Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio za dużo nie piszę bo robię obwody,jedyny wypis godny uwagi to 100 kg w 3 serii siadów na 7 razy z dupą do ziemi.Po nich interwały.Jutro ostatni trening nóg,a za tydzień w poniedziałek ostatni trening przed debiutami.Dzisiaj kaloryka koło 2500 kcal,ale tylko fat i białko i chudnę,jednak kalorie nie są sobie równe,to węgle warunkują tycie.

Ale w sensie że jak wyglądały proporcje tłuszczu do białka? Ile tak leciałes bez wegli? Czy tylko tego dnia?

Opublikowano

Tylko białko około treningowo,400 gram serka wiejskiego na swojskim kefirze(bez laktozy) przed a po 150 gram fasolki(3,3 węgli) i 150 gram mięsa(ok. 30 gram białka).Na razie zdaje egzamin,siła dużo nie spadła.

• Plusik 1
Opublikowano

Jak bicek spadł 0,5 cm przez 9 tygodni to raczej nie,wręcz przeciwnie wydaje mi się że się zagęścił,często gęsto jadłem po 3 gramy białka na 1 kg masy ciała a jako energie zamiast węgli dawałem fat(mct,zwierzęce i roślinne)

Opublikowano

do litwina albo kazuba: jakie pływanie/ trening na basenie poprawia najbardziej kondycje i wydolnosc? tylko oprocz motyla, bo nie umiem tego styu

motyl. też go nie umiem. tak trochę, ale huyowo. dalej kraul

żabką i plecami to sie odpoczywa

Opublikowano

Jak nie masz techniki, to każdym stylem się możesz szybko zmęczyć.

o, to coś o mnie ;)

dzis bylem na siłowni pierwszy raz w życiu w ogóle, tak to ćwiczyłem zawsze w domu/w piwnicznej siłowni. Za dużo nie zmachałem sie, po dwóch tygodniach odpoczynku sflaczałem nieźle.

Ogólnie mam czas chodzi tylko rano, co mi nawet odpowiada - przez pół godziny miałem tylko dla siebie polowe sali ze sprzętem : -) technika kuleje pewnie, ale to się poprawi.

W sumie to jestem z siebie zadowolony, że w ogóle się przemogłem, z natury jestem raczej domatorem i samotnikiem ;p

Teraz tylko wytrwać w stawaniu o 6.

• Plusik 2
Opublikowano

Jak nie masz techniki, to każdym stylem się możesz szybko zmęczyć.

Ja mialem na mysli fakt, ze klasyczny jest tak samo ciezki jak kazdy inny. Nogi mocno pracuja i robia kolo 70% roboty. Gorna czesc ciala takze dostaje w d.upe. Czesto sie zmagalem ze skurczami i odretwieniem w nadgarsku swego czasu.

Opublikowano (edytowane)

A ja miałem na myśli, to że jak pływałem złą techniką żabką, to też się szybko męczyłem. Nie aż tak jak kraulem, ale zawsze.

E: I tak jak Litwin pisał - od żabki triceps w pierwszej kolejności.

Edytowane przez kultywator
Opublikowano (edytowane)

Moj organizm znowu mnie zaskakuje. W niedziele byl dzien kobiet, wiec wiadomo, z zona trzeba bylo gdzies sie wybrac. Ciastka, kawy, lody, desery... Mnostwo pustych cukrow. Tak sie tym zapchalem wczoraj, ze dzis zjadlem raptem 500 kcal od rana do fajrantu (rano owsianka, o 14:00 mieso z warzywami), a po robocie od razu na siłownię.

Co jest dziwne to to, ze na treningu mialem chyba najwieksza sile i pompe od miesiecy. Dafuck? Chodzi o naladowanie cukrem wczoraj, czy moze mala ilosc kcal dzis uruchomila energie zapasowa z tluszczow wlasnych? Nie kumam tego, skad takie zmiany w formie, bo machało mi się żelastwem dużo lżej niż na poprzednim treningu.

Edytowane przez _Red_
Opublikowano

Od wczoraj zacząłem sezon siłowo-masowy.Mam jabłczan,mono creapure,beta alanine,DAA,musze dokupić q10 i NAC.Ćwiczenia podstawowe będę robił 5*5,uzupełniające od 6 do 12,w ostatniej z drop setem.Wstawiam ostatnie 2 fotki z rozgrzewki w Żelistrzewie co by nie zaśmiecać już fotkami z zawodów.

2ptqsl4.jpgw004qs.jpg