Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja stosuję od dwóch dni, więc różnicy póki co nie widzę, ale chyba jednak warto, bo mi fizjoterapeuta zalecił po tym jak mu powiedziałem, że mnie od dwóch miesięcy kolano napierdala.

Opublikowano (edytowane)

Rolery warto kupic do masowania miesni? Tak zjechalem nogi ze sie zesram teraz przez 4 dni minimum.

Zroluj bok uda to zobaczysz czy warto ;) Nie wiem czemu ale tam jest najwięcej punktów spustowych.Odbiegając od tematu,jutro wychodzę do 75 kg,poziom wysoki i nie zależnie od wyniku jest to mój przed ostatni start(za 4 tyg w Bytowie do 70 kg chcę jeszcze wyjść),mam dość tak restrykcyjnej diety(już 12 tyg),odbija się to za bardzo na mojej psychice i życiu,to nie jest sport dla mnie.Może przed 40-tką(ostatni rok,później już tylko weterani) wyjdę na jednych wybranych zawodach,zobacz czy w 4 lata poczyniłem progres.

Edytowane przez Litwin81
Opublikowano

Panowie ile przed treningiem na siłowni pasuję coś zjeść? Aktualnie jestem na redukcji wagi. W ogóle to przygodę z ciężarami zaczynam, podpytam coś od czasu do czasu.

Opublikowano

Panowie ile przed treningiem na siłowni pasuję coś zjeść? Aktualnie jestem na redukcji wagi. W ogóle to przygodę z ciężarami zaczynam, podpytam coś od czasu do czasu.

Dla mnie najlepiej ok. 1,5h.

Opublikowano (edytowane)

Chyba faktycznie optymalny czas. A jeśli robie redukcję to co zszamać przed siłownią najlepiej?

Edytowane przez Croc
Opublikowano

A co na przykład jadasz, ile masz węglu w diecie? O jakiej porze trenujesz?

ok 18 zazwyczaj. Dziś zjadłem rybę z puszki (makrela) z bułką :)

Ok ryż lubie i wiele zachodu z tym nie ma. Dobra a cos jeszcze?

Opublikowano

Dlatego mało ludzi na serio ćwiczy nogi,bo po dobrym treningu się osrasz a progres i tak jest powolny.

ogolnie malo ludzi w ogole nogi cwiczy, albo tak jak mowisz na od(pipi), nie wiem czy dlatego ze ich w spodniach nie widac, czy dlatego ze ciezko. Tez tak robilem, ale jak sie wzialem za nie to ogolna sila strasznie do przodu poszla.
  • Minusik 1
Opublikowano

A co na przykład jadasz, ile masz węglu w diecie? O jakiej porze trenujesz?

ok 18 zazwyczaj. Dziś zjadłem rybę z puszki (makrela) z bułką :)

Ok ryż lubie i wiele zachodu z tym nie ma. Dobra a cos jeszcze?

Robisz redukcje na bułkach?

A co do czasu kazdy ma inny, jeden po póltorej godziny jest pełny sił do cwiczen a drugi bedzie juz zdychał z głodu. Sam musisz to wiedziec kiedy masz jesc przed treningem.

Opublikowano

Ja od kilku lat nie jem pieczywa, to już ciężej było mi się rozstać z zelkami :x

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka

czym go zastępujesz?