Opublikowano 15 maja 202415 maj Szybki obiad Gotowane biale szparagi,pieczony boczek,pieczone pieczarki, rukola. Wsio okraszone roztopionym masłem z bułką tartą i jajo sadzone do kompletu. Edytowane 15 maja 202415 maj przez Szajka
Opublikowano 26 sierpnia 202426 sie Jakieś tipy co do tarcia warzyw? Stałem się fanem utartych buraczków, ale jestem pewien, że zwykłą tarką prędzej czy później utrę sobie kawałek palca niczym Clarkson na farmie. Polecacie jakieś uchwyty albo specjalne tarki?
Opublikowano 26 sierpnia 202426 sie 7 godzin temu, Mustang napisał(a): jestem pewien, że zwykłą tarką prędzej czy później utrę sobie kawałek palca Niech zgadnę… w drugiej ręce e-papieros?:) nie no żart. Do ziemniaków na placki ziemniaczane to bym używał jakiejś nasadki, ale buraki miękkie, to raczej delikatnie będziesz tarł
Opublikowano 27 lutego27 lut myślałem, że opędzluje całą deskę, ale poległem lekko w ponad połowie xD cudowne święto