Opublikowano 27 sierpnia 20159 l 120 sekund między cyklami? A gdzie czas na mostek ? Zejście ? Przecież dupa zbita jak skała się zrobi ?
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Nie wiem czy u was tak samo ale dzisiaj taka duchota ze nie szlo ćwiczyć,a mi wypadły nogi.Mimo wszystko w siadach poszło ok,w ostatniej serii 140 kg na 6 i z tego drop set.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l no cały dzień się dziś pociłem w tej duchocie. miałem w końcu wystartować z siłką, ale jednak jutro. wyskocze o 11 czyściutki, świeżutki jak cywilizowany człowiek
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l nic mi nie przybyło, tylko ubyło przecież co nie. sporo mięsa i troche tłuszczu
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Dzisiaj lekki kac bo bibie i grillu, roztrenowany fbw ładnie, zaraz na rower i na grilla z żoną. Waga 78 kg ale brzuch spoko, czuję się kapitalnie. Miłego dnia ekoledzy.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Wrzucam na warsztat ppl od slodkiewicza. Wygląda oko Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 września 20159 l Litwin25 też uczono was by podczas przysiadu kolana nie wychodziły po za linie palców(chyba każdy zna te technikę) bo z tego co czytam obciąża to za bardzo staw biodrowy i dużo lepiej robić przysiad pozwalając uciekać kolanom po za linie palców.
Opublikowano 3 września 20159 l Mój idol j.bilczynski porusza ten temat na swoim jutube, podaje nawet skonplikowane matematyczne!!!! Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 września 20159 l Uczono mnie na treningach koszykówki, że przy wszelkich obniżenia dupy, czyli do przysiadów, wykroków oraz kroku obronnego należy pamiętać, żeby kolano nie wychodziło przed stopę. Niedawno robiłem wykroki z talerzem 20 kg i się pare razy zapomniałem to czuć było to w rzepce.
Opublikowano 3 września 20159 l Zależy jaki kto ma zakres ruchu w stawie biodrowym i kolanowym,jak nisko siadasz dupą to ci kolana przed stopami nic nie zrobią,jak masz ograniczoną ruchomość to więzadła rzepki,czyli przedłużenie przyczepów końcowych mięśnia czerwonogłowego mogą się naciągać i bolec.
Opublikowano 3 września 20159 l Stare ale zawsze na propsie http://www.body-factory.pl/showthread.php?t=7862
Opublikowano 4 września 20159 l Jak nie lecę planem z tabelka w excellu jak np 531 lub madcow to np w ppl główne boję liczę 1rm, potem z tego 90%cr i jak plan mam na 12 tyg to progresuje co 2,5% cr tygodniowo a reszta na stałym ciężarze zeiekszanym jak czuje móc. Nie lubię tak bez sensu robić siady na 120 jak mogę je zrobić na 135kg i jest oko. Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 września 20159 l 1rm = (ciężar x powtórzenia) x 0,0333 + ciężar np macham na klatę100 kg na 12 razy to (100x12)x 0,0333 + 100 = 140 kg to mniej więcej mój maks na raz to potem mój ciężar roboczy to 90%x1rm czyli 126 kg to mój cr i od tego liczę np 70-80% i co tydz zwiększamy o 2,5%. Jasno? Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 września 20159 l przez wronerro
Opublikowano 4 września 20159 l skróty można sprawdzić w przeglądarce internetowej google, ale chodzi o ten bełkot nabuzowanego 13latka przy użyciu taptalka madcow ziomuś 2.5 % cr i progresuje i jest oko kumasz te kocie ruchy czarnuchu ?
Opublikowano 4 września 20159 l Tutaj wszyscy to elyta umyslowa albo trenerska, nie ma miejsca dla klasy robotniczej, poszol won - oczywiscie przy uzyciu taptalka.
Opublikowano 6 września 20159 l Ciągle katuję nogi. Rower, piłka, rower, piłka. I rower. Pięknie się rysują uda i łydki, stale ociosywane z tłuszczu Jak wrócę do swojej normalnej wagi (najpewniej na wiosnę), to uderzam na siłkę. Chciałbym mieć zdrową, smukłą sylwetkę i ok. 40 cm w bicu. Już możecie wrzucać porady. Czy może zacząć od kalisteniki? :czesc:
Opublikowano 6 września 20159 l kali co? normalnie jak samiec alfa, w żelazo wbijaj a nie jakieś pedalstwo.
Opublikowano 6 września 20159 l Już nie pi.erdol od rzeczy, kalistenika dla pedałów? Przecież to siłowy hardkor.