Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 69
  • Wyświetleń 19 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Miętowe to te lubie czasem zjeść  

• Leci mniej więcej tak. Bierzesz: 2 szklanki cukru 2 szklanki mleka, najlepiej 3,2% 1 cukier wanilinowy Pół kostki masła/margaryny - w zależności od tego jaki efekt chcesz uzyskać, o tym dalej. Wr

• Lubicie pastylki miętowe w czekoladzie? Ja lubię, a teraz właśnie jem pastylkę... wiśniową. 10 zeta za 400 g, jest bardzo słodko, po tym łyk coli smakuje jak woda.

Opublikowano

Na allegro est truskawkowe i banonowe z Niemiec ktos sprowadza.

Opublikowano

Te wszystkie nesquiki co mają parę procent kakao i sam cukier, to o kant tyłka rozbić. Nie ma to jak decomoreno, gorąca woda, spienione mleko, ewentualnie trochę pudru <3

Opublikowano

jak sie jechało do jakies babci  za dzieciaka a ta nie miałą kakaa rozpuszczalnego to się piło od biedy gorzkie kakao z cukrem, to było bolesne.

Najgorsze ze było gorące w piz,du,  jedyny plus taki ze moja kochana babcia uwielbiała jesc kozuchy, i ciagle nam paluchem  je zbierała.

wiem.

Edytowane przez milan

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oreo double - lol, jaka ściema... A kysz pazerni marketingowcy za to że się dałem nabrać.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak macie ten sklep w okolicy: http://pl.flyingtiger.com/pl-pl, to za 2 złote polski są takie cukierki:

img_4530.jpg

Działanie takie same jak amerykańskich Pop Rocksów, świetne :D

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

o mamuniu. nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku  nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku

Opublikowano

O sku,rwesyn

Opublikowano

Ten ze składem wyjechał xd to przecież nie będzie stać na fit półeczce.

Może i ten skład jest ch.ujowy, ale taki właśnie ma być.

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Jak ktoś lubi takie rzeczy to polecam zmieszać Nutellę z masłem orzechowym. Smakuje jak krem Snickers, coś pięknego.

Opublikowano

Jak ktoś lubi takie rzeczy to polecam zmieszać Nutellę z masłem orzechowym. Smakuje jak krem Snickers, coś pięknego.

Lody tajskie o tym smaku(Nutella z masłem orzechowym) to po prostu niebo w gębie.

Opublikowano

Tymczasem w Cerfie:

20171030_133230_1008x756.jpg

Te Maltesers to zupełnie jakby wziąć całą gębę kulek, gryźć i stękać z przyjemności.

• 1 rok później...
Opublikowano

Własnie wcinam, ale za(pipi)iste, lekko ciągnące :fsg:

mm-s-caramel.jpg

Opublikowano

Jakby ktoś jechał na Słowację to nie zapomnieć o mesjaszach:

studentska-bila.jpg

7640-wafle-zdrojowe-kolonada-kakaowe.jpg

ShotType1_540x540.jpg

10/10