yaczes 14 464 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Mi organizm swirowal jak robilem jednego dnia przysiady (FBW), a mastepnego biegalem i tak w kolko. Na razie nie robie przysiadow, nie wiem jak to sensownie polaczyc, jeszcze mi wtedy na dodatek kolano wysiada. Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Heh miałem tak samo. Bieganie, rower i nogi w kółko, co dało tydzień przerwy w robieniu nóg. Panowie macie jakiś dobry zestaw ćwiczeń na mięśnie ramiona? Ciężko ostatnio zmusić je do wzrostu, a ciężar jest, bo czasem jednak nie mogę dokończyć serii Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Do tego kończę trzeci tydzień 6 Weidera i robię około 150~200 pompek Skoro nie dajesz rady, to niepotrzebnie się tak zajeżdżasz. Przede wszystkim, wywal weidera, ten sam efekt osiągniesz innymi, bezpieczniejszymi ćwiczeniami, plecy Ci za to podziękują. Pi drugie, pompki możesz robić z podparciem nóg, ale za to na chwytach, żeby głębiej schodzić. Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Heh miałem tak samo. Bieganie, rower i nogi w kółko, co dało tydzień przerwy w robieniu nóg. Panowie macie jakiś dobry zestaw ćwiczeń na mięśnie ramiona? Ciężko ostatnio zmusić je do wzrostu, a ciężar jest, bo czasem jednak nie mogę dokończyć serii odstaw unoszenia hantli, sztangi i maszyny. Skup się na wznosach, bokiem, tyłem, przodem i maszyny jeśli masz tego typu na siłce. Pójdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Do tego kończę trzeci tydzień 6 Weidera i robię około 150~200 pompek Skoro nie dajesz rady, to niepotrzebnie się tak zajeżdżasz. Przede wszystkim, wywal weidera, ten sam efekt osiągniesz innymi, bezpieczniejszymi ćwiczeniami, plecy Ci za to podziękują. Pi drugie, pompki możesz robić z podparciem nóg, ale za to na chwytach, żeby głębiej schodzić. a możesz mi polecić jakiś zamiennik sensowny? pamiętaj, że ćwiczę tylko w domu więc wszelkie ławeczki skośne i inne podciągania nóg w pozycji wiszącej odpadają EDIT jak wzmocnić nogi pod kątem biegania? Myślę tutaj głównie o kolanach. Internet = milion teorii, macie coś sprawdzonego? Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 @waldus sprawdź abs2 jeśli masz już rozwinięte mięśnie to fajnie można rozwinąć ten program @chev dzięki, wznosy tyłem? Brzmi nieźle :-P Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) No na tylną część barków można zrobić fajnie w dwojaki sposób. Siedząc i mocno się pochylając lub stojąc z lekko ugiętymi kolanami i tułowiem niemal równolegle do podłoża i machać hantlami do tyłu, za siebie. Nie wiem jak fachowo się to nazywa ale robił to Słodkiewicz i mocno mi pobudzało tylni akton. Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Grzegorzo ramiona czyli bicho i tricho? Bo widze ze na naramienne ci rozpisuja Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Chyba chodziło o bary xD dał plusa więc chyba dobrze prawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ramiona w sensie mięśnie naramienne. Bary to mam wyjébane w stosunku do ramion. Bic i tric są ok Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Walduś, no więc, moje ulubione ćwiczenia to zawsze były 3: 1. Leżysz na plecach, unosisz nogi i zginasz pod kątem prostym w kolanach, unosisz klatkę. Po jakimś czasie dodajesz też skręty w bok. 2. To samo, ale wyprostowane nogi, też można dodać skręty. 3. Tutaj śmigam albo scyzoryki, albo opieram się na łokciach i unoszę nogi, żeby rozwijać dolne partie mięśni brzucha. 3 proste i efektywne ćwiczenia, ilość serii i powtórzeń dostosuj sobie do własnych możliwości i co jakiś czas zwiększaj. Na początku 3 razy w tygodniu wystarczy, po miesiącu rób 4 dni. Teraz trening nóg do biegania. Najprostsze ćwiczenie do wykonania w domu to takie: stajesz na jednej nodze i robisz przysiad na niej, ale niezbyt głęboki, najlepoej, żeby kolano nie wychylało się dalej niż palce od stopy, patrząc z góry. Ewentualnie minimalnie może się wychylić. Wzmacniasz tak stae kolanowy i mięsień nad nim. Możesz tez robić przysiady, niezbyt głębokie, żeby nie zajechać kolan.Po bieganiu solidne rozciąganie i powinno być git. Po jakimś czasie warto byłoby zakupić jakieś hantle i robić przysiady i wykroki z nimi. Tak trochę po harpagańsku napisałem, ale z telefonu jechałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Tak trochę po harpagańsku napisałem, ale z telefonu jechałem okejosko napisałeś. mam komplet hantli w domu, więc będzie z czym walczyć. danke Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Luzik, zapomniałem dodać, że Grzesiu dobrze mówi, po jakimś czasie ABS2 też możesz sobie wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Tak trochę po harpagańsku napisałem, ale z telefonu jechałem okejosko napisałeś. mam komplet hantli w domu, więc będzie z czym walczyć. danke Danke to ty zostaw w spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak trochę po harpagańsku napisałem, ale z telefonu jechałem okejosko napisałeś. mam komplet hantli w domu, więc będzie z czym walczyć. danke Danke to ty zostaw w spokoju AAAA, ZE DANKE, HEHEHHEHE, DOBRE! Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Brzuch to tylko core i wariacje na drazkach, poreczach itp. Na lezaco brzucha nie robilem od lat chyba 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Brzuch to tylko core i wariacje na drazkach, poreczach itp. Na lezaco brzucha nie robilem od lat chyba 3. Ja brzuszki robiłem jak miałem chyba 17 lat ostatnio. Wyrobił mi się czteropak na przysiadach - nie wiem do końca czy to zasługa samych przysiadów czy genetyki. Czy obu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja polecam brzuszki ale z obciążeniem. Dobre na mase mięśni brzucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Brzuch to tylko core i wariacje na drazkach, poreczach itp. Na lezaco brzucha nie robilem od lat chyba 3. wiem wiem, sam chętnie bym tak powalczył, ale ni ch,uja nie ma miejsca w domu na drabinki. Generalnie o czym my mówimy - 6 Weidera powinienem robić co dziennie, ale tak co piąty dzień muszę zrobić przerwę, bo organizm jest tak zmęczony, że ćwiczenia stają nieefektywne. Walczę. Ja polecam brzuszki ale z obciążeniem. Dobre na mase mięśni brzucha. oj masę to ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 A6W dobre na siłę mięśni brzucha,bez diety ten trening nie spowoduje że nagle wywali ci 6 pak. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja trzy razy w tyg robię po treningach super serie na brzuch, które wyglądają tak - dragonflag, unosy nòg na drążku, dobicie kolankami i brzuszki z uniesionymi nogami. Trzy takie serie, w każdej inna kolejność ćwiczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja może ze 2 razy w tygodniu,po nogach brzucha katować nie muszę bo przy przysiadach i tak dostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja polecam brzuszki ale z obciążeniem. Dobre na mase mięśni brzucha. oj masę to ja mam Miałem na myśli mase mięśniową Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Dzisiaj wypiłem Redwailera,taki lajtowy pompero-pobudzacz z Olimpa,pobudzenia bardzo mało,ale wydolność super,czego przykładem jest nowy rekord w martwym-185 kg i to po treningu barków Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Taki specyfiki oparte na boosterze azotu dadzą coś w bieganiu? Nie mówię o przyjmowaniu przed każdym treningiem, ale np. przed zawodami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi