Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Kanabis

Czyli w sumie tym co mam rozumiem, ze moge sobie machac i nic z tego nie wyjdzie? Nawalanie tych hantlow nie sprawi, ze przytyram nieco miesnia a brzuchy na lawce nic nie pomoga na budowe kaloryfera (najpierw liposukcja najpierw)? Chlopie, ja nie chce wyrywac du.p tylko pocisnac sobie w kacie ciezarkami i lepiej sie poczuc, jakbym moze mial jakies systematyczne machanie przez kogos rozpisane byloby latwiej sie w to powkrecac. Pisalem ci to 2 posty temu chyba. Czemu zmuszasz mnie do tlumaczen?

@Maciucha

Rozwin. Wazylem je w robocie bo tam paczka przyszla, sam bylem ciekaw. Sa w czyms gorsze od zelastwa?

BTW. jak juz skonczycie robic podsmiec.h.u.jki napiszcie cos do rzeczy, dziekowka koledzy cwiczeniowcy.

Edytowane przez 2razyjot
Opublikowano

Chodziło mi o to, że te talerze bitumiczne są dużo większe od swoich żelaznych odpowiedników i cwiczenie 10kg talerzami bitumicznymi na hantlach byłoby bardzo niewygodne ;).

Poszukaj sobie w google cwiczenia pod hasłem 'cwiczenia z hantlami w domu'. Nikt ci tu chyba nic innego nie wymyśli, a wiadomo że warto się poruszac, chocby dla lepszego samopoczucia.

Opublikowano

ciężaru ci styknie na razie. masz gryf ? nawet jak nie masz, to po 20 na hantle wystarczy. 

chcesz plan jakiś ? jak tak, to ile dni w tygodniu ? proponuje 4.

jak chcesz zrobić jakieś mięśnie, to na razie zapomnij o spalaniu tluszczu z brzucha. ale jak porobisz brzuch to i będzie on lepiej wyglądał, będzie silniejszy.

Gość yaczes
Opublikowano

Kup jeszcze drazek, przecwiczysz wiekszosc miesni gornej czesci ciala.

Opublikowano

bitumiczne 10kg na hantlach.

dobry żart :D

Sory nie doczytałem, czytając że ma ławke automatycznie pomyślałem że ma sztange :)

@Kanabis

Czyli w sumie tym co mam rozumiem, ze moge sobie machac i nic z tego nie wyjdzie? Nawalanie tych hantlow nie sprawi, ze przytyram nieco miesnia a brzuchy na lawce nic nie pomoga na budowe kaloryfera (najpierw liposukcja najpierw)? Chlopie, ja nie chce wyrywac du.p tylko pocisnac sobie w kacie ciezarkami i lepiej sie poczuc, jakbym moze mial jakies systematyczne machanie przez kogos rozpisane byloby latwiej sie w to powkrecac. Pisalem ci to 2 posty temu chyba. Czemu zmuszasz mnie do tlumaczen?

No nie pomogą bo co ci z świetnych mięśni brzucha skoro nie bedzie ich widać

Gość yaczes
Opublikowano

jeśli 2/3 to większość, to ok

Powiem wiecej, 51% to wiekszosc. Wiecej niz 1/2 to wiekszosc.

I shit u not.

Opublikowano

czyli moje subiektywne rozumienie terminu "większość" mija się z definicją matematyczną, trudno. 

jednak posta kierowałeś do jjota i jeśli on zrozumiał w tym przypadku większość jako więcej niż połowa, to wygrałeś, a jeśli nie to ja wygrałem, a w najlepszym razie remis.

czekamy na jjota

Opublikowano

Dobra chlopaki. Ogarniam sobie w necie cwiczenia na hantle. Jak bede mial pytania bede walil do was. W sumie ukladanie mi planu sensu nie ma bo ja nie mam zamiaru masy robic. Wlasciwie wciaz chudne bo obecnie do 1200 max kalorii dochodze, nadrabiam na weekend ale i tak waga leci. Szkoda, ze nie mozna chudnac i robic miesnie. Kulturysty ze mnie nie bedzie. :P

Opublikowano

dobra. weź napisz jeszcze raz klarownie, po co chcesz ćwiczyć, bo ja prosty robol jestem i nie ogarniam tych niuansów. 

chudniesz, bo jesteś na głodowej diecie i chcesz ćwiczyć siłowo, ale tak, żeby twoje mieśnie nie urosły ? ciekawa strategia 

Opublikowano

No mam 180 cm i 78 kg (sie rano wazylem). Chcialbym pozbyc sie tluszczu z bandziora, doje.b.ac miesnie na brzuchu i dzieki cwiczeniom hantlami sprawic, by pojawil sie biceps, triceps, troche zeby cyce mi urosly i ramiona. Science fiction takie w sumie. Nie chce byc kulturysta. Cos jak pedalek Musial np.

z14258164Q,Maciej-Musial.jpg

tylko ile to trzeba wazyc wtedy? 70 kg? Jeszcze 8 kg mniej? o_O

Opublikowano

Wujek schudnij, zjedź do wagi jaka ci odpowiada bez bebzona, a wtedy pomożemy ci z robieniem bajcepsów ok ;)

Niestety nie da sie tak jak ty byś chciał tego zrobić, no chyba że znajdziesz wszystkie 9 smoczych kul

Opublikowano

Spoko panowie, ja myslalem, ze jak sie chudnie jedzac glownie produkty bialkowe mozna cwiczyc i jakis tam miesien zbudowac. Bede dzwigal tak czy siak bo mi pocenie sie sprawia radoche. Sorras za zawracanie glowy.

Opublikowano

Żartujesz?Przecież do takiego wyglądu nie trzeba chodzić na siłownie.Po za tym nie patrz na wagę a lustro.

lepiej wyglądałem jak robiłem w wakacje u dziadka na polu w 2002 

jj co sie z tobą dzieje ? dlaczego chcesz wyglądać jak piczka nie jak facet ? 

Opublikowano

Nie lubie sie ograniczac za mocno i wiazac z silownia na bardzo dlugo. Zapuscilem sie i wygladac jak Musial to marzenie bo po tym sadlem miesni raczej nie bedzie wiec wpadlem na pomysl zeby cwiczyc. No i nie kreca mnie nabite sylwetki, szanuje prace jaka ktos wlozyl w muskulature ale ja nigdy specjalnie silny nie bylem.