Obsolete 973 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 przynajmniej wodka Sobieski wystepuje 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 października 2010 Opublikowano 17 października 2010 przecież tajne przez poufne było super. już się przestraszyłem, że ten film jest jednak słaby. Cytuj
epl 160 Opublikowano 18 października 2010 Opublikowano 18 października 2010 one night in mongkok - fajne, troche stonowane kino gangsterskie z hk z swietnym zakonczeniem, 7 chaser - myslalem ze ciezko bedzie przebic memories of murder ale to jest najlepszy film o seryjnym mordercy jaki widzialem, swietny poscig na nogach, antypatyczny bohater i mlotek (koreanczycy je lubia:) w roli glownej, film wolno sie rozkreca ale pozniej to wynagradza, jak dla mnie poziom oldboya czyli 9/9+ four lions - terrorysci planuja zamach bombowy w uk i sie im udaje wskutek czego gina jako ze byli oni terrorystami samobojcami, po drodze traca czlonka grupy, jedza karty sim, spiewaja "dancing in the moonlight" i przebieraja sie za zwierzeta, mocny stuff 8+ Cytuj
Gość Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Nie wiem czy przypadkiem już tego tutaj nie pisałem, ale też polecam 4 lions. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Pirania 3D. 4/10 (ocene ratują dziewczyny, cycki i motyw z penisem) Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 (edytowane) Właśnie skończyłem oglądać American Psycho. Ogólem fajny film, ale końcówka zamotała całą fabułę i zostawia widza z ekspresją w stylu "wtf?", oprócz tego świetna rola Christiana Bale która nadaje klimatu temu filmowi. 7,5/10 Edytowane 19 października 2010 przez Pan Pieczarka Cytuj
Gość Opublikowano 19 października 2010 Opublikowano 19 października 2010 Pirania 3D. 4/10 (ocene ratują dziewczyny, cycki i motyw z penisem) Dodaj jeszcze +1 za combo włosy + śruba motorówki Cytuj
orion50 632 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 Obejrzałem The Team-A. (pipi)a. Genialny film. Takiego tworu mi brakowało. Klimat, teksty, aktorzy, smaczki - no (pipi)a. Już 3 razy oglądałem. Czekam aż puszczą w HD. Kozacka rola Liama Neesona. Murdock po prostu roz(pipi)ał system. Jego teksty, miny. Akcja na dachu szpitala urwała mi łeb. Nie jestem znawcą filmowym, lubie po prostu dobry film, ale TEAM-A idealnie trafił w me gusta. POLECAM Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 20 października 2010 Opublikowano 20 października 2010 latajacy czolg dzifko! 1 Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 A widział ktoś już "Let me in"? Dawno już nie widziałem horruru nie śmierdzącego kupą, a to zdaje się zbiera całkiem wysokie oceny. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Ooo, przecież swieto zmarłych idzie. Trzeba jakies ciekawe horrory dościągać. Hitem poprzednich był Trick 'r Treat Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 No właśnie same pozytywy słyszę na temat Upiornej nocy Halloween, wypadałoby obejrzeć w końcu. Btw w tym roku zarządzi Piła 7 Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 A widział ktoś już "Let me in"? Dawno już nie widziałem horruru nie śmierdzącego kupą, a to zdaje się zbiera całkiem wysokie oceny. "Let Me In" to remake szwedzkiego horroru z 2008 roku "Let The Right One In". Dość udanego horroru(?). Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 A widział ktoś już "Let me in"? Dawno już nie widziałem horruru nie śmierdzącego kupą, a to zdaje się zbiera całkiem wysokie oceny. Obejrzyj sobie szwedzki oryginał - Let the Right One In, majstersztyk. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 No właśnie same pozytywy słyszę na temat Upiornej nocy Halloween, wypadałoby obejrzeć w końcu. Wstyd. Jeden z najlepszych horrorow jakie widziałem. Zabawny, miejscami straszny, bardzo klimatyczny i świetnie zrobiony. Na zachętę... http://www.youtube.com/watch?v=0jh0DwJZjz8 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) na halloween jak znalazł jeśli nie masz nic lepszego do roboty. oprócz tego, że jest dobry to gra w nim anna paquin w stroju czerwonego kapturka (), a także dwie dziewczyny, które spokojnie podpiąć można pod kategorię "dobra du.pa" i jeśli ktoś gustuje w tego rodzaju kobietach to powinno być to zachętą. Edytowane 23 października 2010 przez tk___tk Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Wiedziałem, że zaraz przyjdzie teka albo oggozo i będą się ślinić do wieśniaczki ze szparą miedzy zębami Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Coś się się pomyliło, ja lecę na Evan Rachel Wood. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) A widział ktoś już "Let me in"? Dawno już nie widziałem horruru nie śmierdzącego kupą, a to zdaje się zbiera całkiem wysokie oceny. bo jest bardzo fajny, ma ciekawy klimat, taka specyficzna aura sie unosi nad ta produkcją. Bo potwór wyskakujacy z szafy straszy dzieci w wieku szkolnym. Tu straszy dwuznacznośc scen, dziwna mimika, kontrasty a ja oglądałem wreszcie shutter island i mi sie podobało , nie zamierzam tego ukrywać mógłbym tak podzielic wrazenia z ogladania filmu: 1 fajny klimat, fajny thriller sie kroi 2 dobry dicaprio, dobry rufallo 3 cos sie pierd.oli, atmosfera grozy sie ulatnia za to wkradają sie niedorzeczne , niespójne motywy. Film mnie rozczarowuje 4 zakonczenie- tłumaczy punkt trzeci. 5 siedzę sobie i koontempluje ten fajny film przy joinciku Edytowane 23 października 2010 przez Orson Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Dead Man - Prawie wszystko mi się podobało w tym filmie. A szczególnie AKTORSTWO oraz DIALOGI. Jedynie wolałbym, aby film nie posiadał śoundtracku (z całym szacunkiem do Neila), cisza lepiej zbudowałaby klimacik, a obecna muzyka niezbyt pasuje. 8+/10 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 4 Indiana Dżonsa - ale (pipi) Takimi kontynuacjami zabija się fajne filmy. A ma powstać część 5 Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) No bez jaj? Tym razem Indy na wózku będzie walczył ze złymi arabskimi terrorystami którzy chcą schwytać Godzille i za jej pomocą zaatakować juesej? lodówka, mordercze mrówki, małpy, alieny szkieletory - kur.wa nie oglądać 4/10 Edytowane 23 października 2010 przez ksztyrix Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 Blade runner - klasyk s-f za którego jakoś nie mogłem sie zabrać. Na szczęście w końcu dałem mu rade, Film pomimo leciwego już wieku nawet dzisiaj sprawia bardzo pozytywne wrażenie a nawet dodaje mu to uroku (monitory crt itp. detale xD). Na necie znalazłem, że powstała jakaś mega wersja z dodanymi wyciętymi scenami i mam nadzieje, że trafi w moje ręce jak najszybciej. 9/10 Święci z bostonu - na wstępie zaznaczam, że to jeden z lepszych filmów jakie widziałem. Żałuje, że dopiero teraz na niego trafiłem. Na prawde był dla mnie zaskoczeniem bo wcześniej nie czytałem o czym jest, wiedziałem tylko o irlandzkiej mafii i to mnie nakręciło. Film absolutnie idealny, muzyka, sceny, gra wszystko to współtworzy kino najwyższych lotów 10/10 Zodiac - film o seryjnym mordercy, nie przepadam za tego typu filmami ale ten potrafił mnie zainteresować. W pewnym momencie sie tak wkręciłem, że zacząłem swoje mini dochodzenie podczas seansu. 8+/10 Nadrobiłem kilka mocnych klasyków co mnie bardzo cieszy Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 23 października 2010 Opublikowano 23 października 2010 (edytowane) Jonah Hex - nie czytałem nigdy komiksu/ów, o filmie dowiedziałem się chyba tutaj z forum. I muszę przyznać, że całkiem dobry, ciekawa historia, dobre efekty, dający radę jak cholera Brolin tylko jedno małe ale... w zasadzie to duże ALE. Film nie licząc napisów trwa chyba z godzinę , jest tak ch.ujowo zmontowany, że nawet jak na adaptację (gdzie wycina się wszystko) i tak wypada nad wyraz słabo. Ledwo co poznałem historię Hexa a już oglądałem finał a "sekundę" później napisy końcowe; tragedia. Gdyby pokusili się o pół godziny więcej, gdyby lepiej przedstawili początek i perypetie Hexa (scena w barze wymiata) wyszedłby dobry film a tak... a tak jest średnio. 6+/10 PS. Megan co prawda cyca nie pokazuje ale poślinić się można. Edytowane 23 października 2010 przez SłupekPL Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 października 2010 Opublikowano 24 października 2010 (edytowane) CHYBA CIE POPIERDO.LIŁOOOO!!!!!! może rozwinę myśl kiedy dojdę do siebie i pogodzę się z wiadomością, że ta szmira mogła się komukolwiek podobać. mówię to z perspektywy fana johna malkovicha, michela fassbendera, josha brolina, samej postaci hexa, zespołu mastodon i wcześniejszych dokonań duetu navaldine/taylor (btw. aktualnie robią drugiego ghost ridera). 0,5+/6. Edytowane 24 października 2010 przez tk___tk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi