STRETCH 30 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 'wszyscy jestesmy chrystusami' no ludzie... myslalem mniej wieccej tak przed obejrzeniem 'adas miauczynski, hihi znow bede sie smial jak niedorozwiniety' a tu takie cos. dobrze, ze sie nie spalilem ... Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Bo to nie jest typowa komedia...imo jeden z lepszych polskich filmów. Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 niedawno na tvn byl film "tajemnica brobeck mountain"według mnie to jest najlepszy film w dziejach!!!scenariusz,aktorzy,rezyseria i wiele inych najlepiej zagrał heath ledger ale gylenkhal tez byl dobry film klasyka według mnie 6/6a nawet 100/6!! Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 chcialbys byc trzecim kowbojem? Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 ;d grudge 3 - rimejk usa. 30 minut wytrzymalem. co za gowo. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Burn After Reading - Cały film to jakaś wielka kipna z szpiegostwa, nie mówię , że zły czy cos, ale wydał mi sie maksymalnie ironiczny. Pitt w roli przygłupa, świetnie zagrał, malkovich mistrzosko haha ;] Parę scen było śmiesznych Niemniej trochę się wynudziłem. 4/6 Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 niedawno na tvn byl film "tajemnica brobeck mountain"według mnie to jest najlepszy film w dziejach!!!scenariusz,aktorzy,rezyseria i wiele inych najlepiej zagrał heath ledger ale gylenkhal tez byl dobry film klasyka według mnie 6/6a nawet 100/6!! prowo albo prawdziwy debil. Cytuj
pogromcamuch 0 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 niedawno na tvn byl film "tajemnica brobeck mountain"według mnie to jest najlepszy film w dziejach!!!scenariusz,aktorzy,rezyseria i wiele inych najlepiej zagrał heath ledger ale gylenkhal tez byl dobry film klasyka według mnie 6/6a nawet 100/6!! prowo albo prawdziwy debil. dlaczego niby ? raczej Ty obrażając użytkownika, film bardzo dobry. Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 nie to ze jestem gejem...ale ten film mial dobry scenariusz i byl ciekawy i wzruszający Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 te 2 kropki oznaczaja ze nie jestes pewien. przyznaj sie, przewijales 10 razy scene w namiocie. Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 nic nie przewijalem.film ci sie nie podoba?zdobyl duzo nagród w tym oscary wiec to dobry film jak dostal oscary czyż nie? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 zapomnialem go, wiec chyba nie zaslugiwal na oscary;] aogolnie oscary to zaden wyznacznik wiekszy. Cytuj
Gość tk Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Ja pamiętam, że dali se po mordzie nazajutrz po je.baniu. Dobre to było. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 (edytowane) je.banie czy dawanie sobie pomordzie? Edytowane 6 lutego 2009 przez Orson Cytuj
Gość andertejker Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 wypasanie owiec było i tak najlepsze. Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 szukam filmow o przemycie ludzi. najlepiej dokumentalne. zna ktos cos ciekawego? human traficking ogladalem Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Body of lies - nowy film Scotta. Spoko. Jest krew, przeklenstwa, tortury, dobry leo i russel. 8 na 10 Cytuj
pogromcamuch 0 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 z oscarowych kandydatów, obejrzałem ostatnio 3 filmy, droga do szczescia, ciekawy przypadek B. B. , slumdog millionaire droga do szczescia - nudny, bez rewelacji, temat poruszany setki razy, ledwo co dotrwałem do końca 4/10 ciekawy przypadek benjamina buttona - dłuuugi (to akutat in minus), całkiem przyjemny film, jednak nie zasługuje na tyle nominacji 6+/10 slumdog millionaire - rewelacyjna ścieżka dźwiękowa, rewelacyjne zdjęcia, bardzo fajnie sie oglądało, ciekawy, nie nudzi, nieco z(pipi)ane zakończenie, najlepszy z wszystkich w/w 8/10 Cytuj
Tori 12 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Mnie Slumdog Millionaire znudził piekielnie, ziewałem non stop. Jeden plus to Salim, który jest reinkarnacją Michaela Jacksona z czasów jak był jeszcze człowiekiem. Ostatnio: Włoska Robota- straszna bajucha, ale można sobie obejrzeć i pomarzyć co by się kupiło, gdybyśmy byli w skórze głównych bohaterów (btw. zielony aston jest paskudny ) Sezon na Misia 2- z ostatnich kontynuacji wg. mnie lepsze toto było od Madagaskaru 2, chociaż też nie wprawiło mnie w zachwyt. Uwielbiam sceny, w których poniewierają królikami xDD Z tą częścią jeszcze doszedł nowy ulubieniec tłumów, wychudzony pies z problemami głowy Zombie Strippers- był na dysku, włączyłem z ciekawości, zwijałem się ze śmiechu, ale po 20 minutach doszedłem do wniosku, że to już nawet śmieszne nie jest i musiałem wyłączyć. Jak ktoś dotrwał do końca to niech mi napisze co mądrego się stało na końcu Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Children of Men - fajny film, dobra reżyseria, ciekawy pomysł. 8-/10. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Oglądałem Choke i kurde sam nie wiem. Niby fajne, ale jak dla mnie nieco za krótkie. Ogląda się to jak ciąg klipów, jeden za drugim i brakuje jakiejś płynności. Wszystkie wątki są potraktowane po macoszemu, co razi szczególnie, gdy czytało się książkę (a na nieszczęście filmu, czytałem ją niedawno po raz drugi). Jest kilka zabawnych momentów, niektóre fragmenty dobre ( wiernie oddana scena "gwałtu" ), ale brak tu spajającego to w całość klimatu. Mam też wrażenie, że budżet był śmiesznie mały. Zdecydowanie za krótko, zabrakło przynajmniej 30 minut, a tak - streszczenie książki wyszło. W dodatku nie trzymające się kupy. Cytuj
snowblind 1 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Ostatnio oglądałem Changeling z A. Jolie - film na faktach, więc ogląda się zupełnie inaczej niż wymyślone historyjki. Generalnie mi się podobał, świetnie zagrany i wyreżyserowany, ale z filmów Eastwood'a o wiele bardziej przypadł mi do gustu np. Gran Torino. Polecam Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Przekręt - fucking masterpiece , świetny film. Dziś sobie odświeżyłem 5/6 Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 Body of lies - nowy film Scotta. Spoko. Jest krew, przeklenstwa, tortury, dobry leo i russel. 8 na 10 Body of lies Druga połowa filmu ratuje wszystko. Momentami nieźle się wynudziłem, przez godzinę nie wiadomo było w ogóle o co chodzi, kto, gdzie, dlaczego, po co ... tak sobie latali po pustyni, łapali złych ludzi, szczelali, coś tam wybuchało, a pomiędzy tym masa niejasnych dialogów tak jakby gdzieś po drodze zgubili pół scenariusza. Crowe strasznie mi nie przypasował tutaj. Zawiodłem się trochę, ten film jest podobny do Pride & Glory pod niektórymi względami. Byłem nastawiony na coś super, a okazało się, że to nic specjalnego. 6+/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi