Kania 66 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Szybko i wściekle: Byłam wczoraj na przedmremierowym pokazie tego filmu i muszę powiedzieć, że jak na sequel to film był bardzo dobry. W zasadzie najlepsza część z tego cyklu. Wartka akcja, ciekawa fabuła, muzyka też niczego sobie. Piękne kobiety i szybkie samochody- coś dla mężczyzn, lecz nie tylko. Odprężający seans- polecam, 7/ 10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Grobowiec Świetlików- jak to u Ghibli niesamowita szczegółowość w odwzorowaniu rzeczywistości (np. spożywanie posiłków). Fabularnie film miał chyba nas przekonać do beznadziejności sytuacji w jakiej znaleźli się bohaterowie, ale kilka faktów nie daje mi odejść myśli, że dało się inaczej... Dobry film, ale z powyższego powodu nie mogłem się zżyć z bohaterami, współczuć im itd. 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
bajej 28 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 (edytowane) @łukasz - za farrellem nie przepadam . Jest taki z deka dziwny. W In bruges mi się podobał Dzisiaj - Szybko i wściekle. Seria się stacza po równi pochyłej.. Film na którym nie trzeba myśleć, fabuła jest oczywiście płytka, jak to w takich filmach bywa, nawet ciekawych samochodów i pościgów jakoś mniej. Nie do końca mi się podobało. Raczej słabo - 5+/10 Edytowane 4 Kwietnia 2009 przez bajej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 (edytowane) What doesnt kill you. Ciekawy film ukazujący jak ciężko zarobic siano i jakie są konsekwencje oszukiwania. 8/10 duzy plus za role Marka Ruffalo i amandy peet Edytowane 5 Kwietnia 2009 przez rafaelvdv Cytuj Odnośnik do komentarza
Seigaku 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 (edytowane) Zejście - słabizna. Klimat tylko do połowy, później zaczyna się durna sieka; potworki są beznadziejne, schizy nie ma wcale, laski występujące w filmie to stadko najgłupszych ci'p jakie widziałem w filmach i chyba tylko zakończenie można uznać za udane. 5/10 Lustra - tu już lepiej. Mocny klimat, dobra rola Sutherlanda (czasem tylko za bardzo zalatuje od niego Bałerem), rozsądnie dawkowane gore i...także niezłe zakończenie. 7/10 Doomsday - jeden z najgorszych filmów jakie widziałem w tym roku. Nawet nie chce mi się tego gó'wna komentować - 1+/10. Plus za Lare Croft. Edytowane 5 Kwietnia 2009 przez Seigaku Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Szybko i wściekle: Byłam wczoraj na przedmremierowym pokazie tego filmu i muszę powiedzieć, że jak na sequel to film był bardzo dobry. W zasadzie najlepsza część z tego cyklu. Wartka akcja, ciekawa fabuła, muzyka też niczego sobie. Piękne kobiety i szybkie samochody- coś dla mężczyzn, lecz nie tylko. Odprężający seans- polecam, 7/ 10. haha Powinni to puszczać w seansach łączonych ze step up 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 (edytowane) Efekt Motyla 3 - mimo kilku niescislosci i moim zdaniem zbyt duzej ilosci krwi to film calkiem niezly, podobal mi sie bardziej niz czesc druga, ale od jedynki slabszy 6+/10 Edytowane 6 Kwietnia 2009 przez Shen87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) Baśń o ludziach stąd - wytwórnia A'YOY jak dla mnie najlepsza polska komedia o wielu lat bardzo trafnym objasnieniem filmu jest cytat z jakiegos portalu: ten film jest "dowodem troski o Wytwórnie(inne filmy: Robin Hood.Czwarta strzała,Dr Jekyll i Mr Hyde, Nakręceni) ze strony całego polskiego środowiska kabaretowego" 'Góral' z Kabaretu Moralnego Niepokoju, Tym, 'Tato' - za(pipi)ista rola dzielnicowego maga Juranda,'Smutny'(pianista z kabaretu Potem) i wiele innych ciekawych person nie palcie przed seansem bo pękniecie ze śmiechu jak najbardziej POLECAM dla wtajemniczonych dodam, że film od razu skojarzył mi sie z legendarnym obrazem Vittorio de Sica - "Cud w Mediolanie", bo rzecz dotyczy ludzi stąd i z tamtąd, śmietnik - burżuazja, tyle, ze "Cud..." to bardziej tragikomedia, a tutaj mamy beczke śmiechu w najlepszym wydaniu. Smacznego! Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez ogicool Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Najnowsza czesc Fast& Furious i co tu duzo opowiadac... to po prostu kolejni szybcy i wsciekli jesli nie w(pipi)iaja was ponadczasowo naciagane dialogi, sztuczni jak plastikowy kubek aktorzy i auta unoszace sie na dwoch tylnich kolach przy starcie to powiecie, ze to najlepsza czesc. Muzyka i baunsujace laski gorsze od tych z tokio drift, na autach sie nie znam wiec nie bede ryzykowal krytyka. Quantum of solace- Moze byc, nareszcie udalo mi sie przemoc do nowego Bonda. Wszystko bardzo chaotyczne, szybko sie rozkreca, szybko sie konczy. A ta Angieleczka ktora przespala sie w tej czesci z Bondem juz jest moja najsliczniejsza aktorka tego roku( jak jej tam na imie?) Cytuj Odnośnik do komentarza
Seigaku 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A ta Angieleczka ktora przespala sie w tej czesci z Bondem juz jest moja najsliczniejsza aktorka tego roku( jak jej tam na imie?) Judi Dench? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Gemma Arterton Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Grandmas Boy - film dla konsolomaniaków Fajny, parę głupich scen ale ogólnie to 7/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
rymek1987 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ostatnio(dzisiaj) widziałem OngBak2... Nie wiem co napisać... Miazga.... Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Obcy, zawsze ogladam mam nadzieje ze mu sie tym razem uda ale ta ruda cipa zawsze musi go ubic na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Seigaku 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) Ostatnio(dzisiaj) widziałem OngBak2... Nie wiem co napisać... Miazga.... Oby był chociaż w połowie tak dobry jak Tom Yum Goong (IMO najlepsza nawalanka ever). Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez Seigaku Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A ta Angieleczka ktora przespala sie w tej czesci z Bondem juz jest moja najsliczniejsza aktorka tego roku( jak jej tam na imie?) Judi Dench? Jestes podly Gemma Arterton OOO tak, to wlasnie ona!! Brrr urocze stworzenie Obcy, zawsze ogladam mam nadzieje ze mu sie tym razem uda ale ta ruda cipa zawsze musi go ubic na koniec. Zartujestz? Ja ja wlasnie za to kocham Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Role Models - Słabo, 5/10. Kilka zabawnych momentów, bez Stiflera byłoby jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Seigaku 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jestes podly Wiem Zmierzch - nie najgorszy klimat, wnerwiająca główna emo-bohaterka i nawet fajna, chociaż zdecydowane zbyt długa historia...można sobie obejrzeć z dziewczyną. 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nic Śmiesznego - najgorszy film w karierze Pazury ; / wolałabym oglądać balet przez 5 h niż to gó/wno . Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 (edytowane) No bez przesady. Jest tam kilka rewelacyjnych scen, które właściwie przeszły już do klasyki. Żywot Briana Staroć zrobiona przez genialnego Monty Pythona. Ale pewnie i tak większość to zna. Jak ktoś nie zna to musi obejrzeć. btw. nie obraziłbym się jakby ktoś podrzucił mi na pm linki do grobowca świetlików. danke Edytowane 8 Kwietnia 2009 przez BartX Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Nic Śmiesznego - najgorszy film w karierze Pazury ; / wolałabym oglądać balet przez 5 h niż to gó/wno . Nie polecam. To jest właśnie najlepszy film w jego dorobku! Widocznie nie złapałaś specyficznego klimatu tej produkcji i żartów jej towarzyszących. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 839 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Efekt motyla 3 - tragedia. Nie dosięga nawet do pięt części pierwszej. 3/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
zduniacz 123 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Obcy 2, w sumie chyba moja ulubiona czesc. Ale szkoda ze zeszli z klimatu jedynki na rzecz akcji, tam Xenomorph mial jakas potege, a tutaj padaja jak muchy od tych pistolecikow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 x mens wolverine. średnie w porównaniu z nowym batmanem i punisherem. mimo kilku braków tekstur warto obejrzec. przynajmniej nie zasnąłem ani na chwile hew jackman daje rade i na końcu kilka zaskakujących zwrotów akcji 5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Efekt motyla 3 - tragedia. Nie dosięga nawet do pięt części pierwszej. 3/10 3? Kiedy 2 byla? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi