Skocz do zawartości

Klub Smakosza

ojejcu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie ma tu żadnej filozofii, serkiem KuKluxKlan tzn. Bieluchem, nafaszerowałem papryki jalapeno. Wcześniej ser posoliłem i radziłbym dobrze posolić, bo jednak ser potem wyszedł kwaśniejszy (a liczyłem na słony smak). Papryki w sumie smakują jak... papryki + pikantność. Te gotowe, kupne, nadziewane, raczej bardziej czuć zalewą, aniżeli smakiem papryki.

No i całość w jajku, bułce i gotowe. Zostały mi trzy, zostawiłem lasce, ale po cichu liczę, że jej nie posmakuje i zeżrę wszystko sam:)

ps. papryki kupisz np. w kaerfurze, w opakowaniu, ale chyba 12 zeta dałem, więc trochę drogo.

Edytowane przez grzybiarz
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dostałem raka jak zobaczyłem co ta Wellmanowa wyprawia :( naprawdę, nie jestem w stanie ogarnąć do jakiej grupy docelowej jest to kierowane. Chyba do jakichś wiecznych kur domowych z włosami blond/platyna i tipsami na 5 cm, co to żyją telewizją śniadaniową i tym co na pudelku pisze... Lidl, tak się stoczyć... :/

przepraszam Ciebie bardzo ale kim ona była wcześniej? (ton Twojej wypowiedzi nakazuje przypuszczać, że to była jakaś wartościowa dziennikarka)

Opublikowano

Już pomijam fakt, że wskrzeszasz posta trupa, ale Wellmanowa ma (miała) nawet niezłe pióro w felietonach. I miałem ją okazję poznać osobiście i w ogóle nie była zmanierowaną gwiazdką, czego nie można o jej koledze Prokopie powiedzieć.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dobre (w sensie śmieszne i jako ciekawostka) jest takie wino Dracula, czy coś takiego. Kosztuje niecałe 3 dychy, ma pieczęć na butelce, a z tyłu jest jakiś sekciarski monolog i rada, żeby pić tylko po zmroku.

Opublikowano (edytowane)

Fajna bania była po tych siarkofrutach. Albo dlatego, że piło się to w dzień, a w dzień jakoś inaczej się pije niż wieczorem :yano:

Z tanich win, na dzisiaj to polecam dziewczynom:

5fcdb7fe815996990cc2884cadfd9436.jpg

U mnie lasce to smakuje, ale ma tylko 10 procent :) nowość

18 zeta.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

komandos to przeciez byl goty, mama dawala mi 10zl bo ide w wakacje na ogrodek do kolegi na grilla i  w zabce kupowalo sie rarytasik, chlodzilo w wannie z woda na ogrodku, a do zagrychy kupowalo sie jakies dwie najtansze kielbasy i caly dzien porobiony xDDD