kanabis 22 419 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 O której godzinie trenujesz wronero? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Dobra ta galaretka? Ogólnie najlepszym posiłkiem to dla mnie jest śniadanie (placek z płatków wraz z owocami to istna petarda) ale zastąpienie ryżu owsianką na cały dzień to chyba kiepski pomysł. Z czego te omlety robisz? Bardzo dobra, mam 3 opakowania bo sie chyba (pipi)li i zamiast 2 wysali 3 4g nialka na 200ml wody wychodzi, nie za slodka, dobry zapychacz. Polecam szczegolnie na low carbie. Omlety robie z 3-4 jajcow + troche pomidora + troche jakiejs szynki + troche sera zoltego Tak wychodzi ok: B/T/W -> 40/23/3 O której godzinie trenujesz wronero? Trenuje 19/20, trening ok 55-65min + czasem sauna + czasem z jakims ketlem sie pobawie a tu pobiegam na biezni czy orbitreku, czasami jakiegos planka zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 A no widzisz, ja trenuje rano bo potem nie mam czasu wiec to by sie u mnie nie sprawdziło Ale jak zmienie pore cwiczen to moze i bym sprobowal, w sumie zawsze po treningu jak troche oszukam diete i naładuje sie weglami na drugi dzien jakis taki bardziej nabirty sie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 No to zwykle Carb Nite Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Filmik z dzisiaj,robiłem tą próbę po nogach,myślę ze dałbym radę z 60 kg,może za tydzień się na to szarpnę przed kopytami: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 trochę dziwnie to wygląda, może dlatego tak mi się wydaje, że jeszcze siebie nie oglądałem jak robię pompki na poręczach. W sensie, że nie schodzisz za nisko. Z 60kg u pasa to wielki szacun swoją drogą to moje ulubione ćwiczenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Tam jest chyba 40kg Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 trochę dziwnie to wygląda, może dlatego tak mi się wydaje, że jeszcze siebie nie oglądałem jak robię pompki na poręczach. W sensie, że nie schodzisz za nisko. Z 60kg u pasa to wielki szacun swoją drogą to moje ulubione ćwiczenie 40 a napisałem ze za tydzień 60 spróbuje Jak mam niżej schodzić,kąt 90 stopni był zawsze,często i tak schodziłem niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ano 40 to i tak za(pipi)ioza. Coś mi się źle spojrzało Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Na sucho zrobiłbym może osiem. Litwin dobry łobuz z ciebie. Kanabis wrzucaj film jak napierasz na siłce i będzie beef na miarę spartakusa bez słownych potyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 6ty dzien dzisiaj jak robie ten carb nite. Ogolnie poki co mega prze(pipi)ane. Czuje sie beznadziejnie, wszystko mnie drazni, poce sie jeszcze wiecej niz zawsze ( normalnie juz ze mnie leci jak z dziwki w kosciele). Ciezko z przepisami ogolnie. Troszke moglem sobie to zaplanowac, a nie wskoczylem z dnia na dzien. Wiec improwizuje. Czekam do soboty, bo wtedy wyzerka Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ja miałem tak samo przez pierwsze 4 tygodnie jak nagle obciąłem cukry.Ostatnio czytałem ze cukier uaktywnia te same szlaki nagrody w mózgu co nikotyna czy kokaina,dlatego tak ciężko go rzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 6ty dzien dzisiaj jak robie ten carb nite. Ogolnie poki co mega prze(pipi)ane. Czuje sie beznadziejnie, wszystko mnie drazni, poce sie jeszcze wiecej niz zawsze ( normalnie juz ze mnie leci jak z dziwki w kosciele). Ciezko z przepisami ogolnie. Troszke moglem sobie to zaplanowac, a nie wskoczylem z dnia na dzien. Wiec improwizuje. Czekam do soboty, bo wtedy wyzerka zaopatrz sie w galaretke od kfd, idealna na napady glodu/slodkosci :F Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Na sucho zrobiłbym może osiem. Litwin dobry łobuz z ciebie. Kanabis wrzucaj film jak napierasz na siłce i będzie beef na miarę spartakusa bez słownych potyczek. Ok , ale nie robie pompek na poręczach Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 No są też inne urządzenia / przyrządy więc z pewnością coś by się znalazło. Ej chłopaki, to była taka luźna sugestia no. Żyjcie w pokoju, make peace love ekstazi itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Na sucho zrobiłbym może osiem. Litwin dobry łobuz z ciebie. Kanabis wrzucaj film jak napierasz na siłce i będzie beef na miarę spartakusa bez słownych potyczek. Ok , ale nie robie pompek na poręczach Czyli JJ masz odpowiedź ile by zrobił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 6ty dzien dzisiaj jak robie ten carb nite. Ogolnie poki co mega prze(pipi)ane. Czuje sie beznadziejnie, wszystko mnie drazni, poce sie jeszcze wiecej niz zawsze ( normalnie juz ze mnie leci jak z dziwki w kosciele). Ciezko z przepisami ogolnie. Troszke moglem sobie to zaplanowac, a nie wskoczylem z dnia na dzien. Wiec improwizuje. Czekam do soboty, bo wtedy wyzerka zaopatrz sie w galaretke od kfd, idealna na napady glodu/slodkosci :F Nie mieszkam w PL, ale jak mam ochote na cos slodkiego to biore tabletke slodzika hehe. Ogolnie dzis juz lepiej. Dobrze pojadlem. W ogole troszke dziwnie bez chleba. No bo jak to sama jajecznice zrec co nie? A z drugiej strony piers z kurczaka z boczkiem i serem. No ku.rwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Rób jajka na twardo,lepiej wchodzą bez chleba. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Dzis mialem hehe z serem zoltym i orzechami! W sobote mam pierwszy carb nite wiec juz jakos doczekam, szkoda by bylo tych dni. Podrukowalem w ch.uj przepisow wiec na nowy tydzien bedzie wporzo, choc sa one raczej pod amerykanski rynek, to pewnie cos sie uda zmnontowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ja na noc zjadam garść orzechów włoskich,trochę pestek dyni i 2 jajka na twardo,teraz zamiennie jem warzywa i piersi. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Nie lubie DNT bo wtedy musze siedziec na vlc i to mnie drazni, ale w DT to jest bajeczka !Po treningu bialeczko ide sie myc, (pipi) cokolwiek, banan na droge, wpadam do domu i leci ryz z cynamonem i troche twarogu, krazki ryzowe z czekolada.Zyc nie umierac, ale potem przychodzi takie dzisiaj i jest dyntka ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Lece już drugi tydzien PHATa (trening prawie identyczny do tego ---> http://www.kfd.pl/phat-power-hypertrophy-adaptive-training-206511.html/ ) i powiem wam, że jest mega rzeźnik. Ostre założenia, żeby w dni siłowe dokładać ciężar - bezwzględnie zawsze (!!) i do tego ciężkie i intensywne dni hipertroficzne. Jest co robić - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 jst spoko ale za czesto, ja np moge 3x w dni robocze i max 1x w weekend.Za 2 tyg wracam do HST i wyciagam z CBL wszystko co najlepsze :F Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 No 5 dni w tygodniu trzeba chodzić. Normalnie chodze 4, więc jakoś dałem rade dorzucić ten dodatkowy trening. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Swego czasu Wronerro polecał ten system i jest b.efektywny. Robię właśnie opcję czterodniową. Oryginał był na trzy chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi