Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Ja po tych zdjeciach nie mam w ogole ochoty tego ogladac. Masakra. Oby okazalo sie, ze ona tylko prowadzi a gotuje ktos inny. Ale to i tak male pocieszenie. http://www.pudelek.pl/artykul/82620/dorota_wellman_zarobi_na_reklamach_lidla_milion_zlotych/
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l no nie, no po prostu nie Jak udało się nam dowiedzieć, okresowo wspierać będą ją inni celebryci (m.in. Anna Mucha), którzy pojawiać będą się w gościnnych reklamach. Na grudzień zaplanowano wydanie książki kucharskiej sygnowanej przez Wellman. No, czyli jednak będzie udawać, że gotuje. Do tego plejada najbardziej irytujących gwiazdek i zrobią z tego kolejną serię reklam playa.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Ostatnio w jakimś kabarecie było, że typ się pytał drugiego jak się nazywał ten prowadzący z DD TVN. Na to ten mu odpowiada, że Prokop, to ten pierwszy, że nieee, ten drugi. A ten mu odpowiada: 'Wellman'
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Targetem tej kampani sa zdecydowanie laski, ktore infa jak ugotowac jajko na miekko szukaja na yt, a i tak im sie nie udaje (tak, sa takie). A teraz beda mogly na fb chwalic sie, ze sie "nauczyly" bo jakas szafiarka byla w spocie. No niestety, takich ludzi jest w spoleczenstwie wiecej wiec kalkulacja biznesowa jest oczywista.
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Jeszcze brakuje tego typa z kocham gotwac albo innej jutubowej ameby. Jak sie stanie to przerzucam sie na biedronke, jakos odrzaluje te niska klase i wyzsze stezenie jadu cebulianowego przy kasach.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Dostałem raka jak zobaczyłem co ta Wellmanowa wyprawia naprawdę, nie jestem w stanie ogarnąć do jakiej grupy docelowej jest to kierowane. Chyba do jakichś wiecznych kur domowych z włosami blond/platyna i tipsami na 5 cm, co to żyją telewizją śniadaniową i tym co na pudelku pisze... Lidl, tak się stoczyć...
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l W ogóle nie bardzo rozumiem jaka jest jej rola, bo w reklamie Lidla udaje, że nie potrafi gotować.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Może będzie to prowadziła z jutuberami, ugotowanymi, top chefami i innymi celebrytami gościnne.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Gdzies w Trojce mi mignela reklama gdzie Okrasa mowi, ze nie bedzie szefem kuchni ale bedzie prowadzil talk show i kogos zapraszal (nie doslownie ale takie mniej wiecej slowa padaja). edit: "koniec z gotowaniem, teraz ja zrobie talk show inny niz wszystkie" "czy Karol zostanie dziennikarzem"? Wlasnie polecialo. Mi sie cos wydaje, ze oni wroca (okrasa i pascal, albo tylko okrasa) i bedzie gotowaca ta gruba baba bedzie sie krzatac miedzy nim a piekarnikiem i pytac co robi. Moze do tego zaprosza co tydzien jakiegos goscia. Innymi slowy - gotowanie jak w tv sniadaniowej. "A pomidory solisz?" ;F Edytowane 25 sierpnia 20159 l przez Mejm
Opublikowano 3 września 20159 l Wellmanowa pieniądze za reklamę Lidla przeznaczy na cele charytatywne, 300k polskich pieniędzy :kciukwgórze:
Opublikowano 3 września 20159 l http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,18694555,wellman-i-okrasa-reklamowymi-twarzami-lidla.html
Opublikowano 3 września 20159 l Wśród gości pojawią się m.in. Stefano Terrazzino Super opcja, wnusiu.
Opublikowano 3 września 20159 l "Swoją drogą - kucharze mocno naciskali na zarząd Lidla, żeby ten zmieniał asortyment dostępny w sklepie, wprowadzając tam chociażby świeże zioła. - Skoro mamy radzić, jak gotować, to chcemy mieć z czego - skutecznie naciskali na Niemców." Wow, nie wiedziałem, że to ich zasługa. A w ogóle wklejam ten cytat i automatycznie wkleja mi się adres gazety.pl, mimo że tego nie kopiowałem.
Opublikowano 3 września 20159 l Mnie bardziej zdziwiło zdanie, że zostali celebrytami dzięki tym reklamom xd
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l No i gdyby nie forumek, to bym wczoraj w kerfurze nie kupił:- papryczek JALAPENIO- białego serka BIELUCHRudiok, Yano, co polecacie? Serek doprawić solą, nafaszerować papryki i do piekarnika?
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Tak prezesie, będzie to dobre rozwiązanie Acz ja bym je obtoczył w panierce i usmażył na złoto
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Tak wyszło. No nie powiem, długo ostre w gębie, ale nie takie ostre żeby płakać.
Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Poproszę link albo przepis bo nie wiem do końca o czym mowa, a kocham ostre.