Rudiok 3 349 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 Punisher =/= Pusher. PS Ale oczywiście masz rację z War Zone ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 Z podniecenia mi sie poyebalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 Czemu w ogóle (pipi) takie jak LIFE było wspominane na forum? Najgorszy film jaki prawie widziałem w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 Oj tam, oj tam. Film był głupi. Koleś użył 3 razy silników na sekunde i koniec paliwa :) Ale poprawnie zrealizowany. Samo tytułowe życie bez pomysłu i słabo wykonane. Zaś cała otoczka juz jak najbardziej ok. Nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 Po Covenancie Life powinien dostać na start ze 2 oczka wyżej. Sztampa, ale przynajmniej nie udająca mesjasza z zatwardzeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 Covenant znacznie gorszy od promateusza i life Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 CARS 3 Jesli komuś podobały się dwie poprzednie częsci to Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 Jutro ide. Stary moze sie posmiac? 4 bilety razem ponad 80 zyla. Poyebalo te kina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 Ogólnie to mniej smieszna od poprzednich, trochę tez szkoda, bo liczyłem na "mroczniejszy" klimat, pokazany w pierwszym teaserze,ale w sumie to nie moj przedzial wiekowy jest adresatem,a moj kompan ( 7 lat) ogladał baje jak zahipnotyzowany. Ja przypadkiem dowiedzialem sie, ze 30 km od ZG dziala kino nie będące sieciówką, bilet na premiere kosztowal 11zl....w cinema city ulgowy to chyba 24 zl w czwartek. Bylo oldschoolowo, sala na 300 osób i male fotele. Technicznie widać postęp, smaczki graficzne robią robotę, widać metalizowany lakier na zygzaku, brud na karoserii itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 Powinni puscic w kinie malego dzielnego tostera znowu. Z tych nowych bajek to rylem jak glupi na piraci! tworcy uciekajacych kurczakow. Polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 Gifted (2017) - Kapitalny scenariusz. Dawno żaden film mnie tak nie wciągnął. 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 CARS 3 Jesli komuś podobały się dwie poprzednie częsci to No nie podobał mi się, ale dzieci stwierdziły że zayebisty. Ta żółta nawet calkiem niezla. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 (edytowane) Mumia (2017) - ale kupsztal. Bardzo słaby film z łatwym do przewidzenia scenariuszem. Mało widowiskowych akcji, oraz brak walki z big bossem, którego nie ma. Końcówka to porażka (Nie to co "Matrix", którego sobie niedawno odświeżyłem). Nie chce juz słyszeć o tym filmie. Na + tylko obsada aktorska, choc i tak sama postać mumi mi sie nie podobała. Obejrzeć i zapomnieć. /10. Edytowane 16 czerwca 2017 przez MEVEK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 857 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Wytrzymałeś do końca filmu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 443 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Wytrzymałeś do końca filmu? Bylem z ekipa. Wazne ze smiechy byly, no i nie ja wybieralem film. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Tez nie bylem sam, tylko dlatego nie wyszedlem. Tragedia ten film. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 No właśnie tez wróciłem i słabiutko :/ najsłabszy film w tym roku jaki widziałem w kinie a było power rangers i Assassins creed obejrzane. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 Jeszcze słabiej niż Assasin? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 18 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 no, nie było nic co bym powiedział, że było fajne xd, logika i dziury w scenariuszu przebiły alien convenant. efekty specjalne też jakieś biedne, historia nudna i bez polotu, wręcz irytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 (edytowane) Eddie zwany orłem. Bardzo sympatyczna komedyjka o skoczku narciarskim, który (chyba) był pośmiewiskiem. Kila razy mnie dość dobrze rozbawiło, kilka razy wzruszyło, a do tego fajny klimacik późnych lat 80. Co prawda jest trochę przesadzony i przekłamany (sądząc po wywiadzie z samym skoczkiem, który czytałem), ale jak przymknąć na to oko i potraktować jak komedię to bardzo spoko film. No i jak ktoś oglądał go na żywo i miał go za klowna to może lekko zmieni zdanie na jego temat. Moja ocena: spoczk/spoczko. Dobre do obejrzenia z mamą i patrzenia czy się śmieje, moja się śmiała i ja też się śmiałem. Edytowane 18 czerwca 2017 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 20 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2017 Król Artur Legenda Miecza - niezła graficzka, bardzo dobra muza, ok humor, biją się i zabijają, mocne 7+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 20 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2017 (edytowane) Resident Evil: Vendetta - animowany film Capcomu, sequel Degeneration i Damnation. I podobnie jak dwa poprzednie - SYF. Wiedziałem, że to sieczka, ale liczyłem, że po rewelacyjnym i spójnym RE 7 film choć trochę odetnie się od stylistyki RE 6. Nic z tego - ścierwa jest tutaj nawet więcej niż wcześniej. Sceny akcji nie są już nawet efekciarskie - są żenująco absurdalne, dialogi między dorosłymi ludźmi przypominają rozkminy gimnazjalistów (Chris, Leon, Rebecca Chambers), kicz wylewa się z ekranu w co drugiej scenie (sekwencje krzyczących postaci na tle płomieni, wątek ślubu i wszystko co z nim związane), fatalnie wyglądające mutacje, plejada postaci narysowanych i napisanych przez sześciolatka (Vergil z DmC, jakaś laska z Mortal Kombat, Bane w żelaznej masce - POWAGA!). Uciekać od tego jak najdalej, no chyba że ktoś lubił dwie poprzednie animki z tej serii. Tak czy inaczej, rząd Japonii powinien wprowadzić zakaz pisania scenariuszy do gier/filmów z serii RE rdzennym Japończykom. Gość od RE 7 pokazał, że można to zrobić dobrze. Edytowane 20 czerwca 2017 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 21 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 Król Artur Legenda Miecza - niezła graficzka, bardzo dobra muza, ok humor, biją się i zabijają, mocne 7+/10 Podbijam, całkiem dobre kino, muzyka na duży plus Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 E tam, obejrzałem sobie ostatnio na Netfliksie dwa pierwsze części animek RE i nie są takie złe, żeby je nazywać syfem. Szczególnie w porównaniu do "dzieł" tworzonych przez męża Milli Jovovich. A że kicz? Przecież seria RE kiczem stoi od samego początku. też pamiętam ze na pewno ten 1 cgi był bardzooo gierkowy, i przyjemny. Lepszy od filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi