Opublikowano 8 marca 20169 l Placki owsiane (górskie + jaja + odżywka + rodzynki), jajecznica dobra ale bez chleba.
Opublikowano 8 marca 20169 l Ja od kilku lat nie jem pieczywa, to już ciężej było mi się rozstać z zelkami :x Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka czym go zastępujesz?Chociażby wafle ryżowe Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 marca 20169 l Niestety nie potrafie z pieczywa zrezygnowac, nie jem go jednak wiele. Mi pomogło poczytanie o tym jak bardzo chu.jowe jest białe pieczywo i jak bardzo nic nie daje prócz zapychania i walorow smakowych. No bo nie oszukujmy sie bialy chlebek jest smaczny, przekonałem sie o tym jak po chyba 2 latach zjadlem kanapeczke z bialego chlebka. No smaczne to było. Jeszcze jakas szyneczka, plasterek pomidorka, ogoreczek, rzodkieweczka. No dobre.
Opublikowano 8 marca 20169 l Ja bym zjadł taki świeży, chrupki chlebek z nutella ale nie mam chlebka ani nutelli
Opublikowano 8 marca 20169 l ja sie przerzucilem na razowy kilka lat temu, raz nie u siebie zostalem poczestowany białym to nie moglem tego zjesc ;/ słone jakies takie i (pipi)owe. odwyklem
Opublikowano 8 marca 20169 l Jadę w sobotę z kumplem do Sebastiana kota, do rudy SL. Coś podpatrze, zgapie trening i coś z konsultacji i może w przyszłości sam się do niego udam
Opublikowano 9 marca 20169 l Czemu czasem cwiczysz w pro siłce a czasem w mordowni? Dzisiaj juz miales dosc sezonowców wiosennych ?
Opublikowano 9 marca 20169 l Bez wymówek po filmiku padła bateria z zimna,na sztandze 72 kg: https://www.youtube.com/watch?v=cYaiSgUgdP8&feature=youtu.be Coś z kolanem masz czy jak? 72kg na froncie to malutko patrząc na tylny 2x taki
Opublikowano 9 marca 20169 l Czemu czasem cwiczysz w pro siłce a czasem w mordowni? Dzisiaj juz miales dosc sezonowców wiosennych ? Nostalgia i ludzkie problemy z wyższych sfer mnie niszczą,ci ludzie są oderwani od rzeczywistości i zmanierowani,na mordowni łapie dystans do życia. Bez wymówek po filmiku padła bateria z zimna,na sztandze 72 kg: Coś z kolanem masz czy jak? 72kg na froncie to malutko patrząc na tylny 2x taki Rok temu rozwaliłem przy grze na tartanie,z tyłu faktycznie więcej siadam ale nie na 18 razy i nie na 1500 kcal i też nie po 38 min biegu na czczo Edytowane 9 marca 20169 l przez Litwin81
Opublikowano 9 marca 20169 l Bo ja 150kg bym teraz na 1900 nie dał rady a ostatnio 90kg na 8x we froncie poszło
Opublikowano 9 marca 20169 l Ostatnio poszło z tyłu 100 kg na 12 z dupą do ziemi,z przodu 80 kg na 10,dzisiaj coś mi mega poszło,może moc dało 30 gram kaszy jaglanej przed siłką
Opublikowano 9 marca 20169 l No ja też atg tylko potrzebuje krążki bo mam (pipi)ata mobilność. Może sobie sprawię jakieś power lifty i dodatkowo rolowanie / rozciąganie
Opublikowano 9 marca 20169 l fajny koci grzbiet. Napisałbym że to pas,ale pewnie się tylko ze mną droczysz.
Opublikowano 10 marca 20169 l Ale mnie ciągnie do silowki, na tej redu strasznie spadłem z siłą. Jadę w sobotę do S. Kota, zobaczę co mi powie. Zawsze mogę wrócić do 531 np triumvirate albo bodybuilding które kocham najbardziej lub jakieś power /muscle / burn. Świetne połączenia siły z kulturystyncznym pompowankiem
Opublikowano 11 marca 20169 l Pytanie mam: suwnica skośna jest bezpieczna dla kolan? Trochę sie jej obawiam a z drugiej mi pasuje (te miesnie przy biodrze fajnie pracuja a one mnie troche bolą, pasuje je rozruszac)
Opublikowano 11 marca 20169 l Kiedyś dużo biegałem, pewno troche przeszły. Przej.ebane jest zaczynac bo człowiek chce sie dokształcic w temacie (a jest zielony) i czyta mase sorzecznych info. Np o suwnicy skosnej ktos pisze ze mamy ten staw kolanowy przygotowany przez nature do pracy wertykalnej, ze ta maszyna to nie dobry pomysł.
Opublikowano 11 marca 20169 l suwnica z wyciskaniem do góry jest ok suwnica imitująca przysiad to morderca kolan, unikam całkowicie
Opublikowano 11 marca 20169 l Trener mówił by unikac przeprostów. Padło masę info wiec troche mi uleciało. Przeprost czyli mam nie wyprostowywać nogi całkowicie, idealnie do prostej? Jak juz pytam to dołoze: brzuch trenuje na 3 sposoby: Ławeczka skośna. Nie wiem czemu dał mi trener serie po 15 powtórzen skoro zrobie z 200. Taka maszyna której nazwy nie znam siadamy na krzesełku, łapiemy pasy rękami i takie mini skłony w dół (ciągnąc cięzar) I trzy: wisząc na hmm przyrządzie (kładzie sie łokcie na oparciach) podciągam obydwie nogi do kąta prostego. Wszystko ok, bezpieczne dla kręgosłupa? Edytowane 11 marca 20169 l przez Croc