Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lubię takie spodnie, zawsze o takich marzyłem. Jak mi mama kupiła spodnie do biegania z LIDLA, które zakładam na siłownię, czuję się jak je.bany król świata. Jakby taki Jaczes się ze mnie śmiał, to bym się chyba popłakał. A jakby się odwrócił do mnie plecami, by wyśmiać mnie przed całą siłownią, to bym mu zaje.bał 24kg hantlem w głowę. Nigdy się nie śmiej z ludzi w spodniach do biegania na siłowni.

Opublikowano
  W dniu 8.01.2015 o 16:41, wronerro napisał(a):

Dokladnie, czesto widuje ziomkow, ktorzy trzaskaja squaty w takich galotkach *wersja moro z UA ROX), po 180kg na kilka razy, wiec nie tylko cioty w tym siedza..

po pierwsze, to nic sie nie porwie, a po drugie, to dobre czucie w nich jest

błażej - wyciskanie na barki podchwytem to dobry sposób żeby sie ciężar zwalił na ryj. może fajne urozmaicenie, ale małym ciężarem. pierwsze słysze, że POWINNO sie tak robić 

Opublikowano

Kumpel zaczął współpracę z Bartkiem Guranem i ten powiedział mu, że tak należy robić. Też pierwsze słyszę, ale zrobiłem tak na 2 czy 3 treningach. Ciężko mi się wypowiadać, bo czuję, że moja technika kuleje w tym ćwiczeniu, więc chciałem was zapytać, czy ktoś tak robi.

Opublikowano (edytowane)

Wszystko zależy od towaru jaki przyjmie ;) Znam kiedyś byłego usera SFD a teraz czołowego Polskiego pakera,jak mi napisał ile teścia kazał mu Słodki bić tygodniowo to nie chciało mi się wierzyć,ale jak widać progres jest.

Edytowane przez Litwin81
Gość yaczes
Opublikowano
  W dniu 8.01.2015 o 19:57, blazej10 napisał(a):

Lubię takie spodnie, zawsze o takich marzyłem. Jak mi mama kupiła spodnie do biegania z LIDLA, które zakładam na siłownię, czuję się jak je.bany król świata. Jakby taki Jaczes się ze mnie śmiał, to bym się chyba popłakał. A jakby się odwrócił do mnie plecami, by wyśmiać mnie przed całą siłownią, to bym mu zaje.bał 24kg hantlem w głowę. Nigdy się nie śmiej z ludzi w spodniach do biegania na siłowni.

Na zartach sie nie znasz? :(

A to wyciskanie podchwytem dobre jak ktos chce szybko zlapac kontuzje :reggie:

Opublikowano

Ostatnio robie wykroki jako 4 ćwiczenie, zaczynam z hantlami 16kg, a kończę 4 i 5 serie bez obciążenia. Gimbusowe pakiery dziwnie się spoglądają, bo oni robią wykroki z hantlami 22kg, a nawet się nie pocą. ;)

Opublikowano
  W dniu 9.01.2015 o 12:41, YETI napisał(a):

Ostatnio robie wykroki jako 4 ćwiczenie, zaczynam z hantlami 16kg, a kończę 4 i 5 serie bez obciążenia. Gimbusowe pakiery dziwnie się spoglądają, bo oni robią wykroki z hantlami 22kg, a nawet się nie pocą. ;)

Już widzę jak tam ich technika idzie w parze z ciężarem przy robieniu wykroków :sorcerer:

Opublikowano

Dzisiaj nogi:

Suwnica:

*200 kg na 18

*360 kg na 12

*400 kg na 10

*520 kg na 7

Przysiady ze sztangą z przodu w super serii z wykrokami:

*Gryf sam na 10 razy i 20 wykroków

*30 kg*10 i 20 wykroków

*40 kg na 10 i 20 wykroków

*50 kg na 10 i 20 wykroków

*60 kg na 10 i 20 wykroków

*80 kg na 10 i 20 wykroków

Przysiad z tyłu w super serii z wykrokami:

*100 kg na 7 i 20 wykroków z hantlami po 12kg.

Uginanie na 2głowe:

*20 kg na 24 razy

*25 kg na 18 razy

*30 kg na 18 razy