wronerro 257 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 No jak dla Was bodyweight to hantel... Tak to sobie wpiszesz i na youtubie/rxex/tnation wszystko jest pieknie opisane. Domyslam sie, ze w 2016 roku kazdy powinien znac angola przynajmniej na poziomie pana kunta kinte. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Wronek owszem. Ale po to zyje w tym kraju i chce miec wszystko w pl. Gierki i Twoje treningi Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 To translator w lape i tlumaczonko. Ja nikomu zycia ulatwiac nie bede. Skoro ja potrafie to inny tez powinni. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Jestes nie mily w huy. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Tak można wiele rzeczy tłumaczyć,nie koniecznie słusznych.Jak ktoś ciśnie 200 kg na klatę to ja tez mogę ? Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Tak można wiele rzeczy tłumaczyć,nie koniecznie słusznych.Jak ktoś ciśnie 200 kg na klatę to ja tez mogę ? no to wbijaj wiecej, trenuj ciezej i 200 bedzie. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Wroner za duzo za duzo koksu. Zobacz jak mnie rejdżuje. Nie polecam. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Macie czasem taki szum w uszach po treningu? Dokładnie słyszę swój oddech jak sie mocno zmęczę i mam wrażenie zatkanego ucha. Podejrzewam, że coś się z trąbką słuchową pyerdoli i ciśnieniem, ale nie mam pojęcia jak temu zaradzić. Pomysły? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 i co dalej w związku z tym? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Wczoraj tak miałem,wydaje mi się że to chwilowe zbyt wysokie ciśnienie. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 po poru razach zostaje na stale, tylko troche ciszej Cytuj
Silver 167 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 (edytowane) Macie czasem taki szum w uszach po treningu? Dokładnie słyszę swój oddech jak sie mocno zmęczę i mam wrażenie zatkanego ucha. Podejrzewam, że coś się z trąbką słuchową pyerdoli i ciśnieniem, ale nie mam pojęcia jak temu zaradzić. Pomysły? Idź do dobrego lekarza.. (jakie masz cisnienie? Zbadaj krew/mocz.. idz do laryngologa, kardiologa, zrób może usg tętnic szyjnych.. (z kręgosłupem/nerkami wszystko ok?) A moim zdaniem to koniec z siłownią, pozostają tylko lżejsze zajęcia.. typu (rower, rolki, spacer, basen itp). Bo inaczej możesz sobie zrobić krzywdę do końca życia Edytowane 12 czerwca 2016 przez Silver 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 12 czerwca 2016 Opublikowano 12 czerwca 2016 Macie czasem taki szum w uszach po treningu? Dokładnie słyszę swój oddech jak sie mocno zmęczę i mam wrażenie zatkanego ucha. Podejrzewam, że coś się z trąbką słuchową pyerdoli i ciśnieniem, ale nie mam pojęcia jak temu zaradzić. Pomysły? Idź do dobrego lekarza.. (jakie masz cisnienie? Zbadaj krew/mocz.. idz do laryngologa, kardiologa, zrób może usg tętnic szyjnych.. (z kręgosłupem/nerkami wszystko ok?) A moim zdaniem to koniec z siłownią, pozostają tylko lżejsze zajęcia.. typu (rower, rolki, spacer, basen itp). Bo inaczej możesz sobie zrobić krzywdę do końca życia Nie do końca jestem pewien czy to trolling czy nie. Założę, że jednak nie. Ciśnienie zazwyczaj w okolicach 110/80, krew i mocz zawsze jak robie to spoko, poza hemoglobiną w okolicach dolnej normy. W kręgosłupie jakąś tam skoliozę mi dawno temu stwierdzili, wątpię żeby sama zniknęła. Jeśli to nie heheszki to napisz o co Ci konkretnie chodziło, bo brzmi to co najmniej groźnie . Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 U mnie to występuje przy martwym i siadach i na ogół po pobudzaczach i wydaje mi się logicznym że jak siada się i idzie ruch górę,spotęgowany z tłoczni brzusznej to tak się dzieje. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Nawet ja mam coś takiego i to z małymi ciężarami często się zdarza. Nie przejmuje się. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 ja nie mam, widac za slabo trenuje 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Ych, ktoś tu wystawia fatalną diagnozę dla usera i każe mu rzucić ciężarki na podstawie objawów jak zatykające się ucho podczas ćwiczeń. Mi się zatyka często, mam nawracające zapalenie trąbek słuchowych od przesuszania błony śluzowej nosa i ciągłemu katarowi. Zakłada tamten znachor w ogóle opcję, że każdy z nas jest inny? No nie bardzo. Dziękuję za uwagę. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 A mi piszczy w uszach od stycznia, wszystkie badania dobre, sluch świetny, nerw sluchowy, slimak i trabka bez wad. Jak zyc. Sa dni, ze nic nie slychac, a sa takie ze skupiam sie tylko na tym cwierkaniu w srodku glowy. Dziadostwo ;/ Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Ych, ktoś tu wystawia fatalną diagnozę dla usera i każe mu rzucić ciężarki na podstawie objawów jak zatykające się ucho podczas ćwiczeń. Mi się zatyka często, mam nawracające zapalenie trąbek słuchowych od przesuszania błony śluzowej nosa i ciągłemu katarowi. Zakłada tamten znachor w ogóle opcję, że każdy z nas jest inny? No nie bardzo. Dziękuję za uwagę. ty to wogle jesteś przypadkiem klinicznym i nie powinieneś być żadnym punktem odniesienia Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Kiedy w końcu poznasz jakąś Panią Kazubową, zrobicie sobie małe Kazubiątko i przestaniesz uprawiać nienawiść w swoich postach do mnie? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi