Rewett 0 Opublikowano 4 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2008 jesli lubisz klimat peceta xD to xbox jest dla ciebie \ , , / Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2008 Parę miesięcy temu Xboxa pożyczyłem od sąsiada, ale prawdopodobnie go od niego odkupie. Dlaczego? Xbox Media Center, nic dodać, nic ująć. NO i oczywiście genialny świat Oddworld. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nicky 0 Opublikowano 31 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2012 Klimat PeCeta mi nie odpowiada, ale klimat Xboksa owszem. Dla wielu świętnych gierek, emulatorów czy XBMC (który obecnie jest dostępny nawet na Linuksa). Wygodny pad i oprawa graficzna spełniająca moje wymagania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grze(pipi) 521 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Bo brat mi dał za darmo, kupił za dwie dychy, naprawił, wstawił dysk 200 GB i można tera ciąć w piraty na luzaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 bo stary się pomylił/chciał dobrze i zamiast ps2 przysłał mi w paczce xboxa ze shrekiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Bo jem dużo błonnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Bo miałem nintendo gamecube i potrzebowałem czegoś konkretnego, a ze 3/4 moich znajomych miało ps2, wybrałem klocka Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Bo jest super i służy mi do ogrywania kozackich multiplatform z 6 generacji. Exy zresztą też ma fajne i czasem wrzucam na ruszt Hejlo, Ninja Gejden czy inne PGRy. W czasach 6 generacji marzyłem o PS2 i Gacku. Ludzie wybierali Plejke i trudno się dziwić. Konsola była słabsza od konkurencji, ale kosiła grami. Miałem więc PS2 i Gacka. A pięknego Xboxa Classica kupiłem dopiero pod koniec 7 generacji i jestem z niego bardzo zadowolony. Nakupowałem tanich jak barszcz gierek, kilka droższych exów i cioram sobie w wolnej chwili (obecnie w Drivera PL). Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Po prawdzie kupiłem Xklasyka dopiero 10 lat po premierze ale i tak warto było ograć takie perełki jak Halo 2, NG Blacka i nawet tego Dooma 3 no i jeszcze Kroniki Riddicka. Może jeszcze kiedyś wyjmę go z szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2016 Ponieważ dwie pierwsze PS2 się posypały. Pierwszą PS2 kupiłem używkę. Była niestety po gwarancji. Po pół roku, może mniej miała problemy z laserem. W serwisie powiedzieli, że wymaga wymiany głowicy - a ta jest dosyć kosztowna. Było drugie wyjście - kalibracja, ale powiedziano mi, że to pomoże na góra pół roku i może całemu paść i wtedy już tylko wymiana. Skalibrowali i sprzedałem ją dosyć szybko za pół darmo. Kupiłem drugą - nówkę na gwarancji. Po jakimś czasie problemy z odczytem. Nie czekałem. Oddałem na serwis gwarancyjny. Wtedy też postanowiłem, że przesiadam się na konsolę konkurencji. Jeden Xbox przetrwał wszystko. Niespecjalnie wtedy żałowałem exów z PSki. Morrowind, Halo i PGR mnie uszczęśliwiały bardziej niż jRPGi. Cytuj Odnośnik do komentarza
szymon@ 388 Opublikowano 14 września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 września 2018 Bo ma już swój klimat , waga , wygląd menu , dźwięk :D. Za(pipi)i.. wspomnienia mam z konsolą . Stoi na równi z PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi