QBH 246 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Zgon na pogrzebie - typowy angielski humor, wiec nie kazdemu moze przypasc do gustu (w tym i mi). Bylo kilka zabawnych scen przy ktorych faktycznie sie zaśmiałem, na plus dziadek na wozku i naćpany prawnik. Obejrzec mozna, ale miodu nie ma, chyba, ze ktos lubi takie brytyjskie produkcje. Gol 3 - najgorsza czesc. Poprzednie dwie skupiały sie na karierze Munez'a, tutaj nie ma go prawie w ogole, a calosc kręci się wokol jakiś romantycznych przygod dwoch angielskich pilkarzy;o. Syf. Crank 2 - krotko - w swojej kategorii - nie do wyje,bania;). Nie podobał mi sie jedynie motyw walki Cheliosa z Japoncem w elektrowni, w ogole nie pasujaca scena. Poza tym wszystko absolutnie na plus, uwielbiam takie przesadzone filmy. Po obejrzeniu odswiezylem sobie jeszcze pierwsza czesc, ktora oceniam rownie dobrze, w dwojce jednak pojechali po calosci. Swietny film:). Cytuj
nWo 1 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Polowanie na piranię - właśnie leciało na jedynce, "zabili go i uciekł" po rosyjsku, genialny film, czuć było słowiańską fantazję i niekiedy prowizorkę wykonania, ale to nie pozbawia tegoż filmu miana pozycji dla koneserów kina akcji;], kilka genialnych motywów się znalazło np. rzut kanistrem w typów 8+/10 zasnąłem na tym filmie i mnie to najbardziej wkurwia bo teraz nie mogę go znaleźć w necie a fajnie było zobaczyć Niko Bellic'a szalejącego w lesie Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Epoka Lodowcowa 3 - hmmm, ponad 20 zl by obejrzec taki se film z robiacym male wrazenie efektem 3d, to juz lepiej obejrzec 2 razy obcinanie ci py w Antychryscie. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Podbijam. Najgorsza część, niektóre motywy wręcz żałosne. Efekt 3D fajny, ale nie cały film jest w nim tak naprawdę zrobiony. Już lepiej obejrzeć cycki Megan Fox w slo-mo w T2. Cytuj
michal 558 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Epoka Lodowcowa 3 - hmmm, ponad 20 zl by obejrzec taki se film z robiacym male wrazenie efektem 3d, to juz lepiej obejrzec 2 razy obcinanie ci py w Antychryscie. chodzisz do kina na takie popłuczyny ? Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Pitch Black - Fajny film i chyba jedyny z Vinem, ktory mi sie podobal. Troche kijowe CGI ale dobry klimat i niezly pomysl. Cytuj
nWo 1 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 stary film jak świat i już druga cześć wyszła dawno temu, za to jedynka ma ten obraz jakiś taki jasny dziwny. no i muza strasznie klimatyczna Feast 2 Feast 3 oba nie tak dobre jak Feast 1 ale i tak jest krwawo i śmiesznie, miejscami. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 no przeciez nie pisze, ze PB obejrzalem pierwszy raz. bez jaj :] Kroniki za to ssą Cytuj
Gość Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Już lepiej obejrzeć cycki Megan Fox w slo-mo w T2. tzn. ? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Transformers 2- Revenge of the Fallen. Choć sam film jedzie na efektach, to jej cycki nawet fajnie się bujają w zwolnionym tempie. Taki dodatek do reszty. Cytuj
mortis 2 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Gangster numer 1- po obejrzeniu tego filmu przestalem sie dziwic czemu o nim nie slyszalem wczesniej mimo ze interesuje sie troche gangsterkim kinem. Jest to zdecydowanie najgorszy film o tematyce gangsterskiej jaki widzialem,naprawde ostatkiem sil wytrzymalem zeby obejrzec go do konca. Nie polecam go absolutnie nikomu. Na osobna wzmianke zasluguje natomiast glowny aktor (nie pamietam jak sie nazywa ale gral Sylasa w Kodzie da Vinci) . Kur.wa przez caly film wygladal jakby opetal go szatan i tylko do takich filmow sie nadaje. Absolutnie nie pasowal do tej roli,ale wzbudzal wrecz przerazenie,przydalaby mu sie egzorcyzmy Emili Rose Ogolna ocena filmu: 2/10 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Fast and Furious Mistrzunio w swojej klasie. Bezkonkurencyjny. Czwórka w wersji 720p.BluRay rozłożyła mnie już kompletnie. Zaliczone 4 raz. Dycha jak nic. Całą serię cenię, lubię i masturbuję się przy wolnym czasie. Ponadczasowe (pipi). Cytuj
Sig 395 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Fast and Furious Mistrzunio w swojej klasie. Bezkonkurencyjny. Czwórka w wersji 720p.BluRay rozłożyła mnie już kompletnie. Zaliczone 4 raz. Dycha jak nic. Całą serię cenię, lubię i masturbuję się przy wolnym czasie. Ponadczasowe (pipi). W swojej klasie ? czyli filmy dla nastolatków lubiących szpanować autem ;d ? Tu się zgadzam bezkonkurencyjny film zasługujący na mocne 7 . Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Eee nie. Nie w tym rzecz. Po prostu lubię kicz. Siedzi. Cytuj
michal 558 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Tarantino , Vadim , Fast &Furious , Almodovar - kicz . Znajdz różnicę . Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Lubię chu.jowy kicz. Wystarczy o wielki krytyku dobrego smaku. Cytuj
Coen 0 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Każdy ma swój gust. Jedni mają dobry, inni chujowy. Adrenalina 2: fajny film, 7/10. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Popieram, filmy się ocenia pod kątem gatunku i jego przeznaczenia, a nie własnego gustu, inaczej nie ma mowy o obiektywizmie. Można cieszyć jape na odmóżdżaczu, podobnie jak podniecać się artyzmem np... no wiem czego, ale na pewno nie PaRanOid pArKu. Cytuj
Coen 0 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 podnieciłeś mnie Chevy Pinneaple Express - całkiem przyjemna komedyjka, trochę przydługawa, ale przyjemnie się to ogląda. Spasiony Seth Rogen rządzi. 7-/10 Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Changeling - Bardzo mnie mi sie podobal. Bardziej nawet od Gran Torino. Bardzo ciekawa fabula, swietna rola Angeliny i siekiery 9/10 Cytuj
Manor 645 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 I'm a Legend - nie chcę mi się dużo o tym pisać, zawiodłem się bardzo, ten film miał bardzo duży potencjał i zapowiadało się naprawdę dobrze. A wyszło przeciętnie, film krótki i urwany. Jak się pojawiła ostatnia scena i napisy to myślałem że ktoś jaja sobie robi. zmutowani ludzie są po prostu żałośnie wykonani, zwłaszcza ten ich boss co napie.rdala banią w szybę Czekam aż Hollywood w końcu zachłyśnie się efektami komputerowymi i w takich sytuacjach jak ta wrzucać będzie ucharakteryzowanych statystów, a nie tanie efekciki Pomysł dobry - wykonanie poniżej oczekiwań, nie polecam. Lucky number Slevin, czyli zabójczy numer - nie obejrzałem do końca bo film się zacinał, tylko do momentu jak Slevin tłumaczy złapanych w pułapkę rabinowi i Freemanowi o co chodziło tak naprawdę , ale muszę stwierdzić że film bardzo fajny. Przede wszystkim dialogi, niektóre teksty rządzą. No i tajemnicza postać Bruca Willisa. Polecam obejrzeć jak nikt nie widział Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Debiutant- 15-letni intelektualista czytający Woltera marzy o romansie z obecną żoną swojego ojca a ląduje w łózku jej najlepszej przyjaciółki. Mogłoby być zabawne gdyby nie było tak pretensjonalne i gdyby nie było czkawką po "Absolwencie" (cała intryga) i "Cudownych chłopcach" (rys głównego bohatera). 2/6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi