Skocz do zawartości

Klub Smakosza

Featured Replies

  • Odpowiedzi 232
  • Wyświetleń 104,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • Mejm chodzi jak ten stary popi.erdolony dziad, który mieszka na każdym, po prlowskim, polskim osiedlu i gada o liczeniu kalorii i pestek, pomimo, że nikt nawet o tym  nie wspomina, ani nie pyta. Zacią

  • Może Makłowicza.   https://www.youtube.com/watch?v=MTsk_V7gYlA

  • Do estetyki posiłków przygotowywanych przez Tynia trochę brakuje

Opublikowano

Szybki obiad :bluber:

Gotowane biale szparagi,pieczony boczek,pieczone pieczarki, rukola. Wsio okraszone roztopionym masłem z bułką tartą i jajo sadzone do kompletu.

IMG_3210.jpeg

Edytowane przez Szajka

  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakieś tipy co do tarcia warzyw? Stałem się fanem utartych buraczków, ale jestem pewien, że zwykłą tarką prędzej czy później utrę sobie kawałek palca niczym Clarkson na farmie. Polecacie jakieś uchwyty albo specjalne tarki? 

Opublikowano
7 godzin temu, Mustang napisał(a):

jestem pewien, że zwykłą tarką prędzej czy później utrę sobie kawałek palca

Niech zgadnę… w drugiej ręce e-papieros?:)

nie no żart. Do ziemniaków na placki ziemniaczane to bym używał jakiejś nasadki, ale buraki miękkie, to raczej delikatnie będziesz tarł 

  • 6 miesięcy temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.