Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj mam pierwszą wizytę w kriokomorze,zobaczymy czy dam radę ;) Wczoraj sprzątając hantle naderwałem sobie prawy prostownik,do tego stopnia że nie mogę się schylić,spać,nic.

Opublikowano

Dzisiaj mam pierwszą wizytę w kriokomorze,zobaczymy czy dam radę ;) Wczoraj sprzątając hantle naderwałem sobie prawy prostownik,do tego stopnia że nie mogę się schylić,spać,nic.

co za staruch

Opublikowano

jako czołowy przedstawiciel mniejszości romskiej na tym forum powinieneś w tej sprawie milczec

ewolucja u was wykształciła mocniejsze plecy, żebyście mogli więcej podpie.rdolonych rzeczy dźwigac na plecach podczas ucieczki z miejsca zdarzenia, więc z takim handicapem to żaden wyczyn

Opublikowano (edytowane)

w piątek w końcu wracam po prawie 3 miesiącach przerwy do treningów

zjechałem przez ten czas 5kg mięśni i przez ostatni miesiąc podbiłem prawie kilogramem tłuszczu, bo zero aktywności fizycznej z braku czasu a apetyt mimo wszystko spory

już sie (pipi)a nie moge doczekac jak se pjerdolne kilka serii wyciskania na płaskiej i przysiadów

Edytowane przez maciucha
Opublikowano (edytowane)

A u mnie ładnie maleje bf bez zbędnych spadków w mięsie. Teraz zmniejszyłem ciężar i naparzam serie łączone. Mięsnie dostają po pi.ź.dzie. Jest dobrze

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

ile taka kuracja kosztuje?

20 wejść za 600 zeta,ja mam za 300 bo pracuję tam.Kabi tak to jest jak się pracuje na siłce,zamiast 3 treningów tygodniowo robiłem 7 i przegiąłem.Doznania po krio są specyficzne,ale zaraz po wyjściu jest mega moc i pompa.

Opublikowano

Panowie każdemu polecam krio komorę,tego nie da się opisać słowami,im więcej wejść tym człowiek lepiej się czuję,a zaraz po wyjściu jakby wziął efkę z kofą,takie poczucie energii.

Opublikowano

Mam kumpla, który pracuje na siłowni w Alfie w Gdynii. Opowiadał, że jak jest bardzo zajechany, to wskakuje na 3 minuty do morza. Taka krio komora po taniości ;)

Opublikowano

W Termach Maltanskich sa fajne sauny, a wsrod nich jedna zamrazarka. Faktycznie fajna sprawa stac w gatkach na mrozie, a potem wskoczyc do letniej wody.

Opublikowano (edytowane)

Mam kumpla, który pracuje na siłowni w Alfie w Gdynii. Opowiadał, że jak jest bardzo zajechany, to wskakuje na 3 minuty do morza. Taka krio komora po taniości ;)

No po taniości,bo tam wczoraj miałem -140 ;) Ja robię krio w dzień wolny od treningu,później 30 min aerobów,następny dzień trening i sauna na podczerwień po.

Edytowane przez Litwin81
Opublikowano

Skóra tak szybko się nie starzeje. 

To odnośnie sauny IR?Bo jeżeli tak,to ja tam nie wchodzę by regenerować skórę,tylko dlatego że to światło głęboko penetruje tkanki,zwiększając w nich przepływ krwi.