Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 332,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• TheAceOfSpades
    TheAceOfSpades

Poszło 200 kg w martwym ciągu (sumo + klasyk), plan na ten rok wykonany   

• Mimo wczorajszej ciężkiej klaty i tricka zdecydowałem się zrobić dzisiaj martwy(na nowej siłce nie ma odpowiedniego miejsca na martwy),poszło nieźle jak na tak krótką regenerację :)Waga 84 kg.  

• Daję ten filmik z cyców,niestety nie jest do końca bo tam zszedłem na goły gryf i się zeszmaciłem  

Opublikowano

Teraz litwin jest drugim najsilniejszym litwinem na świecie po burnejce

:*

byłeś w leginsach jak to pisałeś? 

Opublikowano

Liti jak tych twoich przysiadów nikt by nie zaliczył w trójboju siłowym ;) 

Opublikowano

Bo?Wiesz że tam siadają do kąta 90 stopni?Jesteś mało konsekwentny,najpierw ze nie mam szans a potem takie coś,słabo :/

Opublikowano

Liti jak tych twoich przysiadów nikt by nie zaliczył w trójboju siłowym ;)

Spoko ale kumasz czacze że to 180 ? Nawet nie wyprostowałbyś się z tym więc szanuj markę

Litwin jest w huy silny robaki

Opublikowano

Przeciez juz pisałem ze szanuje ciezar glizdy ludzkie. Ale jestem zdania ze jednak jak chwalic sie rekordami to prawidłowymi 

Tutaj MP w trójboju. No inaczej jednak ten siad wygląda , nie tak litwin? 

Przeciez juz pisałem ze szacun za ciezar. Ale patrze słowa krytyki juz nie potrafisz przyjąc na klate tak jak cięzaru. No nic.

Opublikowano

stare konie i dalej pucowanie kto ile wyciśnie i jak w dodatku w huy technicznie idealnie.  :dafuq:

Raczej dlatego że powiedział ze to nie realne i że was oszukuję.

Kabi jak już kogoś wklejasz to sprawdź czy  tak się nisko siada,czy akurat mu się tylko tak usiadło.

Opublikowano

380 kilo. Co oni mają kur.wa za kręgosłupy.

Opublikowano

znacie jakeis sprawdzone plany treningowe dla poczatkujacych z ciezarami? silowo chce cwiczyc 3 razy w tygodniu, w pozostale 3 aeroby, jeden dzien odpoczynku. czy lepiej cwiczyc codziennie i biegac po treningu?

powiem na czym mi najbardziej zalezy: przywrocenie dawnego wygladu plecow i zrobienie V, odbudowa nog, ktore z racji problemow z wiezadlami w obu kolanach sa w nienajlepszej kondycji oraz rozwoj przedramion

Opublikowano

znacie jakeis sprawdzone plany treningowe dla poczatkujacych z ciezarami? silowo chce cwiczyc 3 razy w tygodniu, w pozostale 3 aeroby, jeden dzien odpoczynku. czy lepiej cwiczyc codziennie i biegac po treningu?

powiem na czym mi najbardziej zalezy: przywrocenie dawnego wygladu plecow i zrobienie V, odbudowa nog, ktore z racji problemow z wiezadlami w obu kolanach sa w nienajlepszej kondycji oraz rozwoj przedramion

Rób cardio po siłówce,przyśpieszysz regenerację i będziesz redukował fat.Nigdy po treningu nie biegaj.

Opublikowano

Jak na czczo lub po siłówce to styka 20-30 min,no cardio jest nudne,ale zdrowe dla serca i nie zużywa tyle białka na cele energetyczne co interwał.

Opublikowano

Wracam chwilowo na splita w klasyku na 3 dni w tygodniu.

Bo P&P ciut zmeczony materialem + brak checi przez te zimy i sniegi ktore zaatakowaly w styczniu. Od kiedy sniegi i minusy w styczniu? Gdzie jest slonce? Co kieruje planeta? Osama? :obama: Slonko wroc :(

Opublikowano

Ja dziś plecy na mojej mordowni,było całkiem ciepło -10 ;) Ciężary mega w dół,wszystko jakby przyspawane,potem 10 km rowerem po mieście i właśnie wciągam węgle ;)