wygląda jakby Dareal Radex Hejo to wrzucił. 3 godziny temu, Metoda napisał: Bardzo spoko przepis, polecam. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rudiok 3 376 Opublikowano 2 listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 listopada 2018 Popełniłem rainbow cake Z tego przepisu: 3h roboty ale efekt bardzo dobry 11 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 3 listopada 2018 Opublikowano 3 listopada 2018 W dniu 18.10.2018 o 18:52, grzybiarz napisał: Wygląda jakby Dareal Radex Hejo to wrzucił. wygląda jak filmik od tych debili co kręcą porno filmy z robienia noża z tektury. Szkoda trochę żarcia, dzieci w afryce płaczą. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 https://www.naszeszlaki.pl/archives/23502 podaję przepis na ruchanki. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 Ostatnio chodza za mna zapiekanki. Ale takie jak z nadmorskich/dworcowych budek - chrupiace, ze spieczonym serem, pieczarkami podsmazonymi i keczupem. Na razie suplementuje sie tymi z lidla. Sa calkiem spore i smakowo ok. Ale chcialbym zrobic swoja od poczatku i w sumie mam zagwozdke, bo nigdy sie nad tym nie zastanawialem, ale jakie jest ciasto na zapiekanke? Stawiam, ze drozdzowe ale jednak jest chyba inne niz na pizze. Zatem, ma ktos sprawdzony przepis na ciasto do zapiekanki? xD Poki co szukam tutej, jeszcze nie odpalalem szerokiego internetu. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 A nie lepiej po prostu kupić podłużne bułki w piekarni? Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 No co ty. Nad morzem jak jadles zapiekanke to byla na bulce z piekarni? Lepiej to juz kupic lidlowska ale ja chce zrobic samemu. 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 Robię czasami i najlepsze wychodzą właśnie na bagiecie, ale nie jakiejś tam z ciasta mrożonego, tylko właśnie z piekarni, albo inny świeży wypiek. Na to trochę oliwy, mozzarella i na górę podsmażone pieczary z cebulą, przyprawione ziołami i dużo ilością pieprzu. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 Czyli trzeba szukac przepisu na ciasto na bagiete. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 Moje dwa ulubione przepisy: Francuskie bagietki są świetne na zapieksy, aż dziw, że żabojady tego nie podłapali. Choć prościej jest po prostu znaleźć lokalną, dobrą piekarnię i tam się zaopatrzyć. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 stycznia 2019 Opublikowano 17 stycznia 2019 9 godzin temu, Mejm napisał: Czyli trzeba szukac przepisu na ciasto na bagiete. Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 17 stycznia 2019 Opublikowano 17 stycznia 2019 Polecam te krótkie bagietki z lidla właśnie. Idealnie się nadają do zrobienia takich domowych zapieksów. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Przepis by Rudiok, aczkolwiek chyba żem nieco zmodyfikował.Dobrze tak sobie czasem usmażyć na grillowej patelni cukinię, a do tego serek z czosnkiem pietruszka i orzeszkami nerkowca. Całość doprawiona solą i pieprzem. ps. aha, oleju za dużo dałem, ale odsączyłem elegancko na ręczniczku papierowym 1 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 No oleju toś nalał jak do passata Ale wygląda zacnie, spróbuj z bakłażanem, jeszcze lepsze. Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 (edytowane) W dniu 16.01.2019 o 21:50, Mejm napisał: Nvm Edytowane 9 sierpnia 2019 przez Bjały Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Za co ten minus? Tez mnie ciekawi Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 W dniu 9.08.2019 o 18:47, grzybiarz napisał: Za co ten minus? Tez mnie ciekawi Po prostu Mejm to daun, debil, maruda i Ch.uja się zna na czymkolwiek 4 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Parę dni temu o(pipi).ałem pesto, ale takie własnoręcznie robione. Miałem na balkonie sporo bazylii no i zmiksowałem z cheddarem, orzechami, czosnkiem, pietruszką oliwą + sól, pieprz. Wyszło zaje.biście aromatyczne pesto. Teraz te ze słoika nie będą mi smakować:/ 1 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Opublikowano 12 sierpnia 2019 W dniu 11.08.2019 o 02:02, Bjały napisał: Po prostu Mejm to daun, debil, maruda i Ch.uja się zna na czymkolwiek Nvm. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 W dniu 1.08.2019 o 16:56, grzybiarz napisał: Przepis by Rudiok, aczkolwiek chyba żem nieco zmodyfikował. Dobrze tak sobie czasem usmażyć na grillowej patelni cukinię, a do tego serek z czosnkiem pietruszka i orzeszkami nerkowca. Całość doprawiona solą i pieprzem. ps. aha, oleju za dużo dałem, ale odsączyłem elegancko na ręczniczku papierowym dobra rozyebał mnie litr oleju na grillowej patelni smażąc cukinię, o cie chuy Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 Jak tam programowanie figaro? Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 1 godzinę temu, Figaro napisał: dobra rozyebał mnie litr oleju na grillowej patelni smażąc cukinię, o cie chuy DAŁEM NA RĘCZNIK PAPIEROWY PRZECIEŻ Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 no ale na (pipi) olej na patelnie grillową I to jeszcze dla cukinii No po co Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.