Plugawy 3 661 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Lubie to cwiczenie bardzo. Idealnie wali w trica. Po prostu trzeba sobie wyrobic nawyk prawidlowego ustawienia lap i tyle. Swoja droga gosc jest niezle doj.ebany, jesli chodzi o wyglad to ideal jaki chcialbym kiedys reprezentowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Panowie, powoli wracam do sił. Jakieś fajne zestawy ćwiczeniowe na brzuch ?? Zaczęłabym ćwiczyć z moją ukochaną Mel B, ale póki co uważam, że mogłabym sobie krzywdę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Zaczalbym od abs2 http://www.miesniebrzucha.pl/miesnie-brzucha-cwiczenia/abs-2-dla-zaawansowanychi do tego przerozne planki, by zaangazowac miesnie lokalne i globalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Dzięki, będziemy próbować jutro jak maluch będzie spał. Jakbyście jeszcze na coś lekkiego i przyjemnego wpadli, to poproszę filmiki/linki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja jutro na siłce nakręcę i ci tutaj wstawię filmik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Pamietam kiedys, kiedys typ mi powiedzial jak robic poprawnie skullcrushery na trica. W sumie dawno tego cwiczenia nie robilem, ale wczoraj na silowni widzialem kolesia, ktory tam pouczal innego. No i tak w sumie pomyslalem ze faktycznie, wiekszosc ludzi robi wlasnie je tak jak nie powinni. Wiec jako czwartkowa ciekawostka dropsa: Ja robie i tak i tak i nie narzekam. W sumei to myslalem ze to oddzielne cwiczenia nie błedne wykonanie tego co wrzuciłes Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Panowie, powoli wracam do sił. Jakieś fajne zestawy ćwiczeniowe na brzuch ?? Zaczęłabym ćwiczyć z moją ukochaną Mel B, ale póki co uważam, że mogłabym sobie krzywdę zrobić. Jak wracasz to takie ćwiczonka ci wystarczą 3 serie po 12 powtórzeń w każdym i będzie ogień Wraz ze wzrostem wytrenowania możesz dodawać serii i powtórzeń: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Pamietam kiedys, kiedys typ mi powiedzial jak robic poprawnie skullcrushery na trica. W sumie dawno tego cwiczenia nie robilem, ale wczoraj na silowni widzialem kolesia, ktory tam pouczal innego. No i tak w sumie pomyslalem ze faktycznie, wiekszosc ludzi robi wlasnie je tak jak nie powinni. Wiec jako czwartkowa ciekawostka dropsa: Ja robie i tak i tak i nie narzekam. W sumei to myslalem ze to oddzielne cwiczenia nie błedne wykonanie tego co wrzuciłes Dokładnie , przy robieniu go bardziej za głowy mając cały czas łokcie pod kątem bardziej po (pipi)e dostaje głowa długa . Sam tak wykonuje na zmianę ze zwykłymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Mi powien kolega, ktory sobie startuje w klasyku pokazal jeszcze jeden wariancik tego tylko tutaj nie zaszalejemy z ciezarem. Chwytamy lamana wasko, jakbysmy chcieli wyciskac wasko (na trica) no i wyciskamy wasko w gore (jestesmy w w poczatkowej fazie skullcrushera) teraz robimy normalnie skulla do czola, po czym z czola przenosimy sztange znowy do klaty Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Tym sposobem to ja się ratuję,jak mam siłę opuścić a nie mam już siły podnieść sztangi,czyli opuszczam do czoła,przeciągam na klatę i wyciskam wąsko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Panowie, powoli wracam do sił. Jakieś fajne zestawy ćwiczeniowe na brzuch ?? Zaczęłabym ćwiczyć z moją ukochaną Mel B, ale póki co uważam, że mogłabym sobie krzywdę zrobić. Jak wracasz to takie ćwiczonka ci wystarczą 3 serie po 12 powtórzeń w każdym i będzie ogień Wraz ze wzrostem wytrenowania możesz dodawać serii i powtórzeń: Dzięki wielkie! Zaraz będziemy działać.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Jestem strasznie dumny z mojej pani i chciałem się pochwalić jej dzisiejszym rekordem w siadzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Fajne sandalki. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Laska robiąca przysiady, to jeden z wymogów dla kandydatek na żonę. 2:20 Edytowane 22 Maja 2015 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 JA się takich w pracy na oglądam to później zasnąć nie mogę A u mnie jeszcze jedna jest gimnastyczką i po każdym treningu się rozciąga Szpagaty i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Slyszalem gdzies, ze tarzanie sie po parku z namiotem pomaga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 W parku na razie nie mogę wiec uskuteczniam w domu Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Robi ktoś stretching? Zauważyłem że zrobiłem się straszne drewno i chciałbym porobić jakiś stretching 30minut dziennie. Ma ktoś jakiś fajny plan? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 30 min sporo,ja na ogół robię dynamiczny przed nogami a po treningu rozciągam przepracowane mięśnie,ale góra z 5 min,chcę je rozciągnąć i pobudzić komórki satelitarne ale nie na tyle się rozciągać by stracić na sile. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) aktualnie mam 2tyg przerwe od trenningow (tatuaz), zatem pytanie. Po mierzeniu wyszlo, ze barki nie rosną. Robie 3x w tyg FBW, gdzie na każdym trenningu oprocz cw wielostawowych mam: 3serie wyciskanie siedzac 10-12 (wiekszy ciezar) 3serie wznosy bokiem 15 (mniejszy) 3serie wznosy w opadzie tulowia (mniejszy) dodac po 1 serii, cos zmienic innego? wiecej kcal? Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) wywal wznosy w opadzie bo to dla kulturystów pedałów rób wyciskanie żołnierskie, tył barków dostaje np. podczas wiosłowanie sztangą w opadzie i to wystarczy. w tym planie treningowych (FBW) nie ma miejsca na izolowane ćwiczenia. Edytowane 3 Czerwca 2015 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 U mnie jest. Robie takie superserie: - wyciskanie sztangi przodem + wznosy w opadzie - wznosy stojac + szrugsy Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Stosuje ktoś trening HST? Bo czegoś nie rozumiem , w HST ćwiczymy FBW 3x tygodniowo i z tego co czytam : 1-2 tydzień : ciężar na 15 powtórzeń 3-4 : ciężar na 10 powtórzeń 5-6 ciężar na 5 powtórzeń 7-8 ciężar na 5 powtórzeń lub same negatywy. No ale innym założeniem jest zwiększanie ciężaru z treningu na trening . Jak to jest możliwe bym przez okres 2 tygodni zwiększając ciężar 3 razy w tygodniu był w stanie trzymać się tego samego zakresu ruchu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Pewnie przez pierwszy tydz ten sam ciężar a dopiero w kolejnym dodajesz te X kg i robisz z określonym ciężarem przed tydz ćwiczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 No właśnie napisane jest że z treningu na trening wykonując FBW 3x w tygodniu. Masakra czyli zaczynając hst 100 kg x 15 skończę z 200 kg x1 :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi