puszkin 235 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Film tak jak piszesz to zwykły gniot, ale książka odziwo jest bardzo fajna. Przede wszystkim opisana historia jest spójna i cały ten turniej ma logiczne wyjaśnienie. Byzantium - liczyłem na klimatyczny film o wampirach i klimatycznie nawet jest, ale niestety troche nudno 6/10 plus jeden szkopuł w scenariuszu, który niestety gryzie przez cały film jedna z głównych bohaterek, jest wampirzycą, żyje 300 lat i przez ten czas nie nauczyła się innego sposobu na utrzymanie siebie i córki niż bycie prostytutką Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 A jak się ma do starszej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 nie widziałem, nie wiedziałem nawet ze jest Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Nowy Wolverin Nie oceniam, nie polecam Reszta w temacie Marvel cośtam Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 wczoraj w nocy leciał na TVN Paranormal Activity 3. Oglądałem go w urywkach, ale całości jeszcze nie miałem okazji obejrzeć. O dziwo nie zawiodłem się i bynajmniej nie był to stracony czas, który przeznaczyłem na oglądanie. Jedynka, wiadomo, była czymś świeżym i wszyscy się nią zachwycali. Był to solidny horror. Dwójka była już słaba, w ogóle nie straszyła, w pamięci została mi jedynie komiczna scena w której jakiś przyrząd domowy wychodził sam z basenu xD Czwórka to już w ogóle padaka, nawet nie będę o niej pisał - nudna, bez polotu, nieciekawa. Trójka zaskoczyła kilkoma fajnymi patentami, parę strasznych scen również miała. Ogólnie bardzo ciekawy film. Myślę że jest to chyba najlepsza odsłona Paranormal Activity. Chociaż dla mnie pomysł z tym kultem czarownic był nietrafiony i zepsuł cały klimat. Dla mnie, gdyby były to zwykłe duchy a nie jakieś śmiercionośne demony byłoby bardziej strasznie 8-/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Ja jak oglądałem jedynkę o 1 w nocy to potem się bałem zasnąć. xD To było naprawdę coś. Dwójka dla mnie była słabsza, trójka jeszcze słabsza, ale 4 jakoś tak dla mnie powróciła do korzeni i bawiłem się nawet nawet. Mimo, że to tasiemiec z tym samym jakoś spoko mi się to ogląda. Może dlatego, że lubię taką tematykę. ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 hunger games nie kojarze filmu który mialby tyle niedociagniec i głupot scenariusza, no ale co mozna zbudowac na pomysle wysyłania dzieci na arene smierci dla dobra cywilizacji ktora robi z tego show. Nie do wybronienia. No (pipi)a, Battle Royale gone full retard. Najlepsze jak się typ w podłoże wkomponował malując się pędzelkiem, bo nauczył się tego dekorując ciasta. No i Kravitz z żółtymi powiekami ( * ). Bardziej niedorzecznej wizji przyszłości nie dało się chyba stworzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 W Hunger Games nie ma sprecyzowane, że to przyszłość, może to być równie dobrze alternate reality. No ale film padaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 no (pipi)a, strzały maja metalowe pióra, to musi byc jakis 2300. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 wlasnie skonczylem World War Z. za(pipi)isty film, dawno sie tak nie bawilem przy zombiakach/ zarazonych/ monstrach czy jak ich tam zwal. Do(pipi)ka film z mega zje.banym zakonczeniem zrobionym na szybko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Nowy Wolverin Nie oceniam, nie polecam Reszta w temacie Marvel cośtam IMO komentarz ten można podpiąć pod G R A V I T Y. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Idzie ktos na Rush? Ja wybieram sie jakos w tygodniu <zaciera rece> O dziwo narzeczona i tesciowa tez chca isc, ale to pewnie zasluga love story pokazywanych w zwiastunach na tvp Cytuj Odnośnik do komentarza
Jinmin 10 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Wczesniej pisalem juz ze Rush daje rade, i spodoba sie i Tobie i narzeczonej pewnie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Rush rozk.urwił mi emocje jak zaden film od dawna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 25 godzina - Fajna historyjka o handlarzu dragów który w jeden dzień chce zmienić swoje życie. Pomimo tego że Edward Norton gra bohatera którego potencjalny widz musi nie lubić, to jednak nie sposób mu nie współczuć. Gdyby nie świetne zakończenie to było by 7, a tak jest 8/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yXMt4pKRwwY klasa. dlaczego kariera tego typa tak podupadła to dla mnie jedna z największych zagadek holiłudu. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 No właśnie. Norton potrafi zagrać za(pipi)iście ( 25 godzin, American History X czy Królestwo Niebieskie) ale i niesamowicie przeciętnie. jakoś nigdy za nim nie przepadałem ale po 25 i "Kingdome of the Heaven" powoli mnie przekonuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojthas 93 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Lęk pierwotny to prawdziwie mistrzowski pokaz jego umiejętności aktorskich. Może jeszcze powróci w wielkim stylu (nie widziałem Moonrise Kingdom więc ciężko powiedzieć czy nadal ma to coś). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Cage też był kiedyś kimś w rodzaju aktora, Bruce W. od lat bez iskry, Deep gra jedną postać, podobnie DiCaprio, Downey Jr dosłownie jedną postać, Pitt od kilkunastu lat ma coraz większe problemy z mimiką, więc dlaczego nie Norton? To jest dosyć częste, że wraz ze szybkim sukcesem schodzi im powietrze i odwalają fuszerkę, popadają w rutynę (role minimalnie ekspresyjne), przeciętniactwo. Coraz mniej ról charakterystycznych i coraz więcej "jaki ja jestem luźny madafaka". Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Widzę, że podejście technokratyczne do gierek panuje tut na forum też w przypadku aktorstwa, czyli dobre aktorstwo polega na tym, żeby było go jak najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Skąd ja wiedziałem, że akurat do tego się przyczepisz, zastanówmy się.... No nie, nie chodzi mi o pajacowanie przed kamerą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Oglądałem nowego wolverina No taki troche bez polotu i bez konkretnej zadymy. Mimo ze wolverin to moja ulubiona postać Zawsze mnie wkurza w tych filmach z kategoria wiekowa od12 lat ze logan nikogo nie przecina i nie rozszarpuje. Zawsze takie ugrzecznione walki. Ledwo komuś wbija te pazury i to zwykle pokazane jest w malo nezposredni sposob Ta postac ma potencjał ale powinna byc w bardziej doroslym i brutalnym filmie. W koncu komiksy potrafią byc bardziej brutalne Btw mam nadzieję ze doczepia mu z powrotem pazury Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Powyższy film jest słaby (chociaż lepszy niż poprzednie dno) i kategoria wiekowa nie ma nic do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 081 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 W Hunger Games nie ma sprecyzowane, że to przyszłość, może to być równie dobrze alternate reality. No ale film padaka. Gdybyś czytał książkę to wiedziałbyś, że to przyszłość, a nie "alternatywa" Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 dlaczego dorosły facet miałby czytać książkę dla nastoletnich dziewczynek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi