Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wiem ale chodzi mi po prostu o poprawienie sprawnosci. Tak je.błem gimnastyka w sumie bez sensu. 

Co z tego ze jest sie duzym, silnym skoro bez innych treningow prócz siłowych jednak motorycznosc maleje. Zwlaszcza ze 7 godzin siedze w robocie. Pracujac fizycznie napewno tego sie tak nie odczuwa.

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

No to ja polecam TRXa albo np resistance tape, abroll ,kettelsy itd. Generalnie opcji jest sporo Kabi. Nawet probic jakies cwiczenia z YT w stylu yogi czy pilatesu zrobia woje.

Oki dzieki sprawdze

Yoga? jak w GTA? Chyba odpada nie mam basenu przy którym mógłbym to robic :/

Opublikowano

rozciąganie po treningu ? nie zawsze mam czas, ale jak mam, to przynajmniej z 10 min dobrego rozciągania na pełnej ku,rwie. kiedyś uskuteczniałem regularnie. dawno temu, jak się siedziało po 3 godziny w garażowej siłce, to pół godziny samego rozciągania na koniec.

Opublikowano

Do rozciągania i rozbijania mięśni zayebiste są rollery. Tabaty fajnie zwiększają wytrzymałość, na motorykę i mobilność dobre są gumy, albo szybkie ćwiczenia z małym obciążeniem.

Opublikowano

do rozciągania to właściwie nic nie jest potrzebne. wystarczą podstawowe obiekty na siłce, żeby było się o co zaprzeć, drążek, wyciąg, ale nawet jeśli tego nie ma, to nic

z fajnych bajerów to na pewno kółko do brzucha. te TRXy i inne tasiemki pewnie tak, jak ktoś ma wysoki level i potrzebuje urozmaiceń. chyba. nie bawiłem się tym. 

Opublikowano

Ale o cos cie piecze dupa czy o co chodzi? Frustracje z domu pozostawiamy w domu.

A szmate która bedzie ci filmiki wrzucac na zawołanie poszukaj na roksie. 

Opublikowano (edytowane)

Za chudy w uszach jestes i w łapie. Ojej teraz kazdy kto nie ma 8%bf jak wronero jest grubasem. O boziu jak mi przykro. 

Chudy, słaby, bez honoru i widocznie z kompleksami. Tak jak wysylanie mi pmk jak sie kazdy jarał szarkiem a ten z bekiem ze go z kfd czy tam sfd kojarzy i on na sterydach i sie nie liczy. Smutne. Lepiej cwiczyc zacznij zamiast pier.dolic bez sensu.

eot

Edytowane przez kanabis
Opublikowano (edytowane)

A wiec sie nie przyznajesz ze tak pisałeś?

PUSSY, tak jak myslalem

:ohboy:

GDAK GDAK POW POW GDAK

Słaba psycha :/

Pieknie smieciuch zaorany. Kazub dobrze było?

Edytowane przez kanabis
Opublikowano (edytowane)

Przecież ja to idioto to ogólnym pisałem. Sharka też pytałem bo był koło z tym samym avkiem i podobnym Nickiem i się o hdrola pytał. Reasumujac szark jest na koksie glombie bez szkoły.

Edytowane przez wronerro
Opublikowano (edytowane)

A tego guwna się nie przyczepiles bo myślałeś, że przez U się pisze? Shark wie jak było ja wiem co widziałem a ty guwno wiesz bo jesteś glomb bez szkoły.

Edytowane przez wronerro
Opublikowano (edytowane)

Dobra ale juz ostygnij i wypi.erdalaj bo sie pienisz jak burek na wiosne a z tych nerwów i tak twoja skladnia nawet nie pozwala mi osądzic czy mnie obrazasz czy to tylko błąd w zdaniu.

Aha no i jak sie pienisz wychodzisz na głąba bez szkoły osmieszajac siebie i twój dyplom o ile takowy masz. Pozdrawiam :)

Edytowane przez kanabis