Gość Beka Wnusiu Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Szybko i (pipi)a Wściekle - jak ja uwielbiam takie niszowe produkcje. Mega odpał po ciężkim dniu w robocie. Miał być Diesel i jest, mocno, szybko, ujęcia, smaczki i ten feeling. Aj low dys szit. 10/10. Signuś zlewam na te aspekty. IMO, lepiej wypadło niźli Gears of War 2 z tym swoim better, sretter. Ej ale fajnych ci,pek moglo byc wiecej 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Być może. Głównie oglądam te filmy z powodu akcji z kosmosu, ujęć itd. Dupczeki nie koniecznie, są nie ma - wszystko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 839 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Szybko i wściekle - 2/10 No sooorryyyy, silnik-zabójca legenda, z dupska wzięte gangi streetracingowe, badziewne efekty, typowa kiszka hollywoodzka. Za dużo arcade jak dla mnie, obejrzałem z ciekawości czy coś się zmieniło od części drugiej. I zmieniło się - na gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 S. Darko laski pierwsza klasa muzyka klimatyczna nastrojowa DUZY + Przemyślenia teksty + Animacja chmur obiektów przyspieszana w czasie + 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 S. Darko laski pierwsza klasa muzyka klimatyczna nastrojowa DUZY + Przemyślenia teksty + Animacja chmur obiektów przyspieszana w czasie + 10/10 Powyższy post jest ofkoz ironią. Przeboje i Podboje - Leeekki filmik, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 To ta niby kontynuacja Donniego Darko, który zajmuje wysokie miejsce w moim prywatnym rankingu? Obejrzę nawet, ale zdziwie się jeśli będzie coś więcej niz 3/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Two Lovers 2 laski 1 gosc. Rozterki jego nad tym ze nie moze miec tej jednej. DObra rola Gwyneth Paltrow Jaquin Phoenix takze dobrze zagrał 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 To ta niby kontynuacja Donniego Darko, który zajmuje wysokie miejsce w moim prywatnym rankingu? Obejrzę nawet, ale zdziwie się jeśli będzie coś więcej niz 3/10. Jaki ten film był głupi. 2/10 to i tak za dużo. Patrze przez pryzmat Donniego, bo ogladało się to własnie jak parodia tegoż filmu. X-Men Origins: Wolverine - Nie znam komiksu i ogladało mi się to bardzo dobrze. Pewnie, że mogło byc lepiej, ale nie było tragedii. No i Jackman jako Wolverine jest świetny. 7-/10 Push - Chcieli dobrze, ale coś im nie wyszło. Po 30 minutach zacząłem ziewać, a zapowiadało się dobrze. Niby ambitnie chceli podejść do tematu, coś na wzor I sezonu Herosów, ale wyszła klapa. W połowie jak zaczęli kombinować z tymi listami, się pogubiłem. Albo usnałem na 15minut i czegoś nie skojarzyłem, albo to faktycznie było głupie i bez sensu. 4/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mati_Siepacz 0 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Wojna Światów 2 - o ile pierwszą cześć, choć nie była nawet dobra, udało się jakoś obejrzeć, tak dwójka to już totalny badziew. Efekty specjalne robione chyba w pejncie, scenografia, charakteryzacje, pojazdy kosmitów - tutaj mamy żenua do potęgi żal. Scenariusz na poziomie przedszkola. Bezpłciowi aktorzy, żenujące dialogi. Trzymać się od tego "filmu" z daleka !! Nic dziwnego że wyszło od razu na DVD, bez premiery kinowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 839 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Wojna Światów 2 - o ile pierwszą cześć, choć nie była nawet dobra, udało się jakoś obejrzeć, tak dwójka to już totalny badziew. Efekty specjalne robione chyba w pejncie, scenografia, charakteryzacje, pojazdy kosmitów - tutaj mamy żenua do potęgi żal. Scenariusz na poziomie przedszkola. Bezpłciowi aktorzy, żenujące dialogi. Trzymać się od tego "filmu" z daleka !! Nic dziwnego że wyszło od razu na DVD, bez premiery kinowej. Ten film to jakaś kpina O_o Jedynka była całkiem fajna, ale to? Ludzie, trzymcie mie bo nie wytrzymie! Liczą na to, że ludzie łykną ze względu na nazwę? :F Podbijam, nie kupować, nie ściągać, nie kraść, nie oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Ale to nie jest druga część "tej" Wojny Światów z Tomem Cruisem. Poszukajcie sobie na filmwebie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 RocknRolla - Całkiem fajny film. Imo fabula troche przekombinowana, troche za mało akcji, ale humorystyczne kreacje ruskich, motyw 'gejków' fajnie wklejony w całość, dobra, bardzo dobra muzyka daja rade i moge go polecic wszystkim milosnikom dobrego kina w stylu Snatch 4+/6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Sex Drive - dobra komedia, ale przewidywalna ; p ciota wyrasta na je/bakę roku. oł yeah ! 6/10 idealny facet dla mojej dziewczyny - coś w stylu lejdis, IMHO. nawet podobał mi się, ale co robi tam do cholery Izka Kuna - która ni ch/ja, ale nie pasuje mi do tej roli. jednak nie żałuję 2h spędzonych przed monitorem. ;] Hannah Montana The Movie - LUCEK TEŻ OGLĄDAŁ. po obejrzeniu zakupiłam torebkę, mazaki i pluszowe kapcie z jej wizerunkiem. 10/10 FILMROKU xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Właśnie obejrzałem Crank- dobry film, ale spodziewałem się chyba czegoś jeszcze lepszego. Ogólnie dużo udanych motywów wraz z kultowym już tekstem o rozpier'dolonych kwiatach. Teraz szykuję się na dwójeczkę. 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 idealny facet dla mojej dziewczyny - coś w stylu lejdis, IMHO. Śmiałe stwierdzenie, biorąc pod uwagę, że hasło "Film twórców Lejdis" jest - wielkie jak byk - na każdym plakacie tego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Nie patrzyłam na plakaty i nie czytałam żadnych recenzji. ; ] Film ściągałam w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Ten film jest dla mnie za trudny, swoją drogą jest strasznie badziewny, odniosłem wrażenie jakby wrzucili tam niewykorzystane pomysł z lejdis i testosteronu, w związku z czym powstał taki marny sredniak. Cytuj Odnośnik do komentarza
AdriAnima 39 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Niedawno znajomy polecił mi oglądnąć Loose Change prawda o zawaleniu się dwóch wież w NY. Film był rewelacyjny, nie sądziłem, że U.S Government, może być zamieszany w tą całą afere, polecam oglądnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Siekierezada polski film na podstawie powieści Stachury. Niestety nie czytałem jej, także nie mam porównania, ale sam film zrobił na mnie wrażenie. Już od pierwszego dialogu (co to jest droga) skłania do przemyśleń. Film o poecie, który zatrudnił się jako drwal w pobliżu małej wsi. Dużo folkloru i przerysowanych postaci. Ogólnie polecam, aczkolwiek fani Fast and Furious nie znajdą tu nic dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 (edytowane) Yes Man - W sumie lepszy niz sie spodziewalem. Jest kilka smiesznych scen. 6/10 Bad Taste - Wiadmo, klasyk;] Ze tez Jackoson potem takie syfy jak LOTR krecil. 666/14 Edytowane 10 Maja 2009 przez Snejk Cytuj Odnośnik do komentarza
cureman 1 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Siekierezada polski film na podstawie powieści Stachury. Niestety nie czytałem jej, także nie mam porównania, ale sam film zrobił na mnie wrażenie. Już od pierwszego dialogu (co to jest droga) skłania do przemyśleń. Film o poecie, który zatrudnił się jako drwal w pobliżu małej wsi. Dużo folkloru i przerysowanych postaci. Ogólnie polecam, aczkolwiek fani Fast and Furious nie znajdą tu nic dla siebie. Normalnie stary jestem w szoku ze na tym forum ktos zna ten film ,kocham ten film ,jesli ten film ci sie podobal polecam ci Polski film WOJACZEK.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Ostry Poker w Małym Tokio - czyli Dolph Lundgren, Bradno Lee i Szang Tsung sie biją. Zle walki, zly scenariusz, zle teksty, zle aktorstwo ale za to jaki klimat akcyjniaków lat '90 Krew, przemoc, cycki i Yakuza KVLT Dolph - Pracuje dla bandy zwanej Tetsu No Tsume. Żelazny Szpon. Należy do Yakuzy, zdegenerowanej kasty rycerstwa z Xll wieku. Brandon - To już od dłuższego czasu cię wkur,wiaja? Brandon - Gdyby nas mieli zabić, chciałem ci powiedzieć, że nigdy nie widziałem tak wielkiego kutasa jak twój. Dolph - Dziękuję. ))))))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Talk to her / Porozmawiaj z nią - Po nieudanymzapoznaniu sie z kinem Pedro Almodovara (zaczalem od ZŁE WYCHOWANIE) troche niechetnie wlaczylem ten film.Z poczatku dosc nudny, jednakze z kazda kolejna minuta robilo sie coraz ciekawiej, a piekna muzyka dopelniala caly obraz znakomicie.Film opowiada piekna historie, ktora mozna interpretowac na wiele sposobow, a co najwazniejsze, sklania do przemyslen - obejrzalem go 2 dni temu, ale nawet teraz mam metlik w glowie i przypominam sobie rozne sceny. scena, kiedy ten maly czlowieczek wchodzi do pip,ki swej ukochanej, jest niesmaczna, ale po glebszym zastanowieniu ma swoj przekaz Ogolnie, polecam, dobre kino 5-/6 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Układ - psychologiczny dramat giganta kina Ellie Kazana . Wzorcowo zagrany przez Kirka Douglasa biznesmena robi rachunek sumienia postanowia skończyć z dotychczasową gra pozorów , w której swiadomie brał udział . Praca , żona i ''przyjaciele '' to elementy , które gnoiły jego zycie i pozbawiały jego jakiegokolwiek sensu . Pojście na rozbrat z dotychczasowym dostatnim zywotem nie podoba sie jednak jego bliskim dlatego stopień wsciekłości u Kirka niebezpiecznie zwyżkuje co powduje u niego niepokojące objawy jak paranoja i doszukiwanie spisków wsrod rodziny . Świetny thriller psychologiczny , w ktorej główne skrzypce grają flashbacki . Geneza problemu wg niego nie tkwi w nim samym tylko w kontaktach z toksycznymi ludzmi od ktorej wyjatków nie było . Ciekawi mnie tylko czy aby pochodzenie głownego bohatera nie było przypadkowe . Czyżby Kazan dał swój osobisty wykład o korzeniach i jego akceptacji nowej amerykańskiej rzeczywistości . 8+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - film o zderzeniu marzeń i oczekiwań ze smutną rzeczywistością, fabułę każdy zna choćby z tytułu. Nie ma tu wartkiej akcji, strzelanin i szybkiego tempa, jest za to gęsty klimat, dobre aktorstwo i przykra konkluzja odnośnie postrzegania zwykłych zer jako legend w świadomości zbiorowej. Jako dodatek dobra muzyka i niekiedy świetne zdjęcia (krajobrazy). 8+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi