II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 września 2016 Wsiok to ci się do żony zlewał Calkiem mozliwe, w tym czasie twoja stara yebala mi rim joba. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 13 września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 września 2016 Poważne zarzuty, pogadalbym z matką o tym, choć pewnie się wyprze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 14 września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 września 2016 zaczalem tego splita, klata w poniedzialek spompowana ze jeszcze mam zakwasy. martwy teraz 5x5 zamiast 5x12, tylko 130kg, myslalem ze dam rade wiecej, chociaz w zeszlym roku to byla moja zyciowka i bralem tyle na raz, wiec jest postep. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 barki po nogach to (pipi)owy pomysl, bylem juz (pipi) zajechany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Wróciłem do mordowni i nakręciłem sobie taki klip na próbę,myślę co by wrzucić jakieś nie typowe ćwiczenia,albo serie motywujące: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Mam dysproporcję w wielkości skośnych brzucha, jakieś rady jak to unormować? Coś jak typ ze spoilera, tylko oczywiście jeszcze nie wyglądam jak on. Z prawej jest gigant, z lewej prawie wcale nie mam. Zapewne wpływ na to ma, że stojąc "prosto" wykrzywiam miednicę w prawo i sobie myślę, że jakbym nad tym popracował to może by się jakoś wyrównało. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Litwin dawaj jakieś fajniejsze ćwiczenia, a nie jak trenujesz dupę Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 Litwin dawaj jakieś fajniejsze ćwiczenia, a nie jak trenujesz dupę Bo to dla klientek Jake kcesz?Masz upatrzone i nie wiesz jak zrobić,czy coś fajnego na dana partię ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 pot, krew i łzy + fajna muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 barki po nogach to (pipi)owy pomysl, bylem juz (pipi) zajechany. A mowiles ze to guwno ten split. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 16 września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 września 2016 poniedzialek i sroda jak nie ma nog to tak. po 3 miesiacach rozciagania (pipi)nalem dzis szpagat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Na komendzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Kliknięcie w "zgłoś" nie wymaga tyle rozciągania Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 Z treningu ponoć najlepiej czerpać przyjemność. Zatem jedyny i słuszny system treningowy jaki mi odpowiada to 3 dniowy split. Zajechanie dużych partii i pompka z CZUCIEM MIĘŚNIOWYM na małe partie. Idealnie. Ciężarki robią ale CZUCIE MIĘŚNIOWE daje taki sam jeśli nie lepszy efekt dla mnie oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 tak jak mowisz, nigdy wiecej fbw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 FBW swietne na redu albo jako dodatek silowy do dni hipertrofii. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 (edytowane) ze sie ludziom chce tak marnowac czas oraz stawy i hamowac przyrosty sily/miesni na splicie xd No ale "czucie" dobre Czy split ma w ogole jakiekolwiek pozytywne aspekty? Nauka mowi, ze nie. Edytowane 19 września 2016 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 Hamuje to ci mozg od chlania. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 (edytowane) 44 w kablu na pompie (na pompie mierzy litwin, wiec ja tez). Boli dupka leszczu? 2,5 raza w tygodniu fbw po 35-40 minut, bez diety (po to cwiczyc zeby nie byc na diecie) Wystarczy przestac wierzyc w mity i poczytac badania :] Edytowane 19 września 2016 przez Dave Czezky Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 Jade na pierogach i pieczywie. Diety brak. 3x w tygodniu trening, czasem dwa a i tak kopyta mam wieksze od ciebie bo TY ich nie masz. 44 w kablu xD widzialem te zatluszczone lapy na fotach ze zlotu. Wyjdz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 (edytowane) Pany, Od 2 miesięcy troszkę się za siebie wziąłem, a raczej próbuje i jakoś srednio mi idzie. Muszę zredukować wage 3 razy w tygodniu robię siłownie z takimi ogólnymi ćwiczeniami przeplatany biegiem 6 minutowym dla odpoczynku 3 razy w tygodniu robię rower bo ciepło ok 30km, Mam dietę i stosuje się dokładnie,nie piję alkoholu, zadynch fastow itd. I o dziwo moja waga stoi, dosłownie nic nie ruszyło. Co może być tego przyczyną? Jak to w końcu przełamać? Siły moze i więcej mam , może trochę cm mi spadło z obwdow ale generalnie nie jestem zadowolony bo powinno już coś spadać w dół w takim wypadku z wagi. Czy może miałem tyle tłuszcze że teraz trochę się to zamienia w mięśnie o wód spada ale kg nie? Ile to może trwać? Dla jasności, robię ,,4 serie po 12 powtórzeń, po kazdej serii dla odpoczynku 6 minut wolnego biegu. Ne wiem jak się nazywają te ćwiczenia to powiem tak normalnie, robię uda , potem plecy , klatę , barki , klatę inne ćwiczenie, łydki i koncze bicepsem. Nie zależy mi na masie muszę o(pipi)ic 10 kg Edytowane 19 września 2016 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 Zaczalas cwiczyc to i miesnie wody nabraly. Cisnij sukcesywnie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 444 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 Pany, Od 2 miesięcy troszkę się za siebie wziąłem, a raczej próbuje i jakoś srednio mi idzie. Muszę zredukować wage 3 razy w tygodniu robię siłownie z takimi ogólnymi ćwiczeniami przeplatany biegiem 6 minutowym dla odpoczynku 3 razy w tygodniu robię rower bo ciepło ok 30km, Mam dietę i stosuje się dokładnie,nie piję alkoholu, zadynch fastow itd. I o dziwo moja waga stoi, dosłownie nic nie ruszyło. Co może być tego przyczyną? Jak to w końcu przełamać? Siły moze i więcej mam , może trochę cm mi spadło z obwdow ale generalnie nie jestem zadowolony bo powinno już coś spadać w dół w takim wypadku z wagi. Czy może miałem tyle tłuszcze że teraz trochę się to zamienia w mięśnie o wód spada ale kg nie? Ile to może trwać? Dla jasności, robię ,,4 serie po 12 powtórzeń, po kazdej serii dla odpoczynku 6 minut wolnego biegu. Ne wiem jak się nazywają te ćwiczenia to powiem tak normalnie, robię uda , potem plecy , klatę , barki , klatę inne ćwiczenie, łydki i koncze bicepsem. Nie zależy mi na masie muszę o(pipi)ic 10 kg Silownia jest do tego zeby miesnie rosly a nie do spalanie tluszczu. Chcesz spalac tluszcz i spadac z wagi? Popraw diete i zacznij biegac zamiast jezdzic rowerkiem ktory pali kalorii tyle co kot naplakal Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 (edytowane) Ja jednak myślę że większe mięśnie potrzebują więcej kalorii a to robi deficyt przy tym samym odżywianiu i w ten magiczny sposób się chudnie? A może nie chudnientylko poprawia wygląd ciała bo wiadomo,e mięśnie są cięższe niż tłuszcze? Chodziło mi bardziej o coś w stylu kobika, nie poddawaj się jest ok jedz dalej Edytowane 19 września 2016 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 444 Opublikowano 19 września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 września 2016 No tak jest. Wyznacznikiem jest lustro i obwody , nie sugeruj sie waga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi