Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam pamiętam że dostałem pod jakimś filmikiem WK opjerdol . Według specjalistów z youtube , tylko podczas stosowania dopingu można ćwiczyć na ciągłym napięciu ( nie wyprostowywanie rąk) a natural tylko i wyłącznie pełny zakres ruchu. Nie kwestionuje bo pewnie koleś się zna.

Ja tam pamiętam że dostałem pod jakimś filmikiem WK opjerdol . Według specjalistów z youtube , tylko podczas stosowania dopingu można ćwiczyć na ciągłym napięciu ( nie wyprostowywanie rąk) a natural tylko i wyłącznie pełny zakres ruchu. Nie kwestionuje bo pewnie koleś się zna.

koorva, tyle lat jak psu w  dupe.

Czas cos przybic.

No proszę. Człowiek tyle lat nieświadomie prawidłowo ćwiczył, a ten ból w stawach łokciowych to pewnie zła dieta.

Przysiad ze sztangą 3 serie

Wiosłowanie sztangą 3 serie

Wyciskanie sztangi leżąc 3 serie

Wyciskanie na barki 2-3 serie

Podciąganie na drążku podchwytem 3-5 serii

wznosy nóg w opadzie 3 serie

gdzie tu dodać wznosy tułowia w opadzie (na prostowniki)

po przysiadach, czy zupełnie na start, czy moze na koniec? 

Doopy ani razu nie oderwałem(ja wiem że wygięcie w okolicy lędźwiowej może wprowadzić taki odbiór),oj kazub dałeś ciała w ocenie ;) A co to rąk,to tak jak wyżej pisali,zależało mi by cyce były cały czas spięte.

Doopy ani razu nie oderwałem(ja wiem że wygięcie w okolicy lędźwiowej może wprowadzić taki odbiór),oj kazub dałeś ciała w ocenie ;) A co to rąk,to tak jak wyżej pisali,zależało mi by cyce były cały czas spięte.

obejrzałem jeszcze pare razy.....no według mnie, to unosisz miednice.....plus wypierasz nogami (widać ruch wyraźnie nawet przez dres). więc albo ja źle patrzę, albo ewidentnie podnosisz ass

co do tych niepełnych ruchów, to oczywiście nie chodziło mi o wyprost łokcia, heloł, jajów se nie róbmy . tu chyba mnie zmyliło combo - ujęcie + ujemny skos + krótkie łapy litwina, więc może te ruchy były całkiem okej

Dzisiaj nogi i próba bicia rekordu(udana ;) ). Najpierw 5 min orbitreka,później ok. 4 min rozciągania dynamicznego,głównie nogi,prostowniki i miednica.Później 4 serie rozgrzewkowe i 160 na raz(nogi mógłby więcej,plecy strasznie bolały po środzie).

Później zrobiłem jeszcze 130 kg na 10 siadów,140 kg na 6,wykroki z 60 kg,kilka serii suwnicy na"2",a w ostatniej drop set z 400 kg(na 10 razy) aż do 80 kg.

• Plusik 1

Ja pie.rdolę ale padaka. Waga 77,1 KG rano ale sadła i skóry na brzuchu i bokach tyle, że na plaży w czerwcu lepiej chodzić w bluzie, Kanabis już szykuj jakieś dissy na żywo bo mi się należą. Musiałbym jeszcze minimum dychę polecieć żeby zobaczyć mięśnie brzucha ale słabo to widzę. Chyba pora estrogen zbadać i w ogóle hormony bo coś tu nie gra. Poza tym nie tyrałem kilka dni, pojechałem z żoną do IKEA i jak wyciągałem talerze z kosza źle wygiąłem plecy i tak mnie napie.rdalają korzonki, że ledwo siedzę. ;/

Litwin jesteś trenerem też musisz traktować klientów jak niepełnosprawnych? Oszalałem jak na kursie każą mi podawać hantle na kolana chociażby do robienia bicepsa/rozpiętek by klient nie musiał się schylać albo ściągać drążek z wyciągu i dopiero potem podawać klientowi. Nie chce mi się wierzyć że trenerzy tak robią , jeszcze kobiecie normalne że hantle przyniosę ale aby chłopa tak traktować? To trochę takie poniżające.

Dzisiaj nogi i próba bicia rekordu(udana ;) ). Najpierw 5 min orbitreka,później ok. 4 min rozciągania dynamicznego,głównie nogi,prostowniki i miednica.Później 4 serie rozgrzewkowe i 160 na raz(nogi mógłby więcej,plecy strasznie bolały po środzie).

Później zrobiłem jeszcze 130 kg na 10 siadów,140 kg na 6,wykroki z 60 kg,kilka serii suwnicy na"2",a w ostatniej drop set z 400 kg(na 10 razy) aż do 80 kg.

Na filmiku jest polprzysiad.

Bedzie wideo z pelnym?

• Minusik 1