Opublikowano 29 listopada 20168 l Pewnie nieswiadomie bierze sterydy. Napewno jej ktos igle wbija przypadkiem. Napewno tez nie byla swiadoma skutkow. Napewno wiec sie tez tym przejmuje.
Opublikowano 29 listopada 20168 l Jej trener bierze, jego klienci tez, wiec ona to na bank. Ma glos jak przepity pijaczek.
Opublikowano 29 listopada 20168 l Mialem na mysli raczej to ze ona wie jak wyglada i wie z czym sie wiaze branie sterydow u kobiety wiec raczej nie jest zalamana ze konsolomaniaki sie z niej smieja bo bierze 60 na bicka i ma wyje.bane
Opublikowano 29 listopada 20168 l Mialem na mysli raczej to ze ona wie jak wyglada i wie z czym sie wiaze branie sterydow u kobiety wiec raczej nie jest zalamana ze konsolomaniaki sie z niej smieja bo bierze 60 na bicka i ma wyje.bane A ja myślę że zawierzyła idiocie,bo nie wiedziała jakie są konsekwencje zażywania takich dawek teścia przez kobiety.Nie każdy jestem zawsze na 6 rano w poniedzialki, srody i piatki jak cos Możemy się ustawić na piątek na 6 na klatę i barki jak ci pasuje. steryd tak działa,tylko te o potencjale androgennym.
Opublikowano 29 listopada 20168 l w tym tygodniu mam przerwe, w przyszlym tygodniu bede tak jak pisalem.
Opublikowano 30 listopada 20168 l Lubię fitneski jako ogół, nogi i dupy i nie zwiotczałe tricpesy, no ale to już dla mnie za dużo. Po rysach twarzy już ją słyszę co kto lubi.
Opublikowano 30 listopada 20168 l Ona ma sylwetkę fitneski ale twarz kulturystki,ktoś chciał zbyt szybko i bez wiedzy zrobić z niej zawodniczkę.
Opublikowano 1 grudnia 20168 l tydzien wolnego od silki i zle sie czuje bez treningow, byle do poniedzialku =[
Opublikowano 1 grudnia 20168 l tragedia, okropna ciało i jeszcze ten głos Edytowane 1 grudnia 20168 l przez sosnaa
Opublikowano 1 grudnia 20168 l raczej nie jest zalamana ze konsolomaniaki sie z niej smieja bo bierze 60 na bicka i ma wyje.bane
Opublikowano 1 grudnia 20168 l raczej nie jest zalamana ze konsolomaniaki sie z niej smieja bo bierze 60 na bicka i ma wyje.bane No na stronie na fejsie nie wyglada na przejeta wygladem, wrecz przeciwnie. Takze tak jak piszesz
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Ćwiczymy m.in. by się podobać,szczerze to nie wiem co się młodym dziewczynom w niej może podoba że jej płaca za lekcje prywatne.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Ćwiczymy m.in. by się podobać,szczerze to nie wiem co się młodym dziewczynom w niej może podoba że jej płaca za lekcje prywatne. Sadzilem ze cwiczymy dla siebie. Dla zdrowia i trzymania formy. Dla kogos? Zeby sie podobac? nigdy.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l "Zeby tylko sie podobac" tam widze. Chyba ze chodzilo Ci o podobac samemu sobie to ok.