Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I ciągle jesteś na redukcji? To pytanie astrofizyczne - skąd Ty bierzesz energię, skoro wspominałeś coś o 1900 kcal? Ja przy podobnej dawce kalorii zszedłem w pasie do ok 83cm (z 95cm), ale fakt faktem że z 6 tygodni już nie ćwiczyłem, poza lekkim bieganiem (5-6km co 2 dzień).

Opublikowano

Tutaj są dwie składowe,wczoraj miałem ładowanie węglami i żarłem wszystko co wpadnie mi w ręce(500 gr wędliny z indyka-96% z piersi),500 gram chleba pełnoziarnistego,lód,ze 3 kg owoców-gruszki,śliwki,winogrona,aronia,borówka,jabłka ;) a druga jest taka że przez 5 miesięczne oszczędne dawkowanie cukrów,organizm nauczył się lepiej wykorzystywać to co dostaje.No i wcinam D3,q10 i matrix kreatynowy,wszystkie te substancje wspierają resyntezę ATP i odżywianie mitochondriów.Wczoraj wżyłem 75,9 kg,w marcu 82 kg ;)

Opublikowano

Mi ten kurs sporo dał,bardziej ogarniam dietę i rotację makrosami.Powiem tak,nie chciałbym znowu przechodzi przez cięcie węgli,4 tygodnie miałem doła i humory jak kobieta podczas okresu,za to teraz czuję się lekko.

Opublikowano

Całkiem ciekawe - próbował ktoś tego? Sama koncepcja carb cyklingu jest zrozumiała, a tutaj widze, że grubo leci bo w DT lecimy z WW ile wlezie niezależnie od tego jakie mamy wymyslone zapotrzebowanie kaloryczne... Dość nietypowe podejście.

Opublikowano

Pomidory to chyba od zawsze byly owocami :thumbsup:

No nie kumam troszke tego opisu. 30gram wegli to bym chyba wydal na cukier do herbaty. I pozniej co? Tu juz nie chodzi nawet co, a w sumie jak to jesc? Bo ani sosu nie zrobisz, bo maka w srodku. Z warzywami tez nie bo nie mozna. No nie widze tego ;/

Widzial ktos taka przykladowa rozpiske posilkow?

Opublikowano

Ni ma problemu, po treningu wdupczam w siebie takie ilosci ww, ze na nastepny dzien jestem nabity jak sakwa.

Ogolnie galaretka kfd, brokuly, cycki, omlety na POTENGE, a po treningu wszystko co przede mna nie ucieknie.

Chociaz (pipi) nie jem jakos duzo ale np cos tam sobie poszkubie :F