Opublikowano 24 sierpnia 20168 l Nie ma tu żadnej filozofii, serkiem KuKluxKlan tzn. Bieluchem, nafaszerowałem papryki jalapeno. Wcześniej ser posoliłem i radziłbym dobrze posolić, bo jednak ser potem wyszedł kwaśniejszy (a liczyłem na słony smak). Papryki w sumie smakują jak... papryki + pikantność. Te gotowe, kupne, nadziewane, raczej bardziej czuć zalewą, aniżeli smakiem papryki. No i całość w jajku, bułce i gotowe. Zostały mi trzy, zostawiłem lasce, ale po cichu liczę, że jej nie posmakuje i zeżrę wszystko sam:) ps. papryki kupisz np. w kaerfurze, w opakowaniu, ale chyba 12 zeta dałem, więc trochę drogo. Edytowane 24 sierpnia 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 6 października 20168 l Dostałem raka jak zobaczyłem co ta Wellmanowa wyprawia naprawdę, nie jestem w stanie ogarnąć do jakiej grupy docelowej jest to kierowane. Chyba do jakichś wiecznych kur domowych z włosami blond/platyna i tipsami na 5 cm, co to żyją telewizją śniadaniową i tym co na pudelku pisze... Lidl, tak się stoczyć... przepraszam Ciebie bardzo ale kim ona była wcześniej? (ton Twojej wypowiedzi nakazuje przypuszczać, że to była jakaś wartościowa dziennikarka)
Opublikowano 6 października 20168 l Już pomijam fakt, że wskrzeszasz posta trupa, ale Wellmanowa ma (miała) nawet niezłe pióro w felietonach. I miałem ją okazję poznać osobiście i w ogóle nie była zmanierowaną gwiazdką, czego nie można o jej koledze Prokopie powiedzieć.
Opublikowano 6 października 20168 l Ale dobra babka, oddała kasę z Lidla na jakąś tam fundację. A że wszelkie fundacje = wałki, to już inna sprawa.
Opublikowano 23 października 20168 l Alkohole Stonoga Szejdi: Produkcja nalewki pigwowcowej + kilka innych kombinacji.
Opublikowano 23 października 20168 l To teraz walniesz dwa kieliszki pigwóweczki i na polowanie na pedofili!
Opublikowano 11 stycznia 20178 l https://winezja.pl/dopasuj-wino/dopasuj-wino-do-dania/ Stronka pozwoli nam dobrać wino do potrawy. W sumie to każde jest dobre tak naprawdę, powyżej 10 zł
Opublikowano 12 stycznia 20178 l nie każde. np. fresco kosztuje koło dychy a nie dałabym go nawet komuś kogo nie lubię.
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Fresco, licealny trunek dla szlachty robiacej klasowe wagarowe ognisko na terenie działek . Pamietamy!
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Dobre (w sensie śmieszne i jako ciekawostka) jest takie wino Dracula, czy coś takiego. Kosztuje niecałe 3 dychy, ma pieczęć na butelce, a z tyłu jest jakiś sekciarski monolog i rada, żeby pić tylko po zmroku.
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Fajna bania była po tych siarkofrutach. Albo dlatego, że piło się to w dzień, a w dzień jakoś inaczej się pije niż wieczorem Z tanich win, na dzisiaj to polecam dziewczynom: U mnie lasce to smakuje, ale ma tylko 10 procent :) nowość 18 zeta. Edytowane 12 stycznia 20178 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 stycznia 20178 l komandos to przeciez byl goty, mama dawala mi 10zl bo ide w wakacje na ogrodek do kolegi na grilla i w zabce kupowalo sie rarytasik, chlodzilo w wannie z woda na ogrodku, a do zagrychy kupowalo sie jakies dwie najtansze kielbasy i caly dzien porobiony xDDD