Kalel 3 634 Opublikowano 2 stycznia 2014 Opublikowano 2 stycznia 2014 Pustkowie Smauga - jakieś to takie... No niby fajnie się oglądało, a jednak momentami dłużyło niemiłosiernie. Niby starcia elfów z orkami przyjemne dla oka, ale CGI bo dłuższym oglądaniu męczy jak jasna cholera. Smaug bardzo na plus. 7-/10 i całkowity brak hype'u na 3. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 stycznia 2014 Opublikowano 2 stycznia 2014 the family dzizass, co za gniot. Pfeiffer niestety mimo ze byla kiedys zjawiskowa, teraz troche straszy, nie zostalo nic z catwoman ;/ DeNiro sam juz nie wie gdzie jest, w komedii czy w powaznym filmie o mafii, problemem filmu jest niezdecydowanie co do gatunku, najwiecej tutaj zwykłego dramatu z czarnym humorem, i niepasujacytm humorem gimnazjalnym. Film zreszta niczym nie zaskakuje, broni sie tylko tommy lee jonesem ktory jest juz zbitkiem zmarszczek, i ta super blondyna. 5/10 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 dobrze, że chociaż nie jestem irrelewantny w oczach dziewczyn tak jak ogqozo, prawda? pewnie tak, ale znowu niedobrze, że zamiast bronić swojej racji, uciekasz w gimnazjalne docinki Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 Carrie 2013 pomijajac juz jak bardzo kiepski jest ten film to najwiekszym bledem bylo wstawienie w role carrie aktorki ktora jest po prostu ladna, i na ktora sie dobrze patrzy. Ostatnia scena z nagrobkiem pozwala mi spokojnie wystawic 3/10 Cytuj
erix 303 Opublikowano 3 stycznia 2014 Opublikowano 3 stycznia 2014 12 Years a Slave - mocne, warto, czuje Oscary, 8+ Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 na swoje usprawiedliwienie napisze ze to byl film do prasowania Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 3 części LOTR Extended Edition na BluRayu Nie ma co sie rozpisywac 10/10 FOTG !!! Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Podobno miał być, ale nigdy nie ogarnąłem żadnej rozszerzonej części. Cytuj
robert163 1 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Agenci 6,5/10 - standard, niezły. Lot 6,5/10 - całkiem niezły, facet ma chyba polskie korzenie Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Paranormal Activity: The Marked Ones - na wszystkich bylem w kinie i powiem, ze ta cześć podobnie, jak PA2 nie jest dość emocjonująca. 3/4 filmu to nuuda ze znikoma dawka, która nabiera prędkości w ostatnich 15 min filmu. nowością w filmie jest użycie broni palnej (shotgun) nie zauważyłem żadnego powiązania w filmie do poprzednich części, poza końcówka ukazującą w jaki sposób zginał Micah w PA1, co czyni go jednoznacznie częścią 0 5+/10 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 nawet został obsadzony i zachowało się jedno zdjęcie z planu http://3.bp.blogspot.com/_2tGudTXN7hA/TDv8pptjJ2I/AAAAAAAABZc/c4TFl6rHRN8/s1600/tom+bombadil.jpg Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Rush - film idealny. Dzwiek silnikow to poezja, tak samo muzyka, ktora robi ogromna robote. Aktorzy grajacy Laude i Hunta zagrali wzorowo i az czuc bylo ta rywalizacje toczaca sie pomiedzy nimi. Nie jestem wielkim fanem F1 (chociaz motoryzacji tak) i szczerze mowiac to nie znalem dokladnie historii Laudy oraz Hunta, ale film mna pozamiatal i z miejsca stal sie jednym z moich ulubionych, do ktorych bede wracal co jakis czas. I te emocje narastajace z kazda minuta. Podczas ogladania w niektorych momentach bylem na skraju placzu, wiec (pipi)a ten film ma to COS. 10/10 polecam kazdemu. 2 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 frozen - no przepiękna animacja polecam i daje 9+ na 10 Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Wilk z Wall Street - nie sluchac malkontentów, ten film to petarda, 3 godzinna jazda która żałowałem że sie skonczyła. Ludzie biadolą ze tylko seks i ćpanie, że brak przesłania i o niczym. Bzdura bo ten film przypomina ze film to przede wszystkim rozrywka, jest zrobiony genialnie a ilość kapitalnych dialogów i scen masakruje. Polecam serdecznie!! 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Wilk z Wall Street - nie sluchac malkontentów, ten film to petarda, 3 godzinna jazda która żałowałem że sie skonczyła. Ludzie biadolą ze tylko seks i ćpanie, że brak przesłania i o niczym. Bzdura bo ten film przypomina ze film to przede wszystkim rozrywka, jest zrobiony genialnie a ilość kapitalnych dialogów i scen masakruje. Polecam serdecznie!! Nie oglądałem, ale to nie jest jeden z tych filmów robionych pod ludzi z nieciekawym życiem, żeby przez jakiś czas poczuli się tak cool jak główny bohater? Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Wilk z Wall Street - nie sluchac malkontentów, ten film to petarda, 3 godzinna jazda która żałowałem że sie skonczyła. Ludzie biadolą ze tylko seks i ćpanie, że brak przesłania i o niczym. Bzdura bo ten film przypomina ze film to przede wszystkim rozrywka, jest zrobiony genialnie a ilość kapitalnych dialogów i scen masakruje. Polecam serdecznie!! Nie oglądałem, ale to nie jest jeden z tych filmów robionych pod ludzi z nieciekawym życiem, żeby przez jakiś czas poczuli się tak cool jak główny bohater? yyy, nie wiem pod co i pod kogo byl robiony, wiem tyle ze swietnie sie go ogląda. Chociaż zdaję sobie sprawę ze ludzie szukający morałów, drugiego dna itp beda marudzić. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Ostatnio odgrzebuję klasyki. Ja, Irena i ja Zayebista komedia, z resztą jak każda z Jim'em Carey'em. Coś dla tych, którym podobał się m.in. Bruce Wszechmogący. Co ważne, film nie jest głupkowaty jak na komedię i przedstawia całkiem ciekawą historię. 9/10 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Panaceum - ogolnie ciekawa intryga i do konca nie za bardzo wiadomo o co chodzi ale film rozkreca sie tak powoli i jest tak malo dynamiczny ze nawet najciekawsze sceny oglada sie ziewajac. 5/10 Cytuj
Gość osiol Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Rush - dziesięć na dziesięć. Równie dobry jak dokument o Sennie. Teraz przydałby się jeszcze jakiś chwytający za serduszko film o Clarku. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Panaceum - ogolnie ciekawa intryga i do konca nie za bardzo wiadomo o co chodzi ale film rozkreca sie tak powoli i jest tak malo dynamiczny ze nawet najciekawsze sceny oglada sie ziewajac. 5/10 no dla fanów Warsaw Shore to zdecydowanie nie jest. Hunger Games - te z 2012 roku, no przeciętny w ch.uj, ale chciałem sobie coś prostego nie wieczór obejrzeć. Banalny, głupi, przewidywalny, ale jednak ma coś w sobie, że nie chce się go wyłączyć. 4/10 i chyba pójdę na drugą cześć do kina. Carlito Way - kiedyś myślałem, że to goty film obok scarface jeden z najlepszych z Pacino, teraz jak go sobie odświeżyłem to niestety byłem rozczarowany bardzo, kolejna historia o gangsterze, który kończy z byciem gangsterem równa się meh. Bardzo "cheesy" wątek miłosny, ale za to zaje.bisty Sean Penn (kropka w kropkę Ken z Vice City) oraz John Leguizamo. 6/10 nie przetrwał próby czasu tak samo jak wyżej wymieniony Scarface. Cytuj
michal 558 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 barteziak jeśli chce dobrą dojrzałą gangsterkę to polecam to http://www.imdb.com/title/tt0434008/?ref_=nv_sr_2. Przez wielu krytyków ochrzczony jak azjatycki Ojciec Chrzestny. Cytuj
Ermund 107 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Hunger Games - te z 2012 roku, no przeciętny w ch.uj, ale chciałem sobie coś prostego nie wieczór obejrzeć. Banalny, głupi, przewidywalny, ale jednak ma coś w sobie, że nie chce się go wyłączyć. podpowiadam: tym czymś jest J. Lawrence Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi