Gość _Be_ Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 @wiki Mnie wku.rwiał ten film, strasznie naiwny i banalny (o jejku żona go zostawiła, syn ma go w du,pie ojejku) no i te nachalne motywy z twitterem, ot film do kotleta do obejrzenia, ale więcej niż 5/10 bym nie dał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Jak wyżej. Stężenie nieprawdopodobnych zdarzeń plus oderwanie od rzeczywistości nie pozwalają tego filmu traktować inaczej jak odmóżdżacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 San Andreas :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: / 10 Łowca Czarownic :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: /10 Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Bluber, Rudiok - fakt, film jest nieco naiwny, ale w stopniu mieszczącym się w mojej skali przy określeniu 'ciepły', a nie 'odmóżdżacz'. Lubię od czasu do czasu takie lekkie i przyjemne kino, a jak na ekran wjeżdżały kolejne super potrawy, to już w ogóle byłem kupiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 W kwestii kuchni i potraw to fakt, pierwsza klasa, ale budowanie food trucka od zera za bezcen i spektakularny sukces dzięki twitterowi to lekkie s-f. Fajnie się oglądało ale nic poza tym, chyba reżyser swoje kompleksy leczył tym filmem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 No tak, koleś co zrobił iron mana i dał podwaliny pod MCU ma kompleksy, które leczy filmem niemalże indie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Z foodowych to jeszcze Podroz na sto stop - tylko, ze tutaj walcza o dwie gwiazdki a wszystko kreci sie wokol indyjskiej rodziny co wyemigrowala do Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Dreamcatcher 8/10 Bazujący na jednej z opowieści Stephena Kinga. Wartka akcja nie nudzi się po 20 minutach, wciąga i trzyma wysoki poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 No tak, koleś co zrobił iron mana i dał podwaliny pod MCU ma kompleksy, które leczy filmem niemalże indie. Robi film o niespełnionym kucharzynie, który wyczarowuje magiczne dania z niczego i uruchamia ot tak ultra popularny biznes ukręcając nosa konkurencji a siebie obsadza w głównej roli. Serio nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 Dreamcatcher 8/10 Bazujący na jednej z opowieści Stephena Kinga. Wartka akcja nie nudzi się po 20 minutach, wciąga i trzyma wysoki poziom. Mocno przehaypowany swojego czasu, zawiodlem sie. Jak King to tylko papierowy i tak gora do 2000r. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 To jeden z tych mocno bekowych filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2015 te sceny w sra.czu . Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Trainwreck : sprawdzam prawie wszystko od Apatowa, bo jest jednym z nielicznych w ostatnich latach twórców, którzy potrafią mnie swoimi filmam rozbawić, w tym przypadku niestety nie odpowiadał za scenariusz i to czuć. Minusem jest przede wszystkim główna bohaterka, a to już lekki problem. Mimo wszystko parę razy się zaśmiałem, a większość seansu była raczej przyjemna. Jak na dzisiejsze normy kina komediowo "obyczajowego" : nie jest źle. Props za epizody z Johnem Cena i LeBronem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Resident Evil: Retribution [2012] - tak, Anderson nakręcił film jeszcze gorszy od Afterlife. Ba, nawet niektóre sceny są kompletnie kopiuj-wklej, szczególnie te robione pod 3D. Bohaterzy to jebana banda retardów z Leonem Kennedy'ym na czele, który nawet nie miał prawa się tak nazywać, tak został zbeszczeszczony. Jedynie Ada Wong miła dla oka, w życiu bym nie powiedział, że aktorka miała wtedy 39 lvl. Reszta co, no kurwa nic nie ma, wszystko na chuj w dupę. Klasyczny Licker z Resident Evil 2 bardzo ładnie zrobiony. 3/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Resident Evil: Retribution [2012] - tak, Anderson nakręcił film jeszcze gorszy od Afterlife. Ba, nawet niektóre sceny są kompletnie kopiuj-wklej, szczególnie te robione pod 3D. Bohaterzy to jebana banda retardów z Leonem Kennedy'ym na czele, który nawet nie miał prawa się tak nazywać, tak został zbeszczeszczony. Jedynie Ada Wong miła dla oka, w życiu bym nie powiedział, że aktorka miała wtedy 39 lvl. Reszta co, no kurwa nic nie ma, wszystko na (pipi) w dupę. Klasyczny Licker z Resident Evil 2 bardzo ładnie zrobiony. 3/10. Allahu kochany, myślałem że piszesz o tym o wieżowcu, googlam a tu się okazuje że powstał jeszcze jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 Tak, a co gorsza, w przyszłym roku będzie tzw 'Final Chapter' Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Ale intro w afterlife bylo pieknr. Tomandandy fajnie wpasowal sie z nuta. Jedna z moich ulubionych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Tak, a co gorsza, w przyszłym roku będzie tzw 'Final Chapter' Który oczywiście obejrzysz mimo, że wiesz, że będzie guwnem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Ja chyba przecierpiałem jeszcze 2 z kumplami . Dalej w to gówienko nie chciało mi się wchodzić. Za to bardzo podobał mi się Voices(2014)/Głosy z Ryan Reynoldsem i muszę powiedzieć pozytywnie mnie zaskoczył dość długo się rozkreca ale jak już złapie obroty to jest to bardzo fajny czarnokomedio-dramat.R. Reynolds udowadnia że nie jest najgorszym aktorem i potrafi grać i będzie zacnym Deadpoolem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Ale intro w afterlife bylo pieknr. Tomandandy fajnie wpasowal sie z nuta. Jedna z moich ulubionych. co ta nizsza klasa to ja nawet nie. rozwleczona, nudna ekspozycja z badziewnym wprowadzeniem na końcu poniżej przykład mistrzowskiego opening credits https://www.youtube.com/watch?v=aVUDdQS2UxA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Tak, a co gorsza, w przyszłym roku będzie tzw 'Final Chapter' Który oczywiście obejrzysz mimo, że wiesz, że będzie guwnem. No może kiedyś, tak, ale zauważ, że do Retribution zabierałem się 3,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 poniżej przykład mistrzowskiego opening credits https://www.youtube.com/watch?v=aVUDdQS2UxA O slow mo. nie no spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 pajgi jeszcze słowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 spokojnie. pajgi miał na myśli zayebiście w huy, ale ujął to skromniej..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 270 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Jeśli miałbym wskazać oryginalne i zarąbiste openingi to na pewno znalazłoby się wśród nich intro z Lord of War/Pana Życia i Śmierci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi