Opublikowano 6 września 20159 l Bardziej techniczny niz siłowy Takiego muscle upa i siła kratosa ci nie pomoze jak nie bedziesz znał techniki.
Opublikowano 6 września 20159 l No wiadomo, ale pedały to co najwyżej mogą rekreacyjnie w badmintona pograć, a Kobik pier.doli jakby był Kratosem, który dźwiga hantle 50 kg uszami, a tymczasem dopiero co rzucił gierki na rzecz pomachania gryfem. Jeszcze niedawno wchodził tu tylko po to, żeby (pipi).nać jakimś suchym trollem i pocisnąć Litwinowi, a dziś codziennie zdaje nam relacje jak bardzo jest fajny. Szanujmy się trochę.
Opublikowano 6 września 20159 l Zartuje sobie a cisnienie z dupyyyyy, oj krupku. Litwina nie cisne, jest swoj ziom
Opublikowano 6 września 20159 l Poprawie sie. Obiecuje crossfita ostatnio ziomek targa. Zawsze fajna alternatywa do nowego bodzca, ale preferuje pedalskie targanie zelaza
Opublikowano 6 września 20159 l Te drążki są spoko w końcu nie każdy chce być silny i mieć ładną sylwetkę niektórzy po prostu lubią drągale .
Opublikowano 6 września 20159 l Chłopaki te podciągania mogą sprawiać bóle pleców? Coś jak zakwasy? Czasami jak się źle zegnę po takim treningu to aż mnie ból paraliżuje. Zwykle na następny dzień jest jeszcze kiepskich a na drugi ok. Miewacie takie coś? To normalne?
Opublikowano 6 września 20159 l Źle się rozgrzewasz, albo w ogóle. Ja do głupich pompek w domu robię wszelkie wymachy każdego stawu.
Opublikowano 6 września 20159 l Racja. Do poprawki. Można sobie zrobić kuku rozciągając się słabo przed treningiem?
Opublikowano 6 września 20159 l No jak się rozciągasz na zimno to słabo. Do ćwiczeń w domu najlepsze są wszelkie wymachy, krążenia stawów. Można jeszcze dołożyć kilka ćwiczeń z gumą na dogrzanie.
Opublikowano 6 września 20159 l Spoko. Przyznaje, że u mnie rozgrzewka słaba była do tej pory ale ten ból pleców mnie dzisiaj zaskoczył. Aż czułem ból przy oddychaniu. Dzięki za poradę.
Opublikowano 6 września 20159 l Też ćwiczę w domu i wiem, że ciężko się dobrze rozgrzać, szczególnie jak nie ma się bieżni, albo rowerka. Dobre są jakieś przeskoki w miejscu, pajacyki no i właśnie takie wymachy.
Opublikowano 6 września 20159 l No hej, pajacyki, podskoki, burpes, przysiady itd itd. Nie trzena wiecej miejsca niz 2m zeby sie rozgrzac.
Opublikowano 7 września 20159 l Używał ktoś z Was pasa neopronowego przy zbijaniu brzucha? Chodzi mi głównie o bieganie w pasie, daje jakieś efekty?
Opublikowano 7 września 20159 l Przecież to ściema, nie da się spalać tłuszczu w określonym miejscu. Taki pas ma jedynie zastosowanie, jak jest zimno i wietrznie, wtedy dobrze ogrzewa i chroni lędźwie oraz nerki przed przewianiem.
Opublikowano 7 września 20159 l w sumie nie myslalem o tym krupek, dobre na zime bedzie. leci plusik.
Opublikowano 7 września 20159 l Spoko, choć dla mnie niewygodnie, lepsza koszulka termoaktywna z ociepleniem.
Opublikowano 7 września 20159 l Chłopaki te podciągania mogą sprawiać bóle pleców? Coś jak zakwasy? Czasami jak się źle zegnę po takim treningu to aż mnie ból paraliżuje. Zwykle na następny dzień jest jeszcze kiepskich a na drugi ok. Miewacie takie coś? To normalne? nie nadajesz sie. daj se siana. dla ciebie polecam nordic walking albo joge
Opublikowano 8 września 20159 l Ej ale te o nordic walking to całkiem zabawne. Reszta dzisiejszych postów kazuba 2/10