tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 po prostu jesteś wyzuty z człowieczeństwa i empatii i dlatego takie rzeczy cię śmieszą Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Bardzo prawdopodobna diagnoza. Aczkolwiek Smorzowski powinien trochę xhamstera pooglądać zanim ponownie weźmie się za temat gangbangów. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 beka to była jak braciak szedł sobie na wyje.bce a preis za niego toboły dźwigała xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Memories of murder (2003) Klasyka koreańskiego kina. Taki Zodiak tylko w bardzo różnym wydaniu, ale co najmniej tak samo dobrym. Mocne 8+, polecam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 transformers 4 - pierwsza połowa filmu była nawet ok, ale potem zrobił się jeden wielki shitstorm, wybuchy, chore akcje, zanik fabuły. wtf? chyba 4 była lepsza od 3 ale tylko dlatego że 3 była mocno beznadziejna, w 4 było kilka ciekawych aspektów, i kilka ciekawych żartów (niestety większość żartów była słaba i wymuszona) - mimo wszystko totalny chaos i sieczka które ciągnęły się przez drugą połowę filmu nie pozwalają mi ocenić całości pozytywnie shitstorm i tle Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 A ja znowu po latach Infiltrację widziałem i nie żałuję 2,5 h w sumie. Bardzo dobre kino i ten Nicholson, wciąż go widzę jako Jokera z Batmana z mojego dzieciństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) The Treatment (2014) - dobry mroczny, ciężki belgijski thriller. Bardzo miłe zaskoczenie. 8/10 Edytowane 27 Września 2014 przez Sep 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 X-Men: Days of Future Past - znowu rosomak na pierwszym planie w historyjce zmienionej względem oryginału. Były różne głupotki w fabule, ale oglądało się nie najgorzej. Za mało skupienia się na przyszłości, za dużo lat 70ych. 7+/10. the Rover - ciężkie, brutalne kino o tym, jak po upadku infrastruktury społecznej, ludzie wracają mentalnie do prawa pięści oraz degenerują się moralnie i psychicznie. 8/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Riski3Run 2 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Ja wczoraj obejrzałem Devils Knot (2014).Film na faktach o morderstwie 3 chłopców w Stanach w 1993 roku.Świetne kino - gorąco polecam. Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 The Treatment (2014) - dobry mroczny, ciężki belgijski thriller. Bardzo miłe zaskoczenie. 8/10 mocarny film. polecam rownież Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Gran Torino krótko i na temat super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Miasto 44 - film, który powinien nazywać się Twarze 44. Aktorzy to takie randomy, że tylko czekałem aż ich wybiją. Zbliżenia na twarze randomów to 60% filmu, pomieszczenia 20%, 10% to ściany, w reszcie czasu antenowego widać trochę Warszawy. Jest jeszcze wiele złych rzeczy, ale nawet mi się nie chce wymieniać. Efekty spoko jak na polsze. 4/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Gran Torino - dobry film, 9/10 Ostatni król Szkocji - motyw filmu całkiem fajny, ale głównego bohatera bym zaje,bał za bycie lekkomyślnym kretynem 7/10 Bracia (2004) - czuć trochę było, że to nie jest film AAA, ale sam w sobie był bardzo dobry, 8+/10 Django - Słowa są niepotrzebne. 10/10 TED - spodziewałem się bardziej komedii niż komedii romantycznej, miało też być ostrzej, ale ostatecznie mocne 7/10 Forgetting Sarah Marshall - to już totalnie komedia romantyczna, dla mnie 8/10 w swojej kategorii, choć zdaję sobie sprawę, że dla niektórych to może być produkcja bliska dna Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) dobry film 9/10 bardzo dobry 8+/10 Fajną masz tę skalę ocen. Edytowane 2 Października 2014 przez kidnappa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ostatni król Szkocji - motyw filmu całkiem fajny, ale głównego bohatera bym zaje,bał za bycie lekkomyślnym kretynem 7/10 Forest Jeśli go lubisz to obejrzyj Ghost Doga, najgorszy film Jarmuscha, ale dalej świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 dobry film 9/10 bardzo dobry 8+/10 Fajną masz tę skalę ocen. Jestem filmowym Januszem i nie wstydzę się tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Forgetting Sarah Marshall - to już totalnie komedia romantyczna, dla mnie 8/10 w swojej kategorii, choć zdaję sobie sprawę, że dla niektórych to może być produkcja bliska dna podbijam, durna komedia, ale ma sporo momentów, w których się konkretnie uśmiałem. No i Mila <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Baaaardzo nijaka komedyjka z nudnym jak flaki z olejem Segelem Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 ale pokazuje kutasa. i to dwa razy ! Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jedna z niewielu naprawdę momentami śmiesznych i nie żenujących komedii romantycznych ostatnich lat. W ciemności : chyba lepiej bym zrobił, oglądając to przed Różą. Średniak, nie rozumiem zachwytów. Jasne, Więckiewicz bardzo dobry, niektórzy na drugim planie ok, ale właściwie żadnego z bohaterów nie można polubić, ba, oglądając większość ze scen i słuchając dialogów w kanałach mam ochotę ich bić, a to jest jakieś osiągnięcie. Nie warto przytaczać konkretnych akcji, lekkim zaskoczeniem było dla mnie, gdy na koniec dostaliśmy info o prawdziwości tej historii - o ile rzeczywiście wiernie trzyma się faktów, to cudem wielkim jest, iż im się udało. Pochodzący z Lipska Żyd Mundek, z uwagi na swój wygląd, niewiarygodny (choć całkiem interesująca z niego postać). Holland serwuje nam niby naturalizm, co momentami zwiększa wiarygodność obrazu, kiedy indziej wydaje się natomiast wpychane na siłę. Aha, napisy są potrzebne również do dużej części "polskich" dialogów (z których większość jest akurat spoko). Propsuję sceny na powierzchni i wątek Ukraińców. Ogólnie największą wadą jest cała ekipa kanałowa i to co tam się dzieje, no a chyba miało być na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jedna z niewielu naprawdę momentami śmiesznych i nie żenujących komedii romantycznych ostatnich lat. Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Lucy - na przewijaniu w 30 minut, gorsze nawet od nowego Sin City. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Annabelle- nie umywa sie nawet do Obecności. Do filmu powinni dołączać poduszke i kocyk żeby na nim nie usnąć. Jako horror kompletnie nie straszy poza jedną scena. 4/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) chaplin - całkiem spoko film o czarlim czaplinie i jego przygodach w hollywood. iron man fajnie zagrał. [*]. Edytowane 6 Października 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Annabelle- nie umywa sie nawet do Obecności. Do filmu powinni dołączać poduszke i kocyk żeby na nim nie usnąć. Jako horror kompletnie nie straszy poza jedną scena. 4/10 ktora dokladnie masz na mysli? bylem wczoraj i jako kompletny amator horrorow nie balem sie ani przez moment. czesciej mialem beke z tego co sie dzieje na ekranie i sam film wydawal mi sie jakby byl nakrecony jako parodia horrorow. szkoda tylko, ze nie taki byl zamysl rezysera. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi