Stona 569 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Green Lantern - słabe. Nie znam komiksu, więc obejrzałem to przez pryzmat zwykłego zjadacza chleba. Szału nie robi. Nie ma się co rozpisywać. 4/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Az wstyd sie przyznac, ale dzisiaj po raz pierwszy obejzalem Rockiego z 1976. Arcydzielo. 11/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 byles jedna z tych osob ktore chowaly sie przed bin ladenem? ostatnio obejrzalem nowego allena, i zaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Nie, po prostu kiedys nie lubilem ogladac filmow i w ogole telewizji. Teraz nadrabiam zaleglosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Transformers 3 - Lepsze niż 2 [o co chyba nie trudno]. Niektóre rzeczy w ch*j przewidywalne, niektóre nie do końca [przynajmniej na początku]. Mega efekty przy walkach i kilogramy patosu. Ja bawiłem się naprawdę dobrze i nie zasnąłem. 7+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
zwolak6 4 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 (edytowane) Rozumiem że za efekty można dać +2 do oceny ale nie + 7. Source Code, gdyby nie zakonczenie było by 6+ a tak jest 5/10. Edytowane 8 Października 2011 przez zwolak6 Cytuj Odnośnik do komentarza
suh4 2 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Transformers 3 - Lepsze niż 2 [o co chyba nie trudno]. Niektóre rzeczy w ch*j przewidywalne, niektóre nie do końca [przynajmniej na początku]. Mega efekty przy walkach i kilogramy patosu. Ja bawiłem się naprawdę dobrze i nie zasnąłem. 7+/10 dokładnie taka sama ocena Marcin .... ale jak wyjdzie kolejna czesc to juz naa bank nie obejrze .... ile mozna ogladac robotów Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Rozumiem że za efekty można dać +2 do oceny ale nie + 7. Source Code, gdyby nie zakonczenie było by 6+ a tak jest 5/10. Zależy od podejścia. Rozumiem że trzeba być trendi hipsterem i zjeżdżać wszystko co jest majnstrimem ale mi się film podobał i wystawiłem mu 7+, bo były to 2h dobrej rozrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Sererity row - slasher o babskim domu studenckim z grubą i starą Carrie Fisher. Kupione w saturnie na br za...25 zeta! no, spoko radosna rzeźnia z durną fabułą, jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Conan 3d niezła sieka godna polecenia! Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Green Lantern- obok znośnej amerykańskiej historyjki na podstawie komiksu jest to także całkiem niezłe sci-fi. Poziom mniej więcej 'Thora', czyli można obejrzeć, ale bez większego szału. 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Transformers 3- blond dupa mi się bardziej podoba niż Foxówna. 6-/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
suh4 2 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Paul .... świetna komedia .... uśmiałem się:> 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 13 Calkiem dobry pomysl, gorzej, niestety, z realizacja. Grupowa zabawa w rosyjska ruletke, kupa forsy do zgarniecia, ale i ryzyko utraty zycia spore Uczestnicy "zabawy" startuja z wyboru, badz przymusu Szalu nie ma, obejrzec mozna 7-/10. Link do wikipedii http://en.wikipedia.org/wiki/13_%28film%29 Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Thor - no spoko, dam 4/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
suh4 2 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Thor - no spoko, dam 4/10 bądź litościwy ... przynajmniej 5 za natalkę :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Ja jestem w szoku, że w Thorze wystąpił Hopkins i Portman. Skóra w której żyję. Niezły film, ciekawa fabuła i relacje między postaciami. Polecam, mimo że to nie film dla każdego. 7+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Gniazdo świetlików- Szukałem jakiegoś dobrego wzruszającego smutnego filmu, po opiniach na forumie zdecydowałem się na to i powiem że jestem bardzo rozcarowany, nie mam pojęcia jak mozna na tym płakać, ja się ani razu nie wzruszyłem, film ogólnie dobry ale beż żadnej rewelacji i na pewno do niego nie wróce, nie wiem czy King Kong nie był smutniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Gniazdo świetlików- Szukałem jakiegoś dobrego wzruszającego smutnego filmu, po opiniach na forumie zdecydowałem się na to i powiem że jestem bardzo rozcarowany, nie mam pojęcia jak mozna na tym płakać, ja się ani razu nie wzruszyłem, film ogólnie dobry ale beż żadnej rewelacji i na pewno do niego nie wróce, nie wiem czy King Kong nie był smutniejszy. Z chinskich bajek sie wyrasta w wieku 13 lat, wiec moze to dlatego. Po prostu Jestes normalny. Thor - no spoko, dam 4/10 bądź litościwy ... przynajmniej 5 za natalkę :> ok, 4+ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 11 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Gniazdo świetlików- Szukałem jakiegoś dobrego wzruszającego smutnego filmu, po opiniach na forumie zdecydowałem się na to i powiem że jestem bardzo rozcarowany, nie mam pojęcia jak mozna na tym płakać, ja się ani razu nie wzruszyłem, film ogólnie dobry ale beż żadnej rewelacji i na pewno do niego nie wróce, nie wiem czy King Kong nie był smutniejszy. A nie Grobowiec Świetlików ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofeck Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Machete - uwielbiam te filmy, klimacik planet terror tylko bez żywych trupów, przerysowani bohaterowie i danny trejo jako tytułowy bohater, wgl obsada świetnie dobrana, nawet alba pasuje, akcja z podkaszarką dobra ("ja już mam dosyć") Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Limitless - fajny pomysł, film raczej średni. Taki watch&forget - przechodzi zupełnie bez echa i bardziej pamięta się wczorajszą rozlaną kawę niż filmik. Do tego obejrzałem wszystkie części planety malp na blu rayu i byly wiele ciekawsze niz wiekszosc nowosci kinowych przez ostatnie 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Killer Elite - ujdzie. Ogolnie typowy film ze Stathamem chociaz troche madrzejszy, a raczej mniej-glupi od reszty. Fabula moze byc (chociaz niezle babole w paru miejscach sie zdarzaja), z poczatku troche zbyt to wszystko przesuwa sie po lokacjach (bum Londyn, bum Oman, bum Australia, bum Londyn), ale po jakims czasie sie uspokaja. Niespecjalnie aktorzy maja co tam grac i kazdy wypada dosc srednio. Odrobine wyroznia sie jedynie ten tym z Prison Brejka bo ma komiczna postac (in plus). Muzyka bez rewelki, chcialoby sie cos konkretniejszego. Ogolnie popkorniak w (pipi), ale glowa za bardzo nie bedzie bolala po tym. 6+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofeck Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Indiana Jones i królestwo kryształowej czaszki - pierwsze pół godziny całkiem spoko, ale później już niestety nużył, przez te bajkowe motywy (pewien poziom tolerancji przekroczony), ogólnie połączenie kosmitów i majów to przesada 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 captain america: the first avenger - ciut lepszy od thora, ale momentami tak beznadziejny, że żal du.pę ściska. za mało howling commandos (dum-dum dugan ma chyba ze dwie kwestie - skandal!), większość akcji w połowie filmu to jakieś czerstwe pseudo-teledyskowe montaże, a do tego lwia część oparta na walącym po oczach niskiej jakości CGI. na szczęście czerwona czaszka i zola pierwsza klasa - mam nadzieję, że jeszcze pojawią się w filmowym uniwersum. 5/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi