Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da rade odtluscic brzuch i zrobic go na płasko domowym sposobem i domowymi ćwiczeniami bez latania na silke ?

Mam w planie bieganie od marca w przyszłym roku, w tym jeszcze nie mogę ze względów zdrowotnych a chciałbym coś porobić z sadłem. Latanie na siłkę w mieście odpada bo nie lubie cwiczyć z innymi na sali, więcej przegadam niż pocwiczę.

Byłem w tym roku na cross ficie ale to za cięzkie na kondycję na ten moment.

Plan jest taki aby zlikwidować brzuch, diete już ograniczyłem i wpieprzam mniej.

Chce zrzucic troche sadła bo wtedy lepiej śruba wchodzi.

Opublikowano

Aktualny plan do sprawdzenia:

3x fbw + 1-2 razy w tyg kosz/bieganie

Nogi: Przysiad z hantlami 2s
Wznosy na palcach z hantlami 2s
Plecy: Drążek szerokim nachwytem 3s
Martwy ciąg na prostych nogach ze sztangielkami 2s / Unoszenie tulowia 2s
Klatka piersiowa: Szerokie pompki na uchwytach 2s
Barki: unoszenie sztangielek w opadzie tulowia  3s
Biceps: Uginanie przedramion ze sztangielkami podchwytem 2s
Triceps: Prostowanie przedramion ze sztangielkami w opadzie tułowia 2s

Powtórzenia: 12-14 (drążek póki co po 6-7 na serie :( )

Czegoś za dużo/za mało, piszcie proszę.

Opublikowano

Brzuszkami  sadła nie zrzucisz. Pier.dolenie o marcu, a w marcu stwierdzisz, że się jednak nie chce. Zobacz jaka piękna data  01.10 idealna na rozpoczęcie. Zakładaj buty i lecisz, ja zaraz też startuję.

Opublikowano

Nie mogę teraz w ogole biegac ze wzgledów zdrowotnych - dluga historia. Wydałem 1000 zł na buty i szmaty do biegania i sie dowiedzialem, ze moge je do szafy wlozyc wiec to nie jest tak ze nie chce, tylko chce zaczac cos robic aby nie zeswirowac do marca.

Opublikowano

Jeśli odrzucasz wszystkie rodzaje aktywności fizycznej, to pozostaje tylko redukcja kalorii i odpowiednia dieta. A czy względy zdrowotne również nie pozwalają pływać? To jest chyba jedno z najlepszych, najbardziej naturalnych ćwiczeń jakie człowiek może robić. Popływasz sobie umiarkowanym tempem żabką czy czym tam umiesz przez 30 minut i poczujesz jak metabolizm się podkręca.