Opublikowano 23 kwietnia 20168 l Te wszystkie nesquiki co mają parę procent kakao i sam cukier, to o kant tyłka rozbić. Nie ma to jak decomoreno, gorąca woda, spienione mleko, ewentualnie trochę pudru <3
Opublikowano 23 kwietnia 20168 l jak sie jechało do jakies babci za dzieciaka a ta nie miałą kakaa rozpuszczalnego to się piło od biedy gorzkie kakao z cukrem, to było bolesne. Najgorsze ze było gorące w piz,du, jedyny plus taki ze moja kochana babcia uwielbiała jesc kozuchy, i ciagle nam paluchem je zbierała. wiem. Edytowane 23 kwietnia 20168 l przez milan
Opublikowano 6 maja 20168 l Oreo double - lol, jaka ściema... A kysz pazerni marketingowcy za to że się dałem nabrać.
Opublikowano 8 listopada 20168 l Jak macie ten sklep w okolicy: http://pl.flyingtiger.com/pl-pl, to za 2 złote polski są takie cukierki: Działanie takie same jak amerykańskich Pop Rocksów, świetne
Opublikowano 30 października 20177 l o mamuniu. nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku
Opublikowano 30 października 20177 l Jebać skład. Jutro lecę po Maltesersy i Twixa. Muszę tego spróbować.
Opublikowano 30 października 20177 l Ten ze składem wyjechał xd to przecież nie będzie stać na fit półeczce. Może i ten skład jest ch.ujowy, ale taki właśnie ma być. Edytowane 30 października 20177 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 30 października 20177 l Jak ktoś lubi takie rzeczy to polecam zmieszać Nutellę z masłem orzechowym. Smakuje jak krem Snickers, coś pięknego.
Opublikowano 30 października 20177 l Jak ktoś lubi takie rzeczy to polecam zmieszać Nutellę z masłem orzechowym. Smakuje jak krem Snickers, coś pięknego. Lody tajskie o tym smaku(Nutella z masłem orzechowym) to po prostu niebo w gębie.
Opublikowano 31 października 20177 l Tymczasem w Cerfie: Te Maltesers to zupełnie jakby wziąć całą gębę kulek, gryźć i stękać z przyjemności.