wronerro 257 Opublikowano 25 lutego 2016 Opublikowano 25 lutego 2016 (edytowane) Chcesz sie przekonac ?Dociac tez sie nie potrafilem a na dzis dzien mam najmniejszy % BF w zyciu. Ja mam cos co sie nazywa ambicja i zaangazowanie, Wiem co moge osiagnac bez koksu i to zrobie, potrzebuje tylko czasu i pomocy z zewnatrz bo sam sobie poradzic nie umialem. Edytowane 25 lutego 2016 przez wronerro Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 lutego 2016 Opublikowano 25 lutego 2016 Kiedyś w priorytecie na miałem, coś tam czułem, ale bardziej nsjszerszy mi się rozciąga :x Bo miałeś łokcie na zewnątrz i wtedy faktycznie motyl pracuje,spróbuj łokcie razem,wąsko prawadz ruch. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 25 lutego 2016 Opublikowano 25 lutego 2016 Nagraj filmik, może być nawet na hantlu 10kg, jestem wzrokowcem Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 No najlepiej z boczku i z góry, żebym wiedział każdy ruch. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 dzieki za pozdrowki warjacie Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 (edytowane) Dzieks Na bogato widzę, romaelosy dwójki na nogach. Myślę o power liftach. Dają radę takie buty? Edytowane 26 lutego 2016 przez wronerro Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Dzieks Na bogato widzę, romaelosy dwójki na nogach. Myślę o power liftach. Dają radę takie buty? Grasz Ty wogole w gierki czy dla beki na tym forum siedzisz? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 ejj Liti, u mnie klata wyraznie odstaje, ale ze jestem na redukcji i robie fbw to nie ma sensu zebym to cwiczonko robil, bo i tak mi klata nie urosnie? dobrze mysle? Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Gdy robię pompki na poręczach w kuchni na blacie w narożniku gdzie jest 90 stopni to nie ważne jak szeroko ustawie ramiona, klate czuje w każdym powtórzeniu. Gdy jestem na siłowni i na poręczach które są równolegle, kombinuje na 100 sposobów to klate czuje słabo albo w cale za to dochodzi ból w barkach i czasem w mostku. Na waszych silkach jakie są poręcze? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 ejj Liti, u mnie klata wyraznie odstaje, ale ze jestem na redukcji i robie fbw to nie ma sensu zebym to cwiczonko robil, bo i tak mi klata nie urosnie? dobrze mysle? Zawsze coś tam można zyskać nowego mięsa,nawet na redukcji,w początkowej fazie,ja bym ćwiczył całe ciało. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Dzieks Na bogato widzę, romaelosy dwójki na nogach. Myślę o power liftach. Dają radę takie buty? Grasz Ty wogole w gierki czy dla beki na tym forum siedzisz?Co ty do mnie (pipi)sz? To jest Spartakus a nie jakieś gierki. Ps. Mam 4 gry na Ps4 i te z plusa. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 Gdy robię pompki na poręczach w kuchni na blacie w narożniku gdzie jest 90 stopni to nie ważne jak szeroko ustawie ramiona, klate czuje w każdym powtórzeniu. Gdy jestem na siłowni i na poręczach które są równolegle, kombinuje na 100 sposobów to klate czuje słabo albo w cale za to dochodzi ból w barkach i czasem w mostku. Na waszych silkach jakie są poręcze? A jakie maja byc? Zle robisz technicznie to i nie czujesz klaty Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 U mnie sa stale. Najepiej miec porecze wolno stojace bo kazdy ma inny rozstaw obreczy i szerokosci w barach. Dlatego pewnie nie czuje. Chyba. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 Ja wole generalnie dwie lawki do siebie przysunac i na ich brzegach robic. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 Ja mam wolno stojące ale tak czy siak jak ustawie mozna klate skatowac. Wystarczy wyczucie odpowiedniego kątu nachylenia. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 U mnie sa stale. Najepiej miec porecze wolno stojace bo kazdy ma inny rozstaw obreczy i szerokosci w barach. Dlatego pewnie nie czuje. Chyba. Dokladnie. Staly rozstaw jest po chuyu. Zwykle mam za szeroko na triceps i za wasko na klate Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 Akurat na mojej silce dla MNIE sa idealne ale to glowny powod ze lepiej wolno stojace bo stawiasz tak jak Ci wygodnie. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 (edytowane) Jak zrobić dobry brzuch? Mam deskę do brzuszków (ustawienie na najwyższą dziurkę, czyli najtrudniejsze) i póki co na niej się zginam 2x50, potem biorę hantle 16kg i robię 3 serie po ok12 powtórzeń na tej desce, bo więcej nie dam rady. Bez deski mogłem się zginać do usranej śmierci. Trochę ostatnio zapuściłem bebech, ale nie na tyle żeby ludzie czytali mi napis na koszulce. Po ok miesiącu takich ćwiczeń góra ładnie wychodzi na wierzch, ale dół słabo wygląda, chodzi o okolice pępka XD kiedyś jak olewałem brzuch to wystarczył miesiac ćwiczeń i był powrót do formy, ale jako że ostatnio przybrałem to jest gorzej z tym. Robiłem kiedyś parę razy 6weidera i pamiętam, że nieźle miałem bebech po tym spięty, więc może znowu zacząć ją robić zamiast tych akrobacji na desce? Po treningu mogę jeszcze podciągać kolana do klaty na drążku, bo z wyprostowanymi nogami nie dam rady, chyba, że zacznę od tego właśnie ćwiczenia. Na drugi dzień po tej "rehabilitacji" mam zero zakwasów w brzuchu i czuję tylko lekkie napięcie a jak mam zero zakwasów to dla mnie to ujowy trening był. Edytowane 28 lutego 2016 przez Plugawy Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 lutego 2016 Opublikowano 28 lutego 2016 Z tego co piszesz to jestes raczej poczatkujacym, wiec moze abs2? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 29 lutego 2016 Opublikowano 29 lutego 2016 Brzuch też na ciezarach. Jakieś allahy, kolana do klaty w zwisie na drazku, jakiś ab roller i planki z obciążeniem są Spoczi Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 (edytowane) Trenował ktoś na kółkach gimnastycznych? Jak wrażenia Myślę o zamontowaniu takich na strychu bo nie chce mi się na siłke jeździć Edytowane 4 marca 2016 przez sosnaa Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Polecam, ale to ciezki kawalek chleba na poczatek. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Jak zrobić dobry brzuch? Mam deskę do brzuszków (ustawienie na najwyższą dziurkę, czyli najtrudniejsze) i póki co na niej się zginam 2x50, potem biorę hantle 16kg i robię 3 serie po ok12 powtórzeń na tej desce, bo więcej nie dam rady. Bez deski mogłem się zginać do usranej śmierci. Trochę ostatnio zapuściłem bebech, ale nie na tyle żeby ludzie czytali mi napis na koszulce. Po ok miesiącu takich ćwiczeń góra ładnie wychodzi na wierzch, ale dół słabo wygląda, chodzi o okolice pępka XD kiedyś jak olewałem brzuch to wystarczył miesiac ćwiczeń i był powrót do formy, ale jako że ostatnio przybrałem to jest gorzej z tym. Robiłem kiedyś parę razy 6weidera i pamiętam, że nieźle miałem bebech po tym spięty, więc może znowu zacząć ją robić zamiast tych akrobacji na desce? Po treningu mogę jeszcze podciągać kolana do klaty na drążku, bo z wyprostowanymi nogami nie dam rady, chyba, że zacznę od tego właśnie ćwiczenia. Na drugi dzień po tej "rehabilitacji" mam zero zakwasów w brzuchu i czuję tylko lekkie napięcie a jak mam zero zakwasów to dla mnie to ujowy trening był.Ja robie tylko planki i wznosy prostych nog w zwisie na drazku, po 4 serie max ile daje rade. 2-3 razy w tygodniu 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi