Skocz do zawartości

Trening

Nsp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówisz. Dorzuć sobie do nóg hip trust i glute ham rise. Nic mi tak nie masakruje dwójek jak to cw.

in hip we trust ?

aż musiałem sprawdzić te nowoczesne ćwiczenia prosto od trenerów z ameryki....żuraw i unoszenie bioder. no. robiłem to w garażu jak ty robileś babki z piasku

• Plusik 1
Opublikowano

Wronero czy wszystko co bedzie napisane nie po twojej mysli zostanie zripostowane brzydkimi wyzwiskami i brzydkimi słowami? Ale żony chyba nie bijesz co?

Opublikowano

Wronero czy wszystko co bedzie napisane nie po twojej mysli zostanie zripostowane brzydkimi wyzwiskami i brzydkimi słowami?

To cyganski obyczaj, oni się tam ostro ciulaja, powiesz coś więcej?

Kabi, masz odpowiedź :yao:

• Plusik 1
Opublikowano

Siad klasyczny, uginania lezac i siedzac, mc na prostych. A Wy co? Pol przysiady hip hop ciul zyeb pedalskie cwiczonka?

A siad atg 120 serii chociaż? Czy jakieś cardio fitness 80kg 3x12 i "zrobiłem nogi "?
Opublikowano

To się osiąga na 120kg, poniżej to cardio. Nie mówię o szaraku bo tam pewnie 180kg lata, Litwinowe 160kg też robi wrażenie. Ja rampuje od 100kg i ostatnie serie latają w granicy 120-130kg. Do końca roku chcę wstać w granicy 160-170 gdzie rekord miałem 150kg przy wadze ok 85kg.

Opublikowano

Postanowiłem spróbować czegoś nowego i wyrzuciłem całkowicie cardio i zwiększam ilość ćwiczeń wielostawowych. Nudzi mnie te kręcenie cardio a patrząc na Arka Czerwa idzie w ten sposób zrobić świetną formę. Próbował ktoś docinać się bez zbędnego robienia cardio?

Opublikowano

Tylko on też ma ku temu warunki. Pracuje na siłowni to zawsze te cardio gdzieś wcisnie. No i do tego jego wygląd to jego reklama także odwalajac kawał dobrej roboty inwestuje w siebie.

PS. Dzięki za cynk, ogarnę jego kanał bo póki co oglądam tylko tego ciapatego Patryk2703 vs sterydowa reszta świata, fajna patola :F

Opublikowano

przykry jest ten sport, bardzo dużo jadu i nienawiści wśród osób go uprawiających. Każdy każdego jedzie, nikt nie może być naturalem, wystarczy krosta na łapie i jesteś na bombie. Ogromne kompleksy innych ludzi jeśli ktoś wygląda lepiej.  Nie chcę już być kulturystą.