yaczes 14 482 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Mnie tez tak bolalo i olalem sztange na dlugo. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Przypadkiem nie masz czegoś ze ścięgnami? Dwukrotnie miałem stany zapalne ścięgna od kciuka, podnieść nic nie mogłem, lekkie wręcz dotknięcie kciuka powodowało niesamowity ból całego przedramienia; najgorzej jak w nocy się przewróciłem, ból potrafił mnie wybudzić i wycisnąć łzy. Pomogło usztywnienie w gipsie na 2-3 tygodnie i środki przeciwzapalne. Ponoć jedyna metoda walki z tym, inaczej nie zaleczysz. Goń do ortopedy. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Andreal no jak bym mial problemy ze sciegnami to mial bym problem z innymi cwiczeniami a nie mam sztange moge lapac z gory bez problemu jak cwicze barki czy przedramie ale kiedy lapie ja od dolu to w tedy mam problem ... no nic (pipi)ac sztange moge cwiczyc hantlami waga ciala i na kablach wiec przezyje Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Kumpel siłował się na rękę z drugim, od tego czasu strasznie go boli prawa ręka, konkretnie biceps. Nie może za bardzo ćwiczyć, ból jest największy przy odkładaniu sztangi przy wyciskaniu, nie może się podciągnąć na drążku, boli go również czasami wtedy, gdy nie ćwiczy. Ból jest tępy, przypomina jakby ukłucia, ciężko sprecyzować. Smaruje łapę voltarenem, nakłada opaskę, ale boli już ponad 1,5 tygodnia. Co powinien zrobić? Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 (edytowane) armwrestling to glupota i same nieprzyjemne kontuzje. Zderzaja sie dwie sily i wywieraja bardzo niekorzystne naciski. Edytowane 6 kwietnia 2013 przez Dave Czezky Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 jedyny raz w życiu miał kontuzję związaną z czymś siłowym. po siłowaniu na rękę właśnie. nadwyrężone ścięgna, przeszywające kłucie od końców palców po łokieć. po kilku dniach puściło. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 (edytowane) Jak juz wspominalem mamy nowa silke. Zainstalowali nam tasmy i liny. Teraz pol silowni nawala poziomki, swiece i inne kozackie cwiczonka. Podciagania na dlugich tasmach jest milion razy lepsze niz podciaganie na drazku - wlaczaja sie miesnie stabilizujace, ktore normalnie przy podciaganiu w ogole nie pracuja. Ogolnie zajawka i DZIKA DZIKA BOMBA Polecam na rutyne Edytowane 6 kwietnia 2013 przez Dave Czezky Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 (edytowane) Iść do lekarza? I jak myślisz, co on powie? Każe smarować voltarenem albo inną końską maścią, nie da skierowania nawet na usg Edytowane 6 kwietnia 2013 przez MYSZa7 Cytuj
M4c 23 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Masz rację, słuchanie porad kolegów z forum dla kąsolomaniaków to dużo racjonajlniejszy pomysł. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Podciagania na dlugich tasmach jest milion razy lepsze niz podciaganie na drazku - wlaczaja sie miesnie stabilizujace ale jak chcesz się na najszerszym skupić to jednak drążek Cytuj
Milo 56 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Dzisiaj sparowałem z typowym "koksem z siłowni" i jak myslicie jak było ??? Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 oklepales go i chciales sie tym pochwalic Cytuj
Milo 56 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 (edytowane) oklepales go i chciales sie tym pochwalic Może nie że oklepałem chociaż troche lewych weszło,ale biedak po minucie powiedział że ma dość,a nie wspominam że troszku pomylił sobie dyscypliny bo to bardziej w jego wykonaniu wyglądało jak zapasy. Edytowane 6 kwietnia 2013 przez Milo Cytuj
adi 189 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Dzisiaj sparowałem z typowym "koksem z siłowni" i jak myslicie jak było ??? Dzisiaj grałem w bilarda z typowym koksem z siłowni i jak myślicie jak było ??? Cytuj
Milo 56 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 (edytowane) Dzisiaj sparowałem z typowym "koksem z siłowni" i jak myslicie jak było ??? Dzisiaj grałem w bilarda z typowym koksem z siłowni i jak myślicie jak było ??? Rozje_bał bile?? Edytowane 6 kwietnia 2013 przez Milo Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Dzis na silowni cwiczylem z typowym koksem z silowni. Jak myslicie - jak bylo? Cytuj
Milo 56 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Dzis na silowni cwiczylem z typowym koksem z silowni. Jak myslicie - jak bylo? Roz(pipi)ał Sztangę ?? Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Dziś próbowałem rozmawiać z typowym koksem z siłowni. Jak myślicie ilu słów użył między przecinkami? Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 (edytowane) Pytanie jest podchwytliwe - nie bylo przecinkow, bo przecinki zastepowal (pipi)ami. Wygralem? A tak serio, to wiadomo, ze 90% koksow ma chvjowe wyniki i sa kiepscy. No przeciez dlatego siegaja po koks. Edytowane 7 kwietnia 2013 przez Dave Czezky Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Brawo! Wygrałeś roczny zapas winstrolu i metanabolu. Cytuj
Milo 56 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 (edytowane) Pytanie jest podchwytliwe - nie bylo przecinkow, bo przecinki zastepowal (pipi)ami. Wygralem? A tak serio, to wiadomo, ze 90% koksow ma chvjowe wyniki i sa kiepscy. No przeciez dlatego siegaja po koks. No powiem ci że gość był troszku niższy ode mnie,wyglądał jak by ważył ze 100kg spokojnie a okazało się że waży 80kg.... chociaż nie powiem bo nie był ulany czy coś tylko taki nawet wyrzeźbiony co prawda trochę był włosami porośnięty sporo wiec pewnie tesc mode on było,ale co jeszcze brał żeby tak wyglądać to nie wiem Edytowane 7 kwietnia 2013 przez Milo Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Opublikowano 7 kwietnia 2013 Sam obrośnięty jestem, a testosteronu nie dorzucałem, widać taka uroda gościa (jak by to nie brzmiało... ) Cytuj
Milo 56 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Opublikowano 8 kwietnia 2013 Sam obrośnięty jestem, a testosteronu nie dorzucałem, widać taka uroda gościa (jak by to nie brzmiało... ) Raczej wątpie bo akurat nie wyglądało to zbytnio naturalnie no ale nie ważne w sumie. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Chciałbym do wakacji zrzucić kilka kilo. No powiedzmy, że z 5. Długo już ćwiczę na siłowni, masa leci, ale tkanka tłuszczowa zawsze od kiedy pamiętam jest niezmienna. Od dzisiaj zacząłem dietę na redukcję: ograniczam słodycze, chleb, ziemniaki, alkohol etc.. Białka w postaci jajek, tuńczyka i mleka jem sporo. Robi się ciepło, więc kilka razy w tygodniu będę biegał z rana. Myślę, że z godzinę = 8km. Siłownię mam 4x w tygodniu, zazwyczaj z 1,5h na niej jestem, zawsze ćwiczę dwie partię i mocno daję w piz.dę na siłę. Dieta z moim treningiem się kłóci, więc jak zrobić, żeby schudnąć, ale łapa nie spadła z mięchem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi