Opublikowano 11 października 20168 l Przypomnial sie grzybiarz tlumaczcy zart z wutko bo nie kazdy mogl skumac ze ma 40%
Opublikowano 11 października 20168 l Od tego zaczął się moj "rzard" xd Od błedu, ktorego musialem poprawic gdyz razil mnie w oczy. no on chyba nie jest zbyt kumaty. gdybys byl chociaz w polowie tak kumaty jak on to... bys byl najbardziej kumaty wsrod swoich no on chyba nie jest zbyt kumaty. Edytowane 11 października 20168 l przez wronerro
Opublikowano 11 października 20168 l Chłopaki nie uwierzcie ale jak od stycznia miałem iść na siłownię... Nie poszedłem. Jak miałem iść od września... Wiadomo co. Nie będę wam opowiadał o swoich fobiach, lękach i stanach depresji więc napiszę tylko bez ceregieli - byłem dzisiaj, poznałem kontaktowego trenera i spędziłem z nim nieco czasu ćwicząc i poznając podstawy. Rozpisał mi fbw, wrzucę innym razem to może coś podpowiecie i jak bałem się iść tak nie mogę się czwartku doczekać i kolejnego pocenie. Możecie teraz hejtować do woli. W czwartek na tej tanicie czy czymś mam mieć pomiar to też wrzucę bo dzisiaj zapomniałem taki byłem nakręcony.
Opublikowano 12 października 20168 l No najpierw Auschwitz style muszę dokończyć żeby sobie coś udowodnić, jak zobaczę brzuch bez sadła to masa jak się patrzy. Nawet używki mam zamiar odstawić by oddać się diecie w pełni ale powoli... Edytowane 13 października 20168 l przez wuJJek
Opublikowano 13 października 20168 l Ciekawe czy za kazde cwiczenie wykonane wujaszek dostaje naklejke
Opublikowano 13 października 20168 l Jak w Biedronce po pluszowe warzywa. Tylko daja pluszowego karmowskiego.
Opublikowano 13 października 20168 l Ej poprawiłem wam rozpiskę moją bo jakaś baba się wklejała. Generalnie będę starał się jednak dłużej niż miesiąc pochodzić. Jutro się okaże.
Opublikowano 13 października 20168 l Pochodź ten miesiąc z tym trenerem i nie (pipi). Podszkol się, wkręć się, później wbijesz na plan Pana Sakera i za rok-dwa będzie kosa.
Opublikowano 14 października 20168 l mysle czy sobie nie skorzystac z trenera personalnego, zeby mi diete ogarnal i jakis plan treningowy. Jest jeden u mnie na silce co jego podopieczna zdobyla mistrzostwo Polski i pare przemian tez ma na koncie. (pipi)any prawie 300kg w martwym ostatnio wytargal https://www.instagram.com/blazejtrener/ Edytowane 14 października 20168 l przez Shen
Opublikowano 15 października 20168 l Słyszałem o nim,nie chciałbyś wiedzieć ile i jakich środków łączy,w sumie to o nim ostatnio pisałem pod postem tego 19 latka z WK.A ta typiara co ja przygotował,to polecam zobaczyć czy ją ładnie z redukcji wyprowadził,czy ma problemy hormonalne.No i czemu on nóg nie ćwiczy? Edytowane 15 października 20168 l przez Litwin81
Opublikowano 15 października 20168 l Widzialem jak nogi. Cwiczy u mnie na siłce. Nie wiem jak z hormonami u tej pani, ale tez jest trenerka w energy, czesto ja widze, ma głos jak facet
Opublikowano 15 października 20168 l Widziałem jego ostatnia fotę,jak pozuje z menadzerem trenerów z Energy i obydwoje zero nóg,nawet zarysów,co dziwne,bo góra napakowana jak bus do Liczenia.
Opublikowano 15 października 20168 l Przegladalem jego fejsa wczoraj i ma filmik jak robi 270 w martwym i 200 w przysiadzie, cos w tych nogach musi miec