Skocz do zawartości

Ostatnio widziałem/widziałam...

aux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ready Player One- poziom "press x to win", czyli stuleja dla początkujących. Książki nie czytałem, ale wiem co zmieniono i w tym wypadku interpretacja poszła w kierunku generycznej przygody z dzieciakami i laserami (ot jeden w miarę fajnie potraktowany element popkulturowej stuleji, reszta robi za scenografię). Można się zdrzemnąć.

Opublikowano
W dniu 2.04.2018 o 21:45, MAJOR SZEJDI napisał:

jakie to bylo nudne, wywleczooooooone, kazda scena o kilkadziesiat sekund za dlugo trwala

No popatrz, a ty rozwlekłeś na pół strony proste stwierdzenie "jestem targetem papryka vegety"

Opublikowano

3ka wspaniały powrót w w wielkim stylu, ale nieznajomości klasyków to nawet nie komentuję.

Polecam jeszcze kevina samego w domu i  witaj  świety mikołaju.

• Haha 1
Opublikowano

Nie no Toy Story 1>3>2, mówię to oglądając wszystkie prawilnie w kinie po premierze. Seria ma to do siebie, że jak dorastałeś razem z nią, to odbierasz pewne elementy głębiej (xd), szczególnie ostatnią część. Tak czy siak, wspaniała trylogia. 

Opublikowano

No to jak tak własnie odbieram, że 1 i 2 oglądałem po premierze na VHS i znam każdy dialog na pamięć a 3 to już nowożytność. Do dwóch pierwszych mam sentyment ogromny. 3 też jest świetna jak na powrót do serii po tylu latach to ukłony dla twórców, że tak utrzymali klimat i poziom.

Opublikowano
12 godzin temu, milan napisał:

3ka wspaniały powrót w w wielkim stylu, ale nieznajomości klasyków to nawet nie komentuję.

Polecam jeszcze kevina samego w domu i  witaj  świety mikołaju.

zm milan, masz gromadkę guwniaków toś wszystko widział 500 razy i się mądrzysz

Opublikowano
5 minut temu, Pure Bladestone napisał:

Arrival obejrzyj. 

Obadany sporo temu.

Btw, właśnie obejrzałem Czarnego Motyla z Banderasem.

Fajny, kameralny thriller.

Ale zakończenie 

Spoiler

r o z p i e r d a l a !!! 

Ogólnie mocna ósemka.