Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczególnie combo jakie on zażywa(ghg,teść,pewnie insulina i jakieś orale) To jest właśnie problem kulturystów,po pewnym czasie nie umieją doradzać normalnym ludziom,którzy są bez soku,ponieważ on wpływa na tyle czynników życia,że nagle im się wydaje że odkryli nowe fakty.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

z tym koksem to mówisz o karmowskim?

No rozmawiamy z filmiku z nim,ale inni kulturyści też mają problem z oceną rzeczywistości.

Edytowane przez Litwin81
Opublikowano

Ja codziennie pobudka 4:50. Do 15/16 w robocie. Jak wroce i sie ogarne to mam 17 i dobra godzine na trening. W pracy sie nazapierdalam ale nie mam sie co stawiac przy stoczniowcach. Czesto tylko o 21/22 jestem juz sztywny i spie. Nie ma to jak zyc pelnia zycia. ;/

Gość yaczes
Opublikowano

Ja tak samo nie daje rady o 7. Wyciskam i ziewam xd

O 8 jeszcze jako tako, ale to mnie nie ratuje i musze chodzic okolo 21 ;/

Opublikowano

Ja tak samo nie daje rady o 7. Wyciskam i ziewam xd

O 8 jeszcze jako tako, ale to mnie nie ratuje i musze chodzic okolo 21 ;/

No ja mam odwrotnie, z rana moge góry przenosić a popołudniu chyba bym usnął na siłowni. kwestia organizmu

Opublikowano

Dokładnie o to też mi chodziło. Zawsze trening jest juz z głowy i po pracy mozna zając sie czymś innym zamiast myslec o przerzucaniu ciężarów.

Opublikowano (edytowane)

jakbym miał siedzącą robotę, czy jakąś inną, zupełnie niefizyczną, to po takiej robocie myślałbym tylko o przerzucaniu ciężarów i seksie

Edytowane przez Kazub
Opublikowano

Już zajrzałem. Nie ruszają mnie pociski na tak niskim poziomie. Mógłbym zripostowac że przynajmniej mój stary nie był zamroczony jak w przypadku jego poczęcia ale to byłby ten sam jakże niski poziom.

Opublikowano (edytowane)

Dobra, chwila przerwy od jechania po starych.

Trening co się zowie Shotgun - co myślicie? Niedługo będę chciał porobić coś nowego, bo dotychczasowy trening mnie nudzi (przez co się opier.dalam, potrzebuję nowych bodźców) i właśnie szotgan przykuł moją uwagę. Robił ktoś? Fajne?

Edytowane przez Gość