Daffy 10 546 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 xDDDDD figaro jaki fail, masz szczescie, ze jestem pobozny i nie wale szpagatow xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Bo zaraz zacznę szukać Twoich postów o Aeris i skończy się możliwość tracenia życia na forumku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Ja nigdy. Nie rozumiem fenomenu. Nudy. Ja nigdy nie jadlem flaczkow. Niesmaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 A to on gdzieś napisał, że tego nie oglądał czy do czego pijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Co by nie pisać, stara trylogia nie postarzałą się z gracją i dzisiaj wygląda trochę groteskowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 A to on gdzieś napisał, że tego nie oglądał czy do czego pijesz? No przeciez napisal to w pierwszym pogrubionym zdaniu cytatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Zwracam honor, jakos przegapilem. @toki: No jak ostatnio oglądałem czwórkę i widziałem walkę dwóch typów po czym jeden po ciachnieciu wyparowal to wylaczylem żeby sobie wspomnień nie psuć xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Napisze to bo w temacie duzo ludzi po hibernacji: SPOILERY z ESB i RotJ @up https://www.youtube.com/watch?v=ho16PDZGzDM 57:08 - 58:03 W ogole polecam caly watek od walkach na miecze rozpoczynajacy sie w: 55:14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 To, że w nowej trylogii zrobili z walk latarkami jakieś upośledzone show rodem z mam talent to się zgadza, ale to nie zmienia faktu, że strona techniczna starej trylogii jest w chwili obecnej mocno awkward Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 To, że w nowej trylogii zrobili z walk latarkami jakieś upośledzone show rodem z mam talent to się zgadza, ale to nie zmienia faktu, że strona techniczna starej trylogii jest w chwili obecnej mocno awkward Eee... Nie? To właśnie niesamowite jak bardzo dobrze wyglądają efekty specjalne filmu z lat 70tych/80tych. Czwórka faktycznie miała (pipi) walki, ale V to już banderas. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Co by nie pisać, stara trylogia nie postarzałą się z gracją i dzisiaj wygląda trochę groteskowo. jak tak napisałem jakiś czas temu to pozbierałem minusy, że się nie znam a oryginalna trylogia jest zaje,bista Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Bo jest Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 To, że w nowej trylogii zrobili z walk latarkami jakieś upośledzone show rodem z mam talent to się zgadza, ale to nie zmienia faktu, że strona techniczna starej trylogii jest w chwili obecnej mocno awkward awkward to są takie wypowiedzi, wszyscy klękają nad faktem że np. te wielkie statki sunące w kosmosie nadal robią, ale nie, Sebastian napisze ze miecze są awkward. Mnie np. miecie fakt jak wygladaja do dzisiaj te poscigi w lesie w VI, no majstersztyk. Zdecydowanie szybciej nowa trylogia sie zestarzeje przez CGI. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Nie mowiac juz o fakcie, ze sam efekt miecza swietlnego robi do dzis. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 (edytowane) Okej, może rzeczywiście trochę przegiąłem. Powrót Jedi jako najmłodszy wygląda rzeczywiście dobrze, ale sporo scen z Imperium i mnóstwo z Nowej Nadziei w chwili obecnej wywołuje niezamierzony efekt komiczny. Edytowane 31 października 2015 przez Tokar Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Nowa trylogia już trąci myszką przez te CGI. Yoda to w ogóle jest komiczny. Za to stara trylogia cały czas tak samo zayebista. Właśnie będę się przymierzam do powtóreczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 Spoko, czego człowiek nie napisze dla plusa, ale nadal nie przypominam sobie komicznych scen. Jedynie poklatkowy potworek u Jabby trochę boli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 31 października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 października 2015 dla mnie ta seria zawsze była awkward. teraz to jest mega awkward. ale pamiętam, że jak miałem 12 lat, to któraś część chyba mi się podobała......ale nie pamiętam która Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 (edytowane) dope - super film o trzech nastolatkach (w tym jednej chłopczycy-lesbijce) z nieciekawej dzielnicy, w których ręce trafia plecak pełen koksu dzięki któremu mają różne przygody i zatargi z typami z pod ciemnej gwiazdy me, Earl & dying girl - niezwykle mądry, przejmujący i zabawny film o nastoletnim, zamkniętym w sobie i bojącym się życia filmowcu i o tym jak całkowicie wymuszona relacja z śmiertelnie chorą koleżanką pozwala mu calkowicie inaczej spojrzeć na świat. najlepsze jak to mówią coming of age story i jeden z ciekawszych filmów tego roku. pozycja obowiązkowa. manglehorn - całkiem niezły film o starym alu pacino, który dorabia klucze, opiekuje się kotem i stara się ponownie znaleźć szczęście u boku pracującej w jego banku dawno chyba nie widzianej na ekranach kin holly hunter, ale mu nie wychodzi bo wciąż żyje niespełnioną miłością z przed lat. gordon Green trochę za bardzo inspiruje się tu malickiem i jego poprzedni film o dwóch typach malujących pasy na jezdni bardziej przypadł mi do gustu the overnight - bardzo dobra komedia w której tzw playdate młodego małżeństwa z ekscentryczną parą z LA przybiera bardzo nieoczekiwany obrót. w filmie występuje znany z parks & rec Adam Scott, znana z Orange is the New Black Taylor Schilling, Jason schwartzman i dużo machania nagimi kutasami. nazwisko Patrick brice na pewno zapamiętam i już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę jego pierwszy film który podbił Sundance kilka lat temu. momentami gęsta atmosfera overnight pozwala sądzić że w horrorze sprawdzi się równie dobrze. jobs - solidne ale nie powalające studium nt podobno wielkiego wizjonera przez pryzmat trzech kluczowych momentów jego życia zawodowego i relacji z kilkoma ważnymi osobami z jego życia osobistego. film pełen doskonałych kreacji aktorskich i ostrych jak brzytwa dialogów, ale jednak nie jest to drugie social network. propsuje za to bardzo teatralną strukturę filmu. trick r treat - bardzo dobra Halloweenowa antologia ale jednak nie antologia bo zbiór krótkich horrorowych szortów dziejących się w jedną noc i przeplatających się nawzajem. oglądam o tej porze roku regularnie od paru lat i nadal się nie nudzi. w tym roku dougherty wraca wreszcie z nowym filmem i krampus to jeden z najbardziej oczekiwanych przeze mnie filmów tego roku. Edytowane 1 listopada 2015 przez tk___tk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Nie lubię takich filmów jak ten o umierającej ładnej dziewczynie, bo mi się smutno robi i sobie chlipię. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 (edytowane) no właśnie ona jakaś specjalnie ładna nie jest, ale jak masz tendencje do chlipania to na tym filmie na pewno będziesz chlipał, ale jednak również sporo się śmiał więc generalnie polecam się przemóc. Edytowane 1 listopada 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 No już chlipałem na tym filmie, tak to bym nie pisał c'nie. A ona jak na moje jest prześliczna (ale wiadomo, gusta gustami) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 (edytowane) Gwiezdne Wojny Nowa Nadzieja / Imperium Kontratakuje - Po raz pierwszy ever Za(pipi)iste filmy przygodowe dziejące sie w kosmosie. Dużo beki zamierzonej i spowodowanej upływem lat. Jak widziałem sztucznego Yode na plecach luka skakającego po drzewach wyłem ze śmiechu. Doceniam kunszt efektów pomimo, że oglądałem zremasterowane wersje. Jeśli ktoś to widział w latach 80' to bankowo kisiel w gaciach. Oba filmy moim zdaniem sie dobrze zestarzały i nie straciły nic ze swojej magii. Dzisiaj może uda się powrót zobaczyć, a potem nowa trylogia.E:Mejm, nową trylogie widziałem jak wychodziły poszczególne części to oglądałem dla efektów, niemniej fabuły już nie pamietam. Ogólny zarys jakoś mam w głowie ale poszczególnych scen czy ważniejszych wydarzeń nie kojarzę. Nagrzałem sie na Battlefronta i już doceniłem mape z bety która była żywcem wyjęta z Imperium Edytowane 1 listopada 2015 przez Dud.ek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 Bez zlosliwosci napisze, ze czekam na twoje wrazenia z nowej trylogii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 1 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2015 manglehorn - całkiem niezły film o starym alu pacino, który dorabia klucze, opiekuje się kotem i stara się ponownie znaleźć szczęście u boku pracującej w jego banku dawno chyba nie widzianej na ekranach kin holly hunter, ale mu nie wychodzi bo wciąż żyje niespełnioną miłością z przed lat. gordon Green trochę za bardzo inspiruje się tu malickiem i jego poprzedni film o dwóch typach malujących pasy na jezdni bardziej przypadł mi do gustu Ja tam widzę więcej (zdecydowanie) nawiązań i inspiracji Antonionim, zresztą scena z wypadkiem i mimem jest zerżnięta z Powiększenia. Gordon Green talent niewątpliwie posiada, ale nie zrobił jeszcze tak naprawdę filmu dla siebie "przełomowego", Manglehorn tego nie zmienił nadal. Znowu nie wszystko zagrało, masa świetnych dialogów ginie w gąszczu słabo prowadzonej fabuły, nie do końca przekonującego Pacino i świetnej Hunter. Gdybym wystawiał ocenę byłoby 5/10 - po prostu przeciętnie. Ostatnie filmu Pacino: Danny Collins > Manglehorn > ekranizacja Rotha Samego Greena lubię chyba najbardziej za Śnieżne Anioły(no i wolę jak jednak bierze udział przy pisaniu scenariusza). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi