Kalel 3 634 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Pustkowie Smauga - jakieś to takie... No niby fajnie się oglądało, a jednak momentami dłużyło niemiłosiernie. Niby starcia elfów z orkami przyjemne dla oka, ale CGI bo dłuższym oglądaniu męczy jak jasna cholera. Smaug bardzo na plus. 7-/10 i całkowity brak hype'u na 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 the family dzizass, co za gniot. Pfeiffer niestety mimo ze byla kiedys zjawiskowa, teraz troche straszy, nie zostalo nic z catwoman ;/ DeNiro sam juz nie wie gdzie jest, w komedii czy w powaznym filmie o mafii, problemem filmu jest niezdecydowanie co do gatunku, najwiecej tutaj zwykłego dramatu z czarnym humorem, i niepasujacytm humorem gimnazjalnym. Film zreszta niczym nie zaskakuje, broni sie tylko tommy lee jonesem ktory jest juz zbitkiem zmarszczek, i ta super blondyna. 5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 dobrze, że chociaż nie jestem irrelewantny w oczach dziewczyn tak jak ogqozo, prawda? pewnie tak, ale znowu niedobrze, że zamiast bronić swojej racji, uciekasz w gimnazjalne docinki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Carrie 2013 pomijajac juz jak bardzo kiepski jest ten film to najwiekszym bledem bylo wstawienie w role carrie aktorki ktora jest po prostu ladna, i na ktora sie dobrze patrzy. Ostatnia scena z nagrobkiem pozwala mi spokojnie wystawic 3/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 12 Years a Slave - mocne, warto, czuje Oscary, 8+ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 oczywiscie ze nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 na swoje usprawiedliwienie napisze ze to byl film do prasowania Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 3 części LOTR Extended Edition na BluRayu Nie ma co sie rozpisywac 10/10 FOTG !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 a jest tom bombadil? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Podobno miał być, ale nigdy nie ogarnąłem żadnej rozszerzonej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
robert163 1 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Agenci 6,5/10 - standard, niezły. Lot 6,5/10 - całkiem niezły, facet ma chyba polskie korzenie Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Paranormal Activity: The Marked Ones - na wszystkich bylem w kinie i powiem, ze ta cześć podobnie, jak PA2 nie jest dość emocjonująca. 3/4 filmu to nuuda ze znikoma dawka, która nabiera prędkości w ostatnich 15 min filmu. nowością w filmie jest użycie broni palnej (shotgun) nie zauważyłem żadnego powiązania w filmie do poprzednich części, poza końcówka ukazującą w jaki sposób zginał Micah w PA1, co czyni go jednoznacznie częścią 0 5+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Nie ma Toma Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 nawet został obsadzony i zachowało się jedno zdjęcie z planu http://3.bp.blogspot.com/_2tGudTXN7hA/TDv8pptjJ2I/AAAAAAAABZc/c4TFl6rHRN8/s1600/tom+bombadil.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Rush - film idealny. Dzwiek silnikow to poezja, tak samo muzyka, ktora robi ogromna robote. Aktorzy grajacy Laude i Hunta zagrali wzorowo i az czuc bylo ta rywalizacje toczaca sie pomiedzy nimi. Nie jestem wielkim fanem F1 (chociaz motoryzacji tak) i szczerze mowiac to nie znalem dokladnie historii Laudy oraz Hunta, ale film mna pozamiatal i z miejsca stal sie jednym z moich ulubionych, do ktorych bede wracal co jakis czas. I te emocje narastajace z kazda minuta. Podczas ogladania w niektorych momentach bylem na skraju placzu, wiec (pipi)a ten film ma to COS. 10/10 polecam kazdemu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 frozen - no przepiękna animacja polecam i daje 9+ na 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 692 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Wilk z Wall Street - nie sluchac malkontentów, ten film to petarda, 3 godzinna jazda która żałowałem że sie skonczyła. Ludzie biadolą ze tylko seks i ćpanie, że brak przesłania i o niczym. Bzdura bo ten film przypomina ze film to przede wszystkim rozrywka, jest zrobiony genialnie a ilość kapitalnych dialogów i scen masakruje. Polecam serdecznie!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Wilk z Wall Street - nie sluchac malkontentów, ten film to petarda, 3 godzinna jazda która żałowałem że sie skonczyła. Ludzie biadolą ze tylko seks i ćpanie, że brak przesłania i o niczym. Bzdura bo ten film przypomina ze film to przede wszystkim rozrywka, jest zrobiony genialnie a ilość kapitalnych dialogów i scen masakruje. Polecam serdecznie!! Nie oglądałem, ale to nie jest jeden z tych filmów robionych pod ludzi z nieciekawym życiem, żeby przez jakiś czas poczuli się tak cool jak główny bohater? Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 692 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Wilk z Wall Street - nie sluchac malkontentów, ten film to petarda, 3 godzinna jazda która żałowałem że sie skonczyła. Ludzie biadolą ze tylko seks i ćpanie, że brak przesłania i o niczym. Bzdura bo ten film przypomina ze film to przede wszystkim rozrywka, jest zrobiony genialnie a ilość kapitalnych dialogów i scen masakruje. Polecam serdecznie!! Nie oglądałem, ale to nie jest jeden z tych filmów robionych pod ludzi z nieciekawym życiem, żeby przez jakiś czas poczuli się tak cool jak główny bohater? yyy, nie wiem pod co i pod kogo byl robiony, wiem tyle ze swietnie sie go ogląda. Chociaż zdaję sobie sprawę ze ludzie szukający morałów, drugiego dna itp beda marudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ostatnio odgrzebuję klasyki. Ja, Irena i ja Zayebista komedia, z resztą jak każda z Jim'em Carey'em. Coś dla tych, którym podobał się m.in. Bruce Wszechmogący. Co ważne, film nie jest głupkowaty jak na komedię i przedstawia całkiem ciekawą historię. 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Panaceum - ogolnie ciekawa intryga i do konca nie za bardzo wiadomo o co chodzi ale film rozkreca sie tak powoli i jest tak malo dynamiczny ze nawet najciekawsze sceny oglada sie ziewajac. 5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Rush - dziesięć na dziesięć. Równie dobry jak dokument o Sennie. Teraz przydałby się jeszcze jakiś chwytający za serduszko film o Clarku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Panaceum - ogolnie ciekawa intryga i do konca nie za bardzo wiadomo o co chodzi ale film rozkreca sie tak powoli i jest tak malo dynamiczny ze nawet najciekawsze sceny oglada sie ziewajac. 5/10 no dla fanów Warsaw Shore to zdecydowanie nie jest. Hunger Games - te z 2012 roku, no przeciętny w ch.uj, ale chciałem sobie coś prostego nie wieczór obejrzeć. Banalny, głupi, przewidywalny, ale jednak ma coś w sobie, że nie chce się go wyłączyć. 4/10 i chyba pójdę na drugą cześć do kina. Carlito Way - kiedyś myślałem, że to goty film obok scarface jeden z najlepszych z Pacino, teraz jak go sobie odświeżyłem to niestety byłem rozczarowany bardzo, kolejna historia o gangsterze, który kończy z byciem gangsterem równa się meh. Bardzo "cheesy" wątek miłosny, ale za to zaje.bisty Sean Penn (kropka w kropkę Ken z Vice City) oraz John Leguizamo. 6/10 nie przetrwał próby czasu tak samo jak wyżej wymieniony Scarface. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 barteziak jeśli chce dobrą dojrzałą gangsterkę to polecam to http://www.imdb.com/title/tt0434008/?ref_=nv_sr_2. Przez wielu krytyków ochrzczony jak azjatycki Ojciec Chrzestny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ermund 107 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Hunger Games - te z 2012 roku, no przeciętny w ch.uj, ale chciałem sobie coś prostego nie wieczór obejrzeć. Banalny, głupi, przewidywalny, ale jednak ma coś w sobie, że nie chce się go wyłączyć. podpowiadam: tym czymś jest J. Lawrence Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi