Szajka 408 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja (edytowane) Szybki obiad Gotowane biale szparagi,pieczony boczek,pieczone pieczarki, rukola. Wsio okraszone roztopionym masłem z bułką tartą i jajo sadzone do kompletu. Edytowane 15 maja przez Szajka 2 1 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 19 lipca Opublikowano 19 lipca Taki burgerek w randomowej górskiej restauracji 1 Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Jakieś tipy co do tarcia warzyw? Stałem się fanem utartych buraczków, ale jestem pewien, że zwykłą tarką prędzej czy później utrę sobie kawałek palca niczym Clarkson na farmie. Polecacie jakieś uchwyty albo specjalne tarki? Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Ech, kiedyś to się tarło... Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia 7 godzin temu, Mustang napisał(a): jestem pewien, że zwykłą tarką prędzej czy później utrę sobie kawałek palca Niech zgadnę… w drugiej ręce e-papieros?:) nie no żart. Do ziemniaków na placki ziemniaczane to bym używał jakiejś nasadki, ale buraki miękkie, to raczej delikatnie będziesz tarł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi