Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 326,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• TheAceOfSpades
    TheAceOfSpades

Poszło 200 kg w martwym ciągu (sumo + klasyk), plan na ten rok wykonany   

• Mimo wczorajszej ciężkiej klaty i tricka zdecydowałem się zrobić dzisiaj martwy(na nowej siłce nie ma odpowiedniego miejsca na martwy),poszło nieźle jak na tak krótką regenerację :)Waga 84 kg.  

• Daję ten filmik z cyców,niestety nie jest do końca bo tam zszedłem na goły gryf i się zeszmaciłem  

Opublikowano

Bardziej techniczny niz siłowy ;) Takiego muscle upa i siła kratosa ci nie pomoze jak nie bedziesz znał techniki.

Opublikowano

No wiadomo, ale pedały to co najwyżej mogą rekreacyjnie w badmintona pograć, a Kobik pier.doli jakby był Kratosem, który dźwiga hantle 50 kg uszami, a tymczasem dopiero co rzucił gierki na rzecz pomachania gryfem. Jeszcze niedawno wchodził tu tylko po to, żeby (pipi).nać jakimś suchym trollem i pocisnąć Litwinowi, a dziś  codziennie zdaje nam relacje jak bardzo jest fajny. Szanujmy się trochę.

Opublikowano

To dodaj emotkę jakąś ładną jak żartujesz.

Opublikowano

Poprawie sie. Obiecuje :) crossfita ostatnio ziomek targa. Zawsze fajna alternatywa do nowego bodzca, ale preferuje pedalskie targanie zelaza :)

Opublikowano

kabi ty zrobisz muscleupa?

Opublikowano

kabi ty zrobisz muscleupa?

:frog:

Opublikowano

Chłopaki te podciągania mogą sprawiać bóle pleców? Coś jak zakwasy? Czasami jak się źle zegnę po takim treningu to aż mnie ból paraliżuje. Zwykle na następny dzień jest jeszcze kiepskich a na drugi ok. Miewacie takie coś? To normalne?

Opublikowano

Źle się rozgrzewasz, albo w ogóle. Ja do głupich pompek w domu robię wszelkie wymachy każdego stawu.

Opublikowano

Racja. Do poprawki. Można sobie zrobić kuku rozciągając się słabo przed treningiem?

Opublikowano

No jak się rozciągasz na zimno to słabo. Do ćwiczeń w domu najlepsze są wszelkie wymachy, krążenia stawów. Można jeszcze dołożyć kilka ćwiczeń z gumą na dogrzanie.

Opublikowano

Spoko. Przyznaje, że u mnie rozgrzewka słaba była do tej pory ale ten ból pleców mnie dzisiaj zaskoczył. Aż czułem ból przy oddychaniu. Dzięki za poradę.

Opublikowano

Też ćwiczę w domu i wiem, że ciężko się dobrze rozgrzać, szczególnie jak nie ma się bieżni, albo rowerka. Dobre są jakieś przeskoki w miejscu, pajacyki no i właśnie takie wymachy.

Opublikowano

Dokladnie, polecam do tego skakanke. Ale tu juz te 4m trzeba :D

Opublikowano

Przecież to ściema, nie da się spalać tłuszczu w określonym miejscu. Taki pas ma jedynie zastosowanie, jak jest zimno i wietrznie, wtedy dobrze ogrzewa i chroni lędźwie oraz nerki przed przewianiem.

Opublikowano

w sumie nie myslalem o tym krupek, dobre na zime bedzie.

leci plusik.

Opublikowano

Spoko, choć dla mnie niewygodnie, lepsza koszulka termoaktywna z ociepleniem.

Opublikowano

Chłopaki te podciągania mogą sprawiać bóle pleców? Coś jak zakwasy? Czasami jak się źle zegnę po takim treningu to aż mnie ból paraliżuje. Zwykle na następny dzień jest jeszcze kiepskich a na drugi ok. Miewacie takie coś? To normalne?

nie nadajesz sie. daj se siana. dla ciebie polecam nordic walking albo joge 

Opublikowano

Ej ale te o nordic walking to całkiem zabawne. Reszta dzisiejszych postów kazuba 2/10