Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Lubię takie spodnie, zawsze o takich marzyłem. Jak mi mama kupiła spodnie do biegania z LIDLA, które zakładam na siłownię, czuję się jak je.bany król świata. Jakby taki Jaczes się ze mnie śmiał, to bym się chyba popłakał. A jakby się odwrócił do mnie plecami, by wyśmiać mnie przed całą siłownią, to bym mu zaje.bał 24kg hantlem w głowę. Nigdy się nie śmiej z ludzi w spodniach do biegania na siłowni.

Dokladnie, czesto widuje ziomkow, ktorzy trzaskaja squaty w takich galotkach *wersja moro z UA ROX), po 180kg na kilka razy, wiec nie tylko cioty w tym siedza..

po pierwsze, to nic sie nie porwie, a po drugie, to dobre czucie w nich jest

błażej - wyciskanie na barki podchwytem to dobry sposób żeby sie ciężar zwalił na ryj. może fajne urozmaicenie, ale małym ciężarem. pierwsze słysze, że POWINNO sie tak robić 

Lubię takie spodnie, zawsze o takich marzyłem. Jak mi mama kupiła spodnie do biegania z LIDLA, które zakładam na siłownię, czuję się jak je.bany król świata. Jakby taki Jaczes się ze mnie śmiał, to bym się chyba popłakał. A jakby się odwrócił do mnie plecami, by wyśmiać mnie przed całą siłownią, to bym mu zaje.bał 24kg hantlem w głowę. Nigdy się nie śmiej z ludzi w spodniach do biegania na siłowni.

Na zartach sie nie znasz? :(

A to wyciskanie podchwytem dobre jak ktos chce szybko zlapac kontuzje :reggie:

Dzisiaj nogi:

Suwnica:

*200 kg na 18

*360 kg na 12

*400 kg na 10

*520 kg na 7

Przysiady ze sztangą z przodu w super serii z wykrokami:

*Gryf sam na 10 razy i 20 wykroków

*30 kg*10 i 20 wykroków

*40 kg na 10 i 20 wykroków

*50 kg na 10 i 20 wykroków

*60 kg na 10 i 20 wykroków

*80 kg na 10 i 20 wykroków

Przysiad z tyłu w super serii z wykrokami:

*100 kg na 7 i 20 wykroków z hantlami po 12kg.

Uginanie na 2głowe:

*20 kg na 24 razy

*25 kg na 18 razy

*30 kg na 18 razy