grzybiarz 10 314 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Nesquik o tak, to czekolady smak! Cytuj
obrazus 20 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Na allegro est truskawkowe i banonowe z Niemiec ktos sprowadza. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Te wszystkie nesquiki co mają parę procent kakao i sam cukier, to o kant tyłka rozbić. Nie ma to jak decomoreno, gorąca woda, spienione mleko, ewentualnie trochę pudru <3 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 (edytowane) jak sie jechało do jakies babci za dzieciaka a ta nie miałą kakaa rozpuszczalnego to się piło od biedy gorzkie kakao z cukrem, to było bolesne. Najgorsze ze było gorące w piz,du, jedyny plus taki ze moja kochana babcia uwielbiała jesc kozuchy, i ciagle nam paluchem je zbierała. wiem. Edytowane 23 kwietnia 2016 przez milan Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Mój kuzyn uwielbiał jeść kożuchy. Ratował mi życie niejednokrotnie. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Oreo double - lol, jaka ściema... A kysz pazerni marketingowcy za to że się dałem nabrać. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Jak macie ten sklep w okolicy: http://pl.flyingtiger.com/pl-pl, to za 2 złote polski są takie cukierki: Działanie takie same jak amerykańskich Pop Rocksów, świetne Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Tymczasem w Cerfie: 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 o mamuniu. nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku nie kupić wszystkich smaków po jednym słoiku Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 pewnie skład równie chvjowy co nutella Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Jebać skład. Jutro lecę po Maltesersy i Twixa. Muszę tego spróbować. Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 (edytowane) Ten ze składem wyjechał xd to przecież nie będzie stać na fit półeczce. Może i ten skład jest ch.ujowy, ale taki właśnie ma być. Edytowane 30 października 2017 przez D.B. Cooper Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Jak ktoś lubi takie rzeczy to polecam zmieszać Nutellę z masłem orzechowym. Smakuje jak krem Snickers, coś pięknego. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Jak ktoś lubi takie rzeczy to polecam zmieszać Nutellę z masłem orzechowym. Smakuje jak krem Snickers, coś pięknego. Lody tajskie o tym smaku(Nutella z masłem orzechowym) to po prostu niebo w gębie. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Tymczasem w Cerfie: Te Maltesers to zupełnie jakby wziąć całą gębę kulek, gryźć i stękać z przyjemności. Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Własnie wcinam, ale za(pipi)iste, lekko ciągnące 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Snickers peanut butter 1 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Opublikowano 31 sierpnia 2019 Jakby ktoś jechał na Słowację to nie zapomnieć o mesjaszach: 10/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi